FTM Forum

Full Version: Sparta - Roda
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Jippie, een wedstrijd die wel doorgaat.....
Quote:De wedstrijd Sparta Rotterdam - Roda JC gaat zondagmiddag door. Vrijdag is er overleg geweest tussen Sparta en de Gemeente over het spelen van de wedstrijd ivm de politie-stakingen. Er zijn enkele aanvullende voorwaarden overeengekomen. Zo is er géén kaartverkoop op de wedstrijddag zelf en heeft Sparta de inzet van het aantal stewards uitgebreid.
Quote:Zondag speelt Roda JC de uitwedstrijd in Rotterdam tegen Sparta. Een wedstrijd waarin Raymond Atteveld en zijn mannen iets goed te maken hebben na de 2 – 3 thuisnederlaag eerder dit seizoen.

Zeker niet van de partij zondag zijn Vincent Lachambre en Andres Oper vanwege blessures en Roland Lamah wegens een schorsing. Achter de namen van Wau en Hadouir staat een vraagteken. Beiden hebben last van de griep. Sekou Cissé is een twijfelgeval. De spits is weliswaar herstelt van zijn blessure, maar de vraag is of hij al een hele wedstrijd of een gedeelte daarvan kan spelen. Jamaïque Vandamme zit, net als tegen AZ, weer bij de selectie. En Marcel Meeuwis is ook weer hersteld van zijn griepaanval.
Quote:Edouard Duplan maakt geen deel uit van de Sparta-selectie voor de thuiswedstrijd tegen Roda JC. De Franse aanvaller heeft tijdens de training een blessure opgelopen en moet het duel van komende zondag laten schieten, meldt RTV Rijnmond.

Naast Duplan kan Sparta-coach Foeke Booy ook niet beschikken over clubtopscorer Yuri Rose. De aanvaller kampt met een enkelblessure. Daar tegenover staat voor Booy de terugkeer van Danny Schenkel. De centrale verdediger ontbrak vorig weekend door een schorsing, maar is tegen Roda JC weer speelgerechtigd.
2-0 [Image: sparta_smiley.gif]
Ook dat nog
4-1 inmiddels, das lekker met © De Fauw en Saeijs! :eeeek:
Was deze wedstrijd maar afgelast Firestarter