FTM Forum

Full Version: Hadouir..
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Randdebiel!

(als je goed kijkt zie je dat dit precies zo'n overtreding is waarmee je iemands been breekt waarbij de botten uit de sok steken. Kijk naar dat been van Wellenberg en je ziet dat ie gewoon net niet knakt).
Wat een waanzinnige strontmongool is dat!!! Dergelijke lui moeten opflikkeren, horen niet thuis op een voetbalveld.


<!-- m --><a class="postlink" target="_blank" href="http://www.youtube.com/watch?v=bl1SQ8iVM8w">http://www.youtube.com/watch?v=bl1SQ8iVM8w</a><!-- m -->
2 jaar schorsen!
Brrr.. sick.
Wat een idioot is dat joh. Hij is nog boos ook.
Idd erg ziek. Bah!
centre court Wrote:Hij is nog boos ook.

Hij kan vooral boos op hemzelf zijn. Het is sowieso dom om met een 0-2 voorsprong daar op het middenveld überhaupt een overtreding te maken.
ik zag het niet, maar shinji riep heel hard AU. hij zat wel te kijken...
je kunt t terugzop de link van Sjaak...
Heel smerig
ja, hij is te laat. maar ik vind niet dat hij duidelijk voor het been gaat. dan zou ik het smerig vinden.
Schorsen, zeker een wedstrijdje of zes.

En nee, het ligt zeker niet aan zn afkomst hoor.

Waar kwam die gozer van die doodschop ok Kokmeijer alweer vandaan?

Korte lontjes.........
4 duels dus....

Quote:Actie Hadouir zwaar bestraft
ZEIST - De aanklager betaald voetbal van de KNVB heeft de grove overtreding van Roda-speler Anouar Hadouir op Niels Wellenberg van NEC zwaar bestraft. Hadouir accepteerde het schikkingsvoorstel van vier duels.

Hadouir beseft dat hij een zware overtreding gemaakt heeft en krijgt rood. "Ik heb Niels in de kleedkamer opgezocht en mijn excuses aangeboden", trok Anouar Hadouir na zijn grove overtreding op Wellenberg dan ook direct het boetekleed aan. "De volgende dag heb ik hem nog een sms gestuurd."

<!-- m --><a class="postlink" target="_blank" href="http://www.telegraaf.nl/telesport/voetbal/6289507/__Actie_Hadouir_zwaar_bestraft__.html?p=2,2">http://www.telegraaf.nl/telesport/voetb ... html?p=2,2</a><!-- m -->
Ondanks dat zo'n overtreding schandalig is maakt hij het op deze manier een beetje goed door netjes te zijn jegens de tegenstander na de wedstrijd. Keurig opgelost, schorsing ook goed, had meer gemogen, maar 4 is imo wel ok =D>
waf Wrote:ja, hij is te laat. maar ik vind niet dat hij duidelijk voor het been gaat. dan zou ik het smerig vinden.

ja, ben ik wel een beetje met je eens, maar echt voor t been gaan met de intentie deze te breken is er denk ik nooit, ook niet in het geval van Kokmeijer.
Echter zo in komen met het risico een been te breken vind ik wel smerig
Welke straf kreeg Bouaouaouazan na de overtreding op Kokmeijer? Deze is gewoon vergelijkbaar en de straf zal dan ook vergelijkbaar moeten zijn. Dan de botten van Wellenberg toevallig wat sterker zijn dan die van Kokmeijer doet niet ter zake, dat is gewoon een bijkomend geluk voor Hadouir (en Wellenberg).
Lamme Lennie Wrote:Welke straf kreeg Bouaouaouazan na de overtreding op Kokmeijer? Deze is gewoon vergelijkbaar en de straf zal dan ook vergelijkbaar moeten zijn. Dan de botten van Wellenberg toevallig wat sterker zijn dan die van Kokmeijer doet niet ter zake, dat is gewoon een bijkomend geluk voor Hadouir (en Wellenberg).

Eensch. Het is alleen lastig opzet/intentie te bepalen van lompe acties. De ene speler is gewoon dom/te laat/lui en de ander wil doelbewust iemand doormidden schoppen. Dat kan je aan de overtreding, al dan niet raak en/of met blijvend letsel, regelmatig niet goed zien. Feit blijft dat als je op de middenlijn iemand op zijn schenen schopt je gewoon een lange straf moet krijgen. Punt.
Gerben Zonderland Wrote:Eensch. Het is alleen lastig opzet/intentie te bepalen van lompe acties.

de knjb vindt dat niet lastig. als je een ajakkessied bent is het geen opzet, anders wel. :wink: