FTM Forum

Full Version: WillemII vs Graafschap
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Saïd Boutahar kreeg positief nieuws over zijn hamstringblessure. Willem II moet de middenvelder tegen De Graafschap waarschijnlijk wél missen.

Boutahar viel zondag tijdens de wedstrijd tegen Feyenoord na ruim een kwartier uit met een pijnlijke linkerhamstring. Onderzoek bracht maandag een spierverrekking aan het licht als oorzaak. De uitkomst was goed nieuws, omdat een scheurtje een herstelperiode van minimaal een maand had betekend.

Trainer Andries Jonker neemt desondanks geen risico's met Boutahar, die zaterdag in de thuiswedstrijd tegen De Graafschap waarschijnlijk aan de kant blijft. 'In deze fase van het seizoen zijn we zeer voorzichtig, ook met lichte blessures', aldus de coach in het Brabants Dagblad.
wordt opnieuw geen veldgoal voor de boeren.

2x Demouge
24-10-2008 - Zaterdagavond speelt De Graafschap om 19.45 uur in Tilburg tegen de plaatselijke trots Willem II. De wedstrijd zal worden geleid door Jan Wegereef. Hij zal worden bijgestaan door de assistent-scheidsrechters Simons en Van Roekel. Serdar Gözübüyük zal zaterdagavond als vierde official fungeren.

De wedstrijd tegen Willem II komt na een reeks van nederlagen. Ook afgelopen zondag bleek AZ een maatje te groot hoewel er helemaal niet slecht werd gespeeld op de Vijverberg. De door blessures geteisterde verdediging kreeg een ander aanzien en het is de vraag is of Henk van Stee voor de zware uitwedstrijd in Tilburg aan dezelfde speelwijze en opstelling vasthoudt.

Willem II manifesteert zich dit seizoen als reuzendoder. Nadat Ajax tijdens de seizoensouverture met 2-1 de boot inging in Tilburg heeft de ploeg van Andries Jonker in de afgelopen speelronde ook Feyenoord op de knieën gekregen: 1-0. De Tilburgers hebben al 10 punten verzamelt en staan daarmee op een goede 10e plaats. De Graafschap bezet de 13e plek met 6 punten.

De wedstrijd van vorig jaar eindigde in een 2-1 overwinning voor de Doetinchemmers, dit was de eerste overwinning van De Graafschap in Tilburg in de historie van de eredivisie. Berry Powel en Donny de Groot waren de doelpuntenmakers in Doetinchemse dienst. In de wedstrijd van vorig jaar kreeg doelpuntenmachine Frank Demouge (hij staat al op een indrukwekkend aantal van 7 doelpunten) de rode kaart, mede hierdoor ging Willem II onderuit tegen de elf van De Graafschap. Demouge speelt dit seizoen een belangrijke rol in Tilburg, de spits 7 van de 10 doelpunten voor zijn rekening. De Graafschap zal alle zeilen moeten bijzetten om de in topvorm verkerende spits af te stoppen.

De Graafschap speelt zaterdagavond een belangrijke wedstrijd uit in Tilburg. Als er namelijk gewonnen wordt kan er een gat worden geslagen met de onderste ploegen. Willem II zal zich niet zomaar gewonnen geven. De ploeg is in goede vorm en zal de goede reeks door willen zetten. Kortom: er wacht de spelers een heet avondje Tilburg.

Henk van Stee zal het in ieder geval moeten doen zonder Bargas, Siers, Chaiat, Frankel, Bot en Keller. Joep van den Ouweland zal weer deel uitmaken van de selectie
Demouge:

1 punt voor spelen
1 punt voor gelijk spel
3 punten voor scoren
-2 punten voor het missen van een pingel

Totaal 3

Aerts

1 p v s
1 p v g s
3 punten voor het stoppen van een pingel

Totaal 5

WAT EEN SPEL !?!?!?!
Aerts

2 p v s
1 p v g s
-1 voor doelpunt tegen
2 punten voor het stoppen van een pingel

Totaal 4