FTM Forum

Full Version: toekomst
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
dit forum is inmiddels toch al een tijdje online en ik vroeg me af wat jullie er nou van denken. Als SD weer online is heeft dit forum dan de voorkeur of gaan we massaal weer terug naar t sd forum??
Ik blijf in principe hier, maar of ik ook zo nu en dan op het SD-forum ga kijken hangt af van bepaalde dingen/personen, zoals de TTT, de tennispoll, etc. Als die hier geplaatst worden, heb ik daar weinig tot niets te zoeken, maar als ze daar weer komen, heb ik niet veel keuze.
Ik ga switchen, hier ga ik serieus forummen en op het andere ga ik tukkers uitdagen en SD afzeiken.

Maar dan moet het hier wel wat drukker worden, elke dag alleen de tannispoll invullen begint zelfs voor mij vervelend te worden. Of niet Gerben Icon_question :wink:
Ik blijf hier en zal zelfs hier de geschorsten plaatsen.
Ik verwacht niet dat er snel verandering in de huidige situatie komt.
Ik kijk wat de anderen doen; als het gros van de forummers terugkeert of half hier half 'daar' te vinden zal zijn, ga ik daarin mee. Maar ik zal sowieso niet meer veel op de fora aanwezig zijn, dus het is niet echt op mij van toepassing. Maar goed, ik zie het SD-forum ook niet zo 123 terugkeren.
*Als* het nog terugkomt, ga ik wel terug denk ik. Misschien als het op een erg rare manier gaat niet, ligt er een beetje aan hoe die Richard het toelicht en er mee omgaat.

Maargoed in principe snap ik de ambitie niet zo om hét forum te willen worden. Blijkbaar niet geleerd van de eerdere alternatieve CM en CLM fora. Het vastje groepje vindt het in eerste instantie prachtig allemaal, maar het blijft gewoon dat de mensen wel verspreid raken. En samen wordt het niet meer, maar minder. Het aantal posts, maar ook de totale beleving en lol. CM is uiteindelijk min of meer opgegeven, CLM is er nog steeds. Maar zowel het officiële als alternatieve forum stelt erg weinig meer voor. En zelfs voor TM gaat dit op, maar daar kan ik verder niet op ingaan. Straks heb je 3 CM, 2 CLM enz diverse fora, hoe zou dat gaan?

Het kan ongetwijfeld een leuk forumpje blijven, voor de hattrickers is het misschien wel handiger (denk ook haast dat het eerste idee was daarvoor dit forumpje op te richten) en voor een klein groepje bekenden gezellig, maar ik zou niet verwachten dat je er hét CM en TM enz. forum van kan maken. Zelf heb ik op eoa manier nog weinig trek om hier te gaan posten. Weer een fora erbij, ik volg er al zoveel. Maarja misschien komt dat forum wel nooit meer terug en dan blijf ik hier ongetwijfeld rondhangen.

Tot slot, messageboard.nl... in het verleden stonden ze niet echt goed bekend. Ze wilden de boel nog wel eens op slot gooien of spul wissen als ze ff wat bandbreedte of dataruimte tekort hadden. Ok is precies wat er nu bij SD is gebeurd Tongue maar toch. Is misschien ook wel beter geregeld als je ervoor gaat betalen, maar dat heb ik er zeker niet voor over.
Als dit forum echt goed gaat lopen zijn we misschien ook wel van plan om het ergens anders te gaan hosten maar dat zal de toekomst allemaal uitwijzen.

Waarom dit forum is opgericht? omdat ik (we) ziek werd van hoe SD met zn forum omgaat. Totaal geen beleving en ze doen er geen fuck aan, dat blijkt nu maar weer eens. Dit forum hebben we tenminste zelf in de hand en kunnen we zelf allemaal regelen.

Ik weet niet maar volgens mij loopt dit forum al ietsjes beter dan de andere alternatieve fora die er zijn. Maar goed de toekomst zal t allemaal uitwijzen.
Het probleem is dat er alleen mensen weg gaan en er weinig tot geen mensen bij zullen komen, aangezien dit forum niet gelinkt is aan een spel. Nieuwelingen zullen dus naar het SD-forum gaan (als het terugkomt)
Mac Wrote:Als dit forum echt goed gaat lopen zijn we misschien ook wel van plan om het ergens anders te gaan hosten maar dat zal de toekomst allemaal uitwijzen.
Lijkt me verstandig, heb je tenminste echt alles in eigen hand.

Mac Wrote:Waarom dit forum is opgericht? omdat ik (we) ziek werd van hoe SD met zn forum omgaat. Totaal geen beleving en ze doen er geen fuck aan, dat blijkt nu maar weer eens. Dit forum hebben we tenminste zelf in de hand en kunnen we zelf allemaal regelen.
Eens.

Mac Wrote:Ik weet niet maar volgens mij loopt dit forum al ietsjes beter dan de andere alternatieve fora die er zijn. Maar goed de toekomst zal t allemaal uitwijzen.
Ok, maar wat ik al zei, ook bij die andere was men in de beginfase erg enthousiast. En daarnaast, het officiële _is_ er nu gewoon niet, dus ook niet gek dat het hier wel redelijk loopt.
Voor mij is het ook een principe kwestie, SD die fff met een lullige mededeling het forum voor nu al 1,5 maand sluit. Dat pikken we natuurlijk niet. Normaal is SD wel is down maar voor enkele uren of dagen, kan gebeuren, maar dit gaat te ver.
Ze weten prima dat er veel mensen gebruik maken van hun forum en mensen daar tijdens een EK over voetbal willen lullen. Het sluiten wegens onderhoud is natuurlijk de grootste onzin en een slechte zaak, dat ze niet fff info aan de mods geven om zo wat meer duidelijkheid te verschaffen aan hun klanten, befgrijp ik niet.
Dit forum is dus gestart om ook SD een signaal te geven.
Zou me vooral als mod van SD forum flink gepiepeld voelen hoe SD deze zaak afhandeld.

Ik denk dat met 4000 berichten en 71 gebruikers in een maand(zomer) je toch wel kan spreken van een goede start. Andere alternatieve forums zullen dit vast niet voor elkaar gekregen hebben. Tevens werkt en oogt dit forum net zo als het SD forum(zelfs beter) waardoor er wat dat aan gaat geen verschil is.

Zoals al op het voetbal forum werd vermeld zit er een samenwerking tussen SD en VI aan te komen. Waarschijnlijk zal op de VI site een forum komen. Ik verwacht iig niet meer het forum in de oude staat terug.

Het is niet ons doel HET forum te worden. We willen hier gewoon een gezellig en actief forum van maken wat we verdienen. Hier hebben we alles in eigen hand en kunnen doen en laten wat we willen. Mac en ik zullen geen gekke dingen doen, veranderingen/verbeteringen gaan in samenspraak en zal altijd een topic over geopend worden.

Persoonlijk denk ik dat jullie het maar met dit forum hebben te doen aangezien het oude SD forum gesloten blijft.
Ik denk dat iedereen snel weer terug gaat naar het SD Forum en dat dit forum een pijnlijke dood zal sterven zodra SD zn forums weer opengooit (als ze dit nog ooit doen), want alle nieuwelingen van CM posten automatisch op het SD forum, waardoor het daar toch drukker wordt. Na aanvankelijk switchen in de eerste weken zullen wij vaste forummers zullen dan toch ook weer terug daarheen trekken (of je nou wilt of niet) omdat daar nu eenmaal meer gepost wordt...
Dit ben ik dus niet met je eens! Oké, zal er wel eens te vinden zijn, maar zal voornamelijk hier blijven!

HT zal ook zeker hier blijven, dus je bent in ieder geval verzekerd van zo'n 25 man die hier regelmatig posten en veel zijn....

Dus een pijnlijke dood zal het zeker niet sterven!

SD heeft bij mij afgedaan, al wat jaren geleden hoor, maar dit is de zoveelste bekende druppel...
Doe al niet meer aan spellen mee, forummen dat was het enige wat ik er deed, aangezien dit forum beter werkt, blijf ik lekker hier....
hihi even bumpen hoor...toch wel leuk om anderhalf jaar later te lezen
Blijf zeker hier maar zal ook kijken wat er daar gaat gebeuren, al is het alleen om zieltjes te winnen.

Verwacht daar trouwens geen forum meer.

Willen ze trouwens nog altijd linken?
hehe wel even kijken naar de datum bumme Tongue

maar nee dat is volgens mij helemaal off the table. we hebben wel tijdje gelinkt gestaan maar heb ze toen duidelijk gemaakt dat we dat niet wilden.
Had gezien dat dit topic van juli 2004 was hoor, vroeg me alleen af hoe het er nu me stond.

Ik ben zelf altijd nog voorstander van linken.