FTM Forum

Full Version: Ecclestone weer aan het roddelen
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Ik snap dit niet. Als er geen zekerheid is moet Bernie hier toch gewoon zijn smoeltje over houden? Dit brengt alleen maar meer onzekerheid, onrust en meer roddels. Of is dat weer de doelstelling van het britse liliputtertje?


Ecclestone sceptisch over nieuwe teams
‘Sommige teams halen de eerste race niet’
[14-01-2010] Bernie Ecclestone is sceptisch over de vier nieuwe teams die dit seizoen hun opwachting maken in de Formule 1. De Brit vraagt zich af of sommige van hen wel de eerste race gaan halen.


Bernie Ecclestone twijfelt over de nieuwe teams.Lotus, Virgin, US F1 en Campos kregen vorig jaar een startbewijs voor het raceseizoen 2010. Bij Lotus en Virgin lijkt alles op rolletjes te lopen, maar over de andere twee teams is nog veel onduidelijk.

Vooral Campos schijnt met grote financiële problemen te kampen. Volgens de laatste geruchten heeft chassisbouwer Dallara zelfs de werkzaamheden stopgezet, omdat een aantal openstaande rekeningen nog niet betaald zou zijn.

Reden genoeg voor Ecclestone om zijn twijfels uit te spreken. “We moeten het allemaal nog gaan zien, maar het zou kunnen dat sommige teams de eerste race niet gaan halen”, zei de Brit op het Wrooom media-evenement in Italië.

“Als je met de teamleden spreekt, zeggen ze natuurlijk dat er niets aan de hand is, maar ik weet zeker dat er wel degelijk sprake is van drama.”

Volgens Ecclestone is geld nog steeds een probleem, ook al zijn de kosten in de Formule 1 omlaag gegaan. “Het is moeilijk voor deze teams om geld te vinden. We zitten nog steeds in een financiële crisis, er zijn dus ook minder sponsors te vinden.”

De Formule 1-baas maakt zich echter geen zorgen. “Zolang we tien solide teams hebben, is er niks aan de hand.”