FTM Forum
Kaartjes Roland Garros - Printable Version

+- FTM Forum (https://fantasytennismanager.nl/forum)
+-- Forum: Sport (https://fantasytennismanager.nl/forum/forumdisplay.php?fid=8)
+--- Forum: Tennis (https://fantasytennismanager.nl/forum/forumdisplay.php?fid=13)
+--- Thread: Kaartjes Roland Garros (/showthread.php?tid=3619)



Kaartjes Roland Garros - AssyriskaFF - 11-05-2008

Ola mensen

Ik ben van 6 t/m 9 juni in Parijs. En dan zijn ook de finales en de halve finales te zien ( dames en heren) van Roland Garros. Nu wil ik samen met een kameraad wel eens zo'n wedstrijd bezoeken. We weten alleen niet hoeveel het kost. Heb al een beetje gekeken en er zijn kaarten voor bijv. 60 euro maar de plaatsen staan er niet bij.

Iemand van jullie een goede tip, waar je het beste de kaarten kunt krijgen of wellicht dat je op een andere en leukere manier naar de wedstrijden kunt kijken buiten het stadion ( mochten de kaarten bijv te duur zijn)?

alvast bedankt

gr

Daniel


Re: Kaartjes Roland Garros - Stille - 11-05-2008

Ik ben er 2x geweest en heb destijds cvia <!-- w --><a class="postlink" target="_blank" href="http://www.rolandgarros.org">www.rolandgarros.org</a><!-- w --> kaarten aangesschaft. Zijn wel duur in het finalweekend. Op donderdag zijn de halve finales dames en op vrijdag bij de heren. Helaas is het online aanschaffen van kaarten al verlopen (was 14 maart). Nu kan je ze denk ik alleen nog via een ticketbureau kopen maar dan betaal je echt belachelijk veel. Buiten het park zijn er geen gelegenheden om te kijken (alleen op tv)


Re: Kaartjes Roland Garros - Overdune - 12-05-2008

Een vriend van mij heeft ze vorig jaar gewoon ter plekke aan de kassa gekocht en gaat dat nu weer doen. Dat was alleen wel voor de eerste paar dagen, dat zal voor de halve finale niet gaan denk ik. Anders dan de ticketbureaus die Stille noemde weet ik ook niet en die zijn schreeuwend duur idd. Succes iig.


Re: Kaartjes Roland Garros - AssyriskaFF - 14-05-2008

Thanx Big Grin. Ik zal kijken wat ik kan doen Big Grin.