FTM Forum

Full Version: quiz a gogo
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Bocaloca Wrote:Ajax heeft Darío Cvitanich nog niet binnen. De Amsterdammers zouden wel in gesprek zijn met het Argentijnse Banfield, maar van een akkoord over de 23-jarige aanvaller is nog geen sprake. De Argentijn kost een slordige zes miljoen euro en zou volgens Spaanse media reeds bij Ajax hebben getekend. (De Telegraaf)

De Amsterdammers hebben ook een andere Zuid-Amerikaan op het oog: Carlos Villanueva. De 22-jarige Chileense middenvelder speelt in eigen land voor Audax en liep enkele jaren geleden al stage in de hoofdstad. Ook Bayern München zou interesse hebben in de speler. (La Tercera)

op de ad site staat een filmpje van de doelpunten van deze reserve gabrich. na het eerste doelpunt zie je een shot in de dugout van banfield.

1. welke oud ere divisie speler zit daar met een matje en een peuk in zijn bakkes?
2. wat was zijn bijnaam?
3. tegen wie speelde banfield toen louis van gaal dit weekend een spits kwam scouten?
4. wat was de uitslag?

tot morgenochtend 12.00 uur kunnen de antwoorden worden gepeebeed!
waf, hebbie een link van dat filmpje?
Mukkus Wrote:waf, hebbie een link van dat filmpje?

kweenie hoe dat moet, hier is de link van de ad pagina waar hij op staat. zoek anders bij youtube op gabrich of cvitanich?

http://www.sportwereld.nl/voetbal/clubdo...anich.html
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=iybnOUBXV7I[/youtube]
[Image: sshot9mb5.png]

en de winnaar is bumme!

pablo sanchez, alias vitamina Notworthy speelde bij fainoid en is nu zeker coach of zo bij banfield, dat afgelopen weekend onder toeziend ook van van gal met 3-0 van indepediente verloor.

de prijs is een biertje achter het stadion van de kuip en een foto van sanchez waarop het iig lijkt alsof hij een peuk in zijn hand heeft, en inmiddels zijn beiden uitgereikt.

tot de volgende keer!