FTM Forum

Full Version: Europa League 2011/2012
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
ADO =D>

Wel jammer dat er een zooitje is opgepakt, waarvan trouwens het merendeel 'supporters' uit Polen. :-k Stelletje leeghoofden, hoe fucking triest ben je dan als je onder het mom van het supporteren van een team uit een ander land heibel gaat lopen trappen. cry
Quote:AZ en ADO Den Haag weten mogelijke tegenstanders
Laatste update: 15 juli 2011 11:17 info .AMSTERDAM - Vrijdagmiddag vindt in het Zwitserse Nyon de loting plaats voor de de derde voorronde van de Europa League. AZ en ADO Den Haag horen dan wie hun tegenstander wordt.

Foto: ANP ADO Den Haag moet eerst nog FK Tauras van zich af zien te houden. Door de 3-2 winst in Litouwen donderdagavond beschikt de club uit de Hofstad over goede papieren om door te stoten.

Als ze ook de thuiswedstrijd goed doorkomen, wacht mogelijk het Cypriotische Apoel Nicosia.

Andere mogelijke opponenten zijn de winnaars van de duels tussen KS Vllaznia-FC Thun, Shakhter Karagandy-St. Patrick's Athletic, Llanelli FC-Dinamo Tbilisi en FC Istra Stal-NK Varazdin.

AZ treft FC Gomel uit Wit-Rusland of één van de winnaars van Ferencvaros-Aalesunds BK, Maccabi Tel Aviv-Khazer Lenkoran, KS Flamurtari-FK Jablonec, Olimpija Ljubljana-Bohemians.

PSV stroomt pas een ronde later in.

Het is allemaal lood om oud ijzer, denk ik, en de tegenstanders zijn te onbekend om echt iets zinnigs te kunnen zeggen over sterkte en kansen. Qua ambiance en voorzieningen zou ik liever naar Zwitserland, Schotland, Wales, Noorwegen of desnoods Praag (Bohemians) gaan dan naar het oostblok. Met name Gomel, Tblisi en Flamurtari (Albanië) lijken me verschrikkelijk.
Quote:FC Twente loot Roemenen in CL-voorronde
Gepubliceerd op vrijdag 15 juli 2011 om 12:19

FC Twente moet voor de Champions League naar het Oostblok. De Tukkers werden vrijdag bij de loting voor de derde voorronde aan FC Vaslui gekoppeld. Vaslui werd afgelopen seizoen derde in de Roemeense competitie.

Derde voorronde voor niet-landskampioenen
Standard Luik (Bel)- FC Zürich (Zwi)
FC Twente- FC Vaslui (Roe)
Benfica (Por)- Trabzonspor (Tur)
Dynamo Kiev (Oek)- Rubin Kazan (Rus)
Odense BK (Den)- Panathinaikos (Gri)

Derde voorronde voor landskampioenen
FK Mogren (Mon)/Litex Lovech (Bul)- Skonto Riga (Let)/Wisla Krakow (Pol)
Maccabi Haifa (Isr)/ Borac Banja Luka (Bos)- NK Maribor (Slv)/F91 Dudelange (Lux)
HJK Helsinki (Fin)/Bangor City (Wal)- Dinamo Zagreb (Kro)/Neftci (Aze)
KS Skënderbeu (Alb)/APOEL Nicosia (Cyp)- Slovan Bratislava (Slw)/Kostanay (Kaz)
FC Kopenhagen (Den)- Shamrock Rovers (Ier)/Flora Tallinn (Est)

Racing Genk (Bel)- Partizan Belgrado (Ser)/FK Skendija (Mac)
Rosenborg BK (Noo)/Breidablik (IJs)- FC Pyunik (Arm)/Viktoria Plzen (Tsj)
FC Zestafoni (Geo)/Dacia Chisina (Mol)- Sturm Graz (Oos)/Videoton FC (Hon)
Valletta FC (Mal)/FK Ekranas (Lit)- Linfield FC (N-Ie)/BATE Borisov (WRu)
Glasgow Rangers (Sch)- Malmö FF (Zwe)/HB Tórshavn (Fae)

Dat zou toch te doen moeten zijn voor de Tukkers. Ze spelen in de Schalke Arena, toch?
Of in het Gelredome ... nog niet bekend dacht ik
Overdune Wrote:ADO =D>

Wel jammer dat er een zooitje is opgepakt, waarvan trouwens het merendeel 'supporters' uit Polen. :-k Stelletje leeghoofden, hoe fucking triest ben je dan als je onder het mom van het supporteren van een team uit een ander land heibel gaat lopen trappen. cry

Was een bijzondere trip. Waren ca 1.000 hagenezen afgereisd met vliegtuig, bus en auto. ADO houdt zg vriendschappelijke banden met Legia (en Juve en Brugge), maar die mogen ze wat mij betreft verbreken. In het vak naast ons stonden 500 Legia supporters de hele wedstrijd vuurwerk te gooien. Van de 53 arrestaties waren er 43 Polen. Een paar jaar geleden is het bij Litouwen - Polen helemaal uit de hand gelopen en zijn er een paar Litouwse agenten goed het ziekenhuis in getimmerd door die Polen. Vandaar de overdreven zwaarbewapende politiemacht van 500 man.

De 10 hagenezen zijn opgepakt voor openbare dronkenschap. Waren ook te veel gasten met een SV, dat moet de club volgende keer beter tegengaan, door bv een meldingsplicht in NL.


Volgende ronde mogelijk naar Cyprus. Dat zorgt er iig voor dat de autosupporters met een SV en de Polen thuisblijven.
Ik kan me idd voorstellen dat je daar redelijk kapot aan gaat als ADO supporter. Goed dat je zelf iig een mooie trip hebt gehad. =D> Zal best een beetje onwerkelijk hebben aangevoeld dat je ineens weer Europees speelt, ook al is het voorronde.
Wat een goal van Lens! Notworthy

Vanaf de cornervlag met buitenkant rechts. =D>
Hup, en dan Labyad van 25m in de kruising. Notworthy
Mooi mannetje is die Mertens trouwens, die trekt in de 92ste minuut bij 5-0 nog even een volle sprint over een half veld, met een sliding er achteraan, naar linksachter om mee te verdedigen. =D>
Nou, geen Europees voetbal voor Stekelenburg. Bratislava, altijd lastig. :|
Wat een irritante kerel is die Kieft ook zeg. Onderbreekt Genee de hele tijd, alleen is hij dan niet te verstaan met al dat geslis van em. Beweert hij ook nog eens dat PSV Ajax haat omdat ze een minderwaardigheidscomplex hebben. cry
die verslaggever bij az...
"de onvermoeibare Viagra" :lol: