FTM Forum

Full Version: Euro 2008: Groep des doods
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Hallo stakkers van het forum,

zoals jullie weten is het al een tijd geleden dat de loting van het EK heeft plaatsgevonden.
Allereerst heb ik jullie meerdere malen op gewezen dat 2008 het jaar van Turkije zal zijn. Turkije had tijdens de kwalificatieronde alles in eigen hand en wist zich zonder al te veel in te spannen te kwalificeren.
Zoals bekend is ook de groep des doods bekend gemaakt. Turkije is namelijk ingedeeld bij Tsjechie, Portugal en Zwitserland.
Ik ben het er niet mee eens dat wij in een moeilijke groep zijn ingedeeld. De enige reden dat onze poule de groep des doods wordt genoemd kan liggen aan het feit dat Turkije zijn tegenstanders zal vernietigen.

Tsjechië teert op een aantal grote namen die onderhand meer thuis horen in een rolstoelcompetitie. Portugal bestaat uit een aantal acrobaten. We zijn niet onder de indruk van deze Portugese circusartiesten. Wij zullen deze clowns met hard en effectief voetbal intimideren waardoor ze van angst over hun eigen benen zullen vallen.
Met Zwitserland hebben wij sowieso nog een appeltje te schillen.
We zullen hun in eigen huis en voor hun eigen publiek uitschakelen. Ze zullen spijt gaan krijgen dat ze zich kandidaat hebben gesteld om het toernooi te organiseren. Ondanks de maffiapraktijken van Sepp Blatter hebben ze nu geen kans op een overwinning. We bezitten zoveel kwaliteit dat we alle opgezette obstakels uit de weg zullen ruimen.

We zijn overigens niet onder de indruk van de poule waarin Nederland is geloot. Italië en Frankrijk zullen met gemak de 2e ronde bereiken. Ik vermoed dat de loting ook is opgezet om deze 2 landen te koppelen aan de 2 zwakste elftallen van het toernooi.

Turkije zal met gemak de poulewedstrijden overleven. Helaas zullen jullie niet de eer krijgen om door ons vernederd te worden, omdat jullie geen kans hebben om de volgende ronde te bereiken.

You know it is so !
Voor de geinteresseerden hieronder de samenvatting

bla bla bla Undecided
Deniz moet jij niet een aanslag voorbereiden nu jullie geweldige moskee in Amsterdam er niet komt?
Helemaal met je eens, Deniz. Waarom moet het Europees Kampioenschap nog gespeeld worden? Het almachtige Turkse elftal heeft toch van niets of niemand iets te vrezen?
En toch blijven het heerlijke posts op te lezen! =D>
Peter Wrote:En toch blijven het heerlijke posts op te lezen! =D>

Beaam !