FTM Forum

Full Version: Giro d´Italia 2013
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
(29-04-2013, 09:27 AM)kooltje Wrote: [ -> ]Zaterdaag de Giro. Doen maar weinig renners mee die het verschil gaan maken voor Forum Wielerpool.

Enkele renners die wel mee doen en van belang zijn voor dit spel: Pozzato, Degenkolb, Kittel, Bennati, Gesink(Japie), Nibali (Daan).
Zelf hoop ik op goede prestaties van Phinney en Durbridge.

Verwacht wel een leuke Giro. Mooie teamtijdrit aan het begin, dan wat leuke etappes met een heuveltje in de laatste kilometers in combinatie met massasprints, een lange individuele tijdrit, behoorlijk wat bergetappes, een klimtijdrit.

Favorieten Nibali en Wiggins. Zelf ben ik nieuwsgierig naar Gesink. Wordt veel over gezegd en geschreven na een week in Romandie zonder uitschieters. Was dat ingecalculeerd en heeft het te maken met de trainingsweken op hoogte of heeft hij de macht niet?!

Nibali en Wiggins zullen er staan.

Gesink is een pure gok. Hij kan zomaar het podium halen, maar het is echt afwachten hoe hij er staat. In Spanje maakte hij redelijk indruk samen met JVDB, maar nu is het weer helemaal niks. Maar als we het moeten geloven dat was het gewoon ritme op doen voor de Giro.

Twee andere renners die er zomaar kunnen staan zijn Sammy Sanchez en Hesjedal.