FTM Forum

Full Version: Pokerbots [nieuw schandaal]
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Er is weer een nieuw schandaal in pokerland. op Fulltilt zijn er een heleboel account gesloten die met bots hebben gespeeld. Als je leest hoe die gasten er over denken en op wat voor een schaal dit voorkomt is dit best wel freaky.

<!-- m --><a class="postlink" target="_blank" href="http://forumserver.twoplustwo.com/28/internet-poker/full-tilt-catches-small-stakes-rush-cheats-898155/">http://forumserver.twoplustwo.com/28/in ... ts-898155/</a><!-- m -->

ook een link naar het forum van de fokkers
<!-- m --><a class="postlink" target="_blank" href="http://bonusbots.com/supportforum/YaBB.pl?board=Announcements">http://bonusbots.com/supportforum/YaBB. ... ouncements</a><!-- m -->

Op zich geen verrassing dat dit kan natuurlijk, maar het verbaast me wel op wat voor een bizarre schaal dit gebeurt.
tja, maar op zich zou ik bij verdenking van een bot, daar een note van maken. Op zich speelt t toch heerlijk tegen een bot?
Of zie ik dat verkeerd?
Idee is toch om break even te draaien met die dingen en heel veel RB binnen te harken???
ja die gasten halen een ROI van breakeven tot max 3/4% dus daar gaat het niet om. Maar met 30% rakeback loop je aardig binnen natuurlijk. En ja als je weet dat iemand een bot is speelt dat vrij makkelijk natuurlijk maar het duurt gewoon wel een tijd voor je daarachter bent.
Want een bot speelt een standaard spelletje waar je zo doorheen prikt als je ze in de gaten hebt?
yep... uber voorspelbaar