FTM Forum

Full Version: Ignore-button
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
Bumme had het laatst over een ignore-button. Er werd gezegd dat dit technisch mogelijk is. Waarom zouden we dat niet gewoon eens uitproberen?

Guest

Invisionboard? :Big Grin

Nou nee; ik lees alles; maar mensen die andere (zoals mezelf) op ignore willen zetten, die gun ik dat van harte! =D>
Ik vind dat er een soort jury (12 personen) opgesteld moet worden die bepaald of een lullie van het forum verwijderd moet worden of niet.

Guest

Lijkt me slecht plan.... krijg je kliekjesvorming... kijk maar eens hoe het met Fok is afgelopen!
Iedereen moet voor zichzelf kunnen bepalen wie hij wil bannen dmv een ignore-button of niet. Ik zag eerst het nadeel dat je bepaalde dingen in discussies misschien mist, maar dat weegt niet op tegen het voordeel wat het met zich meebrengt. Als het technisch mogelijk is, zou ik graag zo'n knop zien.

Guest

Beste Piet,

ga je mij ook negeren? :cry:
we gaan even kijken wat die ignore button precies doet...als het post echt helemaal niet laat zien lijkt t me een slecht plan. Als hij bijvoorbeeld alleen een leeg vak laat zien zou t best kunnen.
Prima Mac, maar wat is het verschil tussen een bericht helemaal niet laten zien en een leeg vak laten zien? Het komt op hetzelfde neer en het zou beide een uitkomst zijn :wink:
Lamme Lennie Wrote:Prima Mac, maar wat is het verschil tussen een bericht helemaal niet laten zien en een leeg vak laten zien? Het komt op hetzelfde neer en het zou beide een uitkomst zijn :wink:

Dan kan je zien dat er eigenlijk wel een bericht is geplaatst maar de inhoud wordt niet weergegeven. Als je helemaal niks ziet dan zie je dus ook niet of er al dan niet gereageerd is.
In jouw geval heb ik dat liever, dus laat dan maar meteen helemaal niets zien!

Maar ik neem aan dat alleen de tekst niet wordt weergegeven. Ik ben benieuwd.
het lijkt mij een beetje vreemd eigenlijk. als iemand die je op ignore hebt staan en hij heeft een keer een normale discussie met mensen die er niet op staan, mis je eigenlijk de hele discussie.. het lijkt me dat je zelf ook wel kan bepalen om over delen heen te scrollen die getypt zijn door mensen die je op ignore wil.

niet dat het mij zou storen als er een ignore buttom komt, ik zou hem zelf alleen niet gebruiken
Aukinho Wrote:het lijkt mij een beetje vreemd eigenlijk. als iemand die je op ignore hebt staan en hij heeft een keer een normale discussie met mensen die er niet op staan, mis je eigenlijk de hele discussie.. het lijkt me dat je zelf ook wel kan bepalen om over delen heen te scrollen die getypt zijn door mensen die je op ignore wil.

Dit is precies waarom ik niet zo'n voorstander ben van zo'n ignore functie. Een aantal forummers vinden het ook leuk om elkaar te fokken met ik heb jou op ignore staan etc(ondertussen wel alles lezen Wink) Er zijn een aantal forummers die geen natuurlijke ignore functie bezitten en op de mensen waar ze zich aan irriteren altijd weer moeten reageren. Straks moeten we nog een mod installen, hoe vind ik een leuke vrouw of het perfecte hattrick team. Laten we allen de hand in eigen boezem steken. Wink
Maar als ik die knop gebruik heeft een ander daar toch geen last van? Ik ben een van de personen die geen natuurlijke ignore-button bezit en wil het wel eens uitproberen hoe dat is Wink De klant is toch koning Jazz?

En geloof me, de personen die ik blokkeer zijn niet in staat om iets bij te dragen aan een normale discussie, dus daar zal ik weinig aan missen.
Lamme Lennie Wrote:En geloof me, de personen die ik blokkeer zijn niet in staat om iets bij te dragen aan een normale discussie, dus daar zal ik weinig aan missen.


Ik vind dat Davydoff zo af en toe best wel es wat nuttigs te melden heeft.





Hij werkt! :Big Grin Prima zo!
precies wat moker dus zegt. anders krijg je dat mensen door elkaar heen geen praten en dat er dingen al 2x gezegd zijn etc. Het meest ideaal zou zijn als je dan een knopje hebt met geef bericht weer ofzo als je t bericht toevallig toch nog wilt lezen. Ik zal ff uitzoeken hoe t werkt.
Als je het niet uitprobeert zal je nooit weten of het wel of geen succes is...........

Guest

Ik vind het wel een goed idee; dat iedereen dat recht heeft om iets weg te zappen. 1000x beter dan iedereen gaan bannen :roll:
Mac en ik gaan de volgende hacks installen.

<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.phpbbhacks.com/download/3887">http://www.phpbbhacks.com/download/3887</a><!-- m -->

<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.phpbbhacks.com/download/789">http://www.phpbbhacks.com/download/789</a><!-- m -->

We hopen dat dit jullie forum plezier vergroot. :crazy:
Quote:1: This hack allows administrators and moderators to kick users from individual threads (topics). People who start threads may also kick anyone except administrators and moderators, but only if the administrator allows them these powers. Users are kicked/unkicked by clicking the appropiate image next to their posts.
- Any user can kick anyone from a thread, but only if they started the thread (and the administrator has allowed normal users the powers).

Hmmmz, bij de eerste kan je dus alleen personen uit je eigen topic schoppen als ik het goed begrijp? Ik denk dat we daar weinig aan hebben. Iedereen moet toch wel zijn eigen mening kunnen blijven geven. Met deze optie kan 1 persoon ervoor zorgen dat niemand zijn reactie leest, dat lijkt me niet de bedoeling.


Quote:2: This hack allows members to compile a list of users to ignore. Posts of the ignored users will be replaced by a message that the user is being ignored. There is a link that will show the post if the member chooses to read it.

This also removes the ignored user's post in the topic review when replying to the thread.

Dit is de goeie!


Optie 1 lijkt me dus niet zo verstandig, want dan kan iedereen voor mod gaan spelen in zijn eigen topic. Of is het de bedoeling dat Jazz en Mac deze optie alleen gebruiken?
Lamme Lennie Wrote:Optie 1 lijkt me dus niet zo verstandig, want dan kan iedereen voor mod gaan spelen in zijn eigen topic. Of is het de bedoeling dat Jazz en Mac deze optie alleen gebruiken?

Icon_twisted :wink:
optie 1 kunnen we dus zelf instellen of de users de macht hebben om users te kicken van een thread. Maar eerlijk gezegd zie ik hier ook nog niet het nut zo van in. Kan misschien af en toe wel handig zijn maar denk dat het veel moeite is om te installeren en dat je er vrij weinig voor terugkrijgt maar goed misschien kan jazz me nog overtuigen Wink
nou jongens er is een prachtige ignore functie!! boven elke post van iemand staat links ernaast ignore. Ipv de berichten van diegenen staat er:this users is on your ignore list (jaja in t engels heb geen zin om t te gaan vertalen) click here to view this message.

Veel plezier
Thanx Mac, ff testen.

Guest

Zeer goed =D>

Ik zal hem niet gebruiken; maar het is een goeie tool!

En als je iemand weer in zijn geheel uit de lijst wilt gooien hier naartoe:
<!-- m --><a class="postlink" href="http://host15.dotservant.com/~jazz/phpBB2/ignore.php">http://host15.dotservant.com/~jazz/phpBB2/ignore.php</a><!-- m -->
Haha, deze ignore poster is gewoon verantwoordelijk voor de helft van alle berichten onderhand. Scheelt toch veel tijd.

Guest

You have added this person to your Ignore List. Click HERE to view this post.
Ik heb per ongeluk jazz op de ignore zooi gezet. Hoe kan ik die weer eraf halen?
Jansoe Wrote:Ik heb per ongeluk jazz op de ignore zooi gezet. Hoe kan ik die weer eraf halen?

GoNZaleZ Wrote:Zeer goed =D>

Ik zal hem niet gebruiken; maar het is een goeie tool!

En als je iemand weer in zijn geheel uit de lijst wilt gooien hier naartoe:
<!-- m --><a class="postlink" href="http://host15.dotservant.com/~jazz/phpBB2/ignore.php">http://host15.dotservant.com/~jazz/phpBB2/ignore.php</a><!-- m -->
:oops:
Pages: 1 2