FTM Forum

Full Version: Giro 2012
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Jaaaaaa

AMSTERDAM - Hoewel het parcours van de Giro d’Italia van 2012 pas in een later stadium wordt gepresenteerd, is nu al duidelijk dat de koninginnenrit van de grote ronde op 26 mei wordt verreden. Op die dag krijgt het peloton de beklimmingen van de Mortirolo en Stelvio voor de wielen. De aankomst van de 218 kilometer lange rit ligt op de laatstgenoemde col, voor de vierde keer in de historie. De zeer zware etappe is een uitkomst van een poll van de organisatie waarin liefhebbers werd gevraagd naar ‘onmisbare’ beklimmingen in de Giro. Mensen konden kiezen uit 32 cols.
Stille slaat via Twitter de spijker op zijn kop:

Giro 8 x bergop finish, vuelta 10 x bergop finish. De tour??? 4x!! Forza giro en vuelta
De Tour wordt echt niet leuk komend jaar met zo weinig bergetappes waar je verschillen kunt maken. De Vuelta wordt weer een mooie voor de Rabo
Kijk weer uit naar de Giro en ook de super zware Vuelta van dit jaar! Ben helemaal klaar met de tour, denk dat Evans of Martin gaat winnen, heel veel tt kilometers volgens mij.
Tour wordt behoorlijk kut dit jaar ja.
Hesjedal kopman van Garmin bij Giro. Vandevelde ondersteunt hem. Benieuwd of Dekker en Martin dan de Tour mogen doen. Die zulen Hesjedal en VdV echter ook wel rijden.
Ja en Danielson heb je ook nog. Reed toch vorig jaar wel een aardig Tour, dacht 12e ofzo? Werd ook ooit beoogd als de nieuwe Lance.
Nog mensen die bij Zweeler meedoen aan girospel?
Morgen zal ik m'n Sportpoolsteam hier ff posten.
sportpool ligt eruit! Sad
Vandaag mooie etappe, eindigt met bergje van 8%. Hopelijk dit keer eens geen valpartijen.
Matige giro tot nu toe voor Nederland. Viel ook niet veel te verwachten en TJS deed leuk mee heuvel op. Vanaf morgen mag hij het bergop laten zien. Knap dat Keizer 4x mee zit maar moest er als eerste en enige af gisteren.

In California rijdt Gesink een zeer knappe tijdrit. Maar 39 seconde verliezen op Zabriskie die echt geweldig tekeer ging. Nu toch zeker wel favoriet voor de eindzege want de klimmers laat hij ver achter zich en Zabriskie en van Garderen moet hij eraf rijden bergop.

Vandaag een zeer korte sprintetappe in de Giro. Als Bos ooit een keer wilt winnen moet het vandaag gebeuren...