FTM Forum

Full Version: Zij zijn er niet bij CL ronde 1:
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Quote:Pech voor Real Madrid: Gago ligt er een maand uit
18/09/2008 16:16

Fernando Gago staat vier weken aan de kant. De middenvelder van Real Madrid blijkt woensdag in het duel met Bate Borisov een spiertje in zijn linkerhamstring te hebben gescheurd.

Al na een half uur in het duel met de Wit-Russen moest Gago zich laten vervangen. Coach Bernd Schuster bekende na afloop al dat hij vreesde voor een blessure die de controlerende middenvelder weken aan de kant zou houden: 'Het ziet er niet goed uit.'

Onderzoek door de medische staf van Real bevestigde het vermoeden, dat Gago een scheurtje in zijn linkerhamstring had opgelopen. Volgens de doktoren zal de international daardoor vier weken uitgeschakeld zijn.

Quote:Juventus moet Trezeguet weer een maand missen
19/09/2008 12:59

David Trezeguet maakte zondag in de wedstrijd Juventus-Udinese zijn rentree na blessureleed, maar zal opnieuw een maand moeten toekijken. De spits van Juventus heeft een peesontsteking in zijn rechterknie.

Tegen Udinese mocht Trezeguet de laatste vijf minuten meedoen. In de Champions League-wedstrijd tegen Zenit Sint-Petersburg begon de de dertigjarige spits weer in de basis en werd hij vijf minuten voor tijd vervangen.

Juventus moet naast Trezeguet nog enkele belangrijke spelers missen. Zo zullen ook Alessandro Del Piero, Mauro Camoranesi en Giorgio Chiellini zondag uit bij Cagliari vanwege blessures ontbreken.

Quote:UEFA corrigeert fout scheidsrechter Trefoloni
19/09/2008 13:52

De rode kaart die scheidsrechter Matteo Trefoloni ten onrechte aan Michael Beauchamp gaf tijdens de wedstrijd Celtic-Aalborg BK, wordt hem kwijtgescholden.

De Italiaanse arbiter gaf Beauchamp de rode kaart, terwijl het zijn ploeggenoot Michael Jakobsen was die de doorgebroken Georgios Samaras neerhaalde. Aalborg BK diende een protest in naar aanleiding van de 'verkeerde' kaart.

Na bestudering van de televisiebeelden heeft de UEFA besloten om niet Beauchamp, maar diens teamgenoot Jakobsen voor één Champions League-wedstrijd te schorsen.

Quote:Guti derde geblesseerde middenvelder bij Real Madrid
22/09/2008 15:15

Guti kan twee weken niet in actie komen bij Real Madrid. De 31-jarige middenvelder heeft tegen Racing Santander (2-0) een spierblessure opgelopen.

Guti mist naar verwachting drie competitiewedstrijden en kan ook niet in actie komen tijdens het Champions League-duel met Zenit Sint-Petersburg. Coach Bernd Schuster kan dan ook geen beroep doen op Fernando Gago en Wesley Sneijder, die eveneens met blessures kampen.

Het wegvallen van Guti vergroot de speelkansen van Rafael van der Vaart. De 25-jarige international begon tegen Santander op de reservebank en mocht na rust opdraven als vervanger van de uitgevallen Guti.

Quote:Portugees blessureleed bij Chelsea
22/09/2008 20:10

De wedstrijd tegen Manchester United heeft gevolgen gehad voor het Portugese smaldeel van Chelsea. Ricardo Carvalho moet voorlopig passen.

Carvalho moest zondag na minder dan een kwartier naar de kant. De Portugese verdediger heeft naar nu blijkt een mediale knieband verrekt. Voor het herstel staat zo'n vier weken, zodat hij de Champions League-wedstrijden tegen CFR Cluj en AS Roma waarschijnlijk moet missen.

Deco kwam niet in actie op Stamford Bridge (1-1). De Portugese middenvelder heeft de komende twee weken nodig om te herstellen van een dijspierblessure die hem een optreden tegen Manchester United kostte.

Quote:Maniche en Simão lossen Heitinga af in ziekenboeg
25/09/2008 18:39

John Heitinga heeft de groepstraining bij Atlético Madrid hervat en kan zondag zijn rentree maken tegen Sevilla. De Portugezen Maniche en Simão (foto) moeten juist verstek laten gaan.

Heitinga kampte sinds de interland Macedonië-Nederland van twee weken geleden met knieklachten. De verdediger miste daardoor de competitieduels met Real Valladolid, Recreativo en Getafe, maar was tussendoor wel van de partij tijdens de 3-0 zege tegen PSV in de Champions League.

Waar Heitinga tegen Sevilla weer inzetbaar is, kan coach Javier Aguirre in de thuiswedstrijd geen beroep doen op Maniche en Simão. Maniche heeft rugklachten, maar wordt snel weer terugverwacht; Simão ligt er drie weken uit met een knieblessure.
Quote:Fitte Heitinga keert nu echt terug in selectie Atlético
30/09/2008 10:40

John Heitinga is fit genoeg voor het duel met Olympique Marseille. De verdediger van Atlético Madrid is door coach Javier Aguirre opgenomen in de selectie voor het treffen in de Champions League van deze woensdag.

Heitinga ontbrak de laatste twee weken bij Atlético. De Oranje-international had last van een knieblessure. Afgelopen zondag leek hij zijn rentree te kunnen maken in de thuiswedstrijd tegen Sevilla, maar op het laatste moment moest Aguirre toch een streep door zijn naam zetten.

Ook Maniche zou woensdag kunnen spelen, áls zijn herstel doorzet. De Portugese middenvelder kampte de laatste week met een pijnlijke rug. Daarnaast is de inzetbaarheid van de lichtgeblesseerden Yourkas Seitaridis en Pablo Ibañez twijfelachtig.