FTM Forum

Full Version: Kwiz 28
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Ronaldo speelde op 3 WK's (<!-- m --><a class="postlink" target="_blank" href="http://nl.wikipedia.org/wiki/Ronaldo_Luis_Naz%C3%A1rio_de_Lima#WK_1998">http://nl.wikipedia.org/wiki/Ronaldo_Lu ... ma#WK_1998</a><!-- m -->)
Hij scoorde als eerste tegen Marokko (<!-- m --><a class="postlink" target="_blank" href="http://nl.wikipedia.org/wiki/Wereldkampioenschap_voetbal_1998#Groep_A">http://nl.wikipedia.org/wiki/Wereldkamp ... 98#Groep_A</a><!-- m -->)
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=nfjD9Kz8DDY&feature=player_embedded[/youtube]
Beste Erik,

Onder de huidige beste tien teams van de Super-weekend competitie. Met nog 3 super weekenden te gaan is er nog alles mogelijk in de strijd om de hoofdprijs; een 3-daagse reis naar Valencia inclusief 2 kaarten voor een wedstrijd van Valencia C.F.

Komende ronde staat er weer een super weekend op het programma, ook deze week winnen de beste 2 teams een pokerset of 50,- wedtegoed op Unibet.

1.Erik van Kempen
2.fc komt wel goed
3.Roy
4.Champs
5.Is Stanislav Griga geen optie ?
6.LUNETTENAZIONALE
7.M.Rovers Utd *****
8.The Greenmaster
9.aldo
10.Rijense NatenMaaiers


Smile Smile
Je gaat lekker. :8: Nu niet verslappen met domme keuzes he?
Ik neem 2 tukkers deze week, win-win. Hakkuh
Peter Wrote:Ik neem 2 tukkers deze week, win-win. Hakkuh

1-1
Sjaak Wrote:
Peter Wrote:Ik neem 2 tukkers deze week, win-win. Hakkuh

1-1

Ook ieder gelijk spel is (in mijn ogen) geweldig voor PSV. Je houdt een punt+veel beter doelsaldo voorsprong en Twente krijgt nog ADO-uit, Ajax-uit, Vijverberg-uit en Roda-thuis is ook geen makkie. Dus waar kan ik tekenen?