FTM Forum

Full Version: Excelsior vs FC Twente
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
:8:

Het is zover! Na een lange voetballoze zomer gaat het circus dat Eredivisie heet, dit weekend weer van start. Twente begint met een uitwedstrijd tegen Excelsior, een ploeg die op papier natuurlijk te verslaan is. Maar dacht AZ daar ook niet zo over tijdens de laatste speelronde van vorig seizoen? Van onderschatting mag dus geen sprake zijn, van een gezonde dosis zelfvertrouwen natuurlijk wel. Hoe staan we erop na de oefencampagne met wisselend succes?

SC Excelsior
De thuisploeg uit Kralingen is het lelijke eendje van de Eredivisie en velen verbaasden zich dan ook dat niet Excelsior, maar ADO Den Haag rechtstreeks degradeerde afgelopen seizoen. De ploeg van Lokhoff wist uiteindelijk via de nacompetitie het vege lijf te redden en speelt daarom ook dit jaar weer in de eredivisie. Het verloor echter wel een aantal van haar smaakmakers aan grote broer Feyenoord. Luigi Bruins en Andewelé Slory maakten de overstap naar Zuid. Daar tegenover staat de komst van onder meer Geert Den Ouden (in een grijs verleden nog begeerd door Twente), Tjeerd Korf, Adnan Alisic en Leen van Steensel. De ploeg die Lokhof het veld in stuurt zal dus enigszins anders zijn dan afgelopen seizoen, toen Twente het uitduel maar nipt wist te winnen. Lokhoff kan zaterdag geen beroep doen op de geblesseerde Steur en de geschorste Piqué en Van Dieren.

FC Twente
De verwachtingen voor het nieuwe seizoen zijn hooggespannen. Zou Twente weer in staat zijn om zo’n puik seizoen neer te zetten? Duidelijk is in elk geval dat Twente er vooralsnog in is geslaagd om wederom met een zeer representatief elftal aan de seizoensouverture te verschijnen. Het verloor weliswaar erkende krachten als Bakkal, Aissati, Touma en Kennedy maar kocht ook aardig in. Engelaar en El Ahmadi staan ondanks getrek van topclubs nog altijd in Enschede onder contract, dus is er hoop in de Twentse harten op het zo geroemde combinatievoetbal van afgelopen seizoen. Met Touma en vooral Kennedy levert Twente veel productiviteit in, maar met Huysegems en Denneboom staan twee flankspelers die ook geen misselijke palmares hebben. Nu maar zien dat het ook gaat lopen. “Als ze maar in hoog in de concentratie zitten” zou Rutten zeggen die gisteren zijn maatje Eijkelkamp zag worden vervangen door Cees Lok. De technische staf kan zaterdag in elk geval niet beschikken over Wielaert, die een schorsing moet uitzitten van vorig seizoen. In de achterhoede zal er dus even gepuzzeld moeten worden.

Vermoedelijke opstellingen
Excelsior: Graafland, Bandjar, Van Steensel, Van Nieuwstadt, Drost, Hertog, Simr, Luijckx, Rojer, Den Ouden en Alisic.
Twente: Boschker, Wellenberg, Zomer, Braafheid, Heubach, Wilkshire, El Ahmadi, Engelaar, Denneboom, N’Kufo en Huysegems.
Vooral Lok als assistent lijkt me een prima zet!
in enschede heeft ie iig geen last van barreto die 't met zijn vrouw doet. Icon_twisted
centre court Wrote:in enschede heeft ie iig geen last van barreto die 't met zijn vrouw doet. Icon_twisted

:lol: , was dat zo?
Ekslem Wrote:
centre court Wrote:in enschede heeft ie iig geen last van barreto die 't met zijn vrouw doet. Icon_twisted

:lol: , was dat zo?

:lol: Volgens zeer hardnekkige geruchten wel!
Weet niet waar dit vandaan komt, maar die opstelling van Excelsior klopt van geen kant. Denk dat ze maar bij zes spelers goed zitten. Vooral Drost is natuurlijk een lachtertje.
Mist Wrote:Weet niet waar dit vandaan komt, maar die opstelling van Excelsior klopt van geen kant. Denk dat ze maar bij zes spelers goed zitten. Vooral Drost is natuurlijk een lachtertje.

Korf in de basis??
Zou zelfs wel eens Van Guldener kunnen worden, maar anders Korf ja. Iig niet Alisic.
Maakt allemaal weinig uit, ze gaan er toch wel aan.
kratovsk Wrote:Maakt allemaal weinig uit, ze gaan er toch wel aan.

I hope so.....
Exact 6 dus :8:

Graafland,
Bandjar, v.Nieuwstadt,Stam,Zijm,
Altheer,
Luyckx, Guijo-Velasco,
Rojer,Den Ouden,v.Guldener
0-1 kufo forza tukkers met de eerste goal van het nieuwe seizoen oleeeee
Meazza Wrote:0-1 kufo forza tukkers met de eerste goal van het nieuwe seizoen oleeeee

az was eerder.
ohjah en de varkens ook nog zie ik
Nee, die niet.
denneboom lat brama schot tegen de kruising denneboom paal wat een pech wat een pech
Dan zal het zo wel 1-1 worden.
0-2 kufo oleeeeeeeee
kufo topscorer hij maakt voort de volgende