28-05-2010, 12:18 AM
Hahaha, excuse moi, mea culpa: de boerensloEp heeft met uiteraard met je inkomsten als boerenknecht te maken meneer Zonderland. Schijnbaar zijn die inkomsten vrij aardig! 
Uiteraard zal het merendeel van de restaurants waar jij eet of waar ik eet er geen moeite mee hebben. Echter, de restaurants waar ik eet doen het veelal niet uit gewoonte. Misschien komt dat omdat ik gewoon van authentieke spaanse en italiaanse restaurants houd die gewoon een voorraad goede wijnen standaard hebben staan waar je de keuze uit maakt. En nee, dan drink ik wel uit de fles. Van de tap drink ik niet, daar heb ik slechte ervaringen mee (behalve bier dan... alhoewel dat van fles veelal ook beter is, helemaal zonder conserveermiddelen = koppijnvrij!).
Enne Ekslem, uiteraard, dat weet ik ook. En kurk of azijnsteek kan ik ook nog wel herkennen. Ik vind het leuk om over wijnen te leren en er meer van te weten maar als ik in een restaurant ga lopen vragen om de fles vanwege de smaak (wat velen pretenderen) zal het voor de 'show' zijn en echt (nog) niet omdat ik er veel van kan zeggen. Dan vind ik het dus onzin om het te doen en pretentieus geneuzel.
Echter zodra een rosé die we veel dronken op het terras ineens een andere blijkt te zijn na glas 3 en dit niet is aangekondigd dan mag je van mij de boel gewoon terugneme. Stelletje rukkers! ](*,)
Maar goed, Matt Skinner is dus top!

Uiteraard zal het merendeel van de restaurants waar jij eet of waar ik eet er geen moeite mee hebben. Echter, de restaurants waar ik eet doen het veelal niet uit gewoonte. Misschien komt dat omdat ik gewoon van authentieke spaanse en italiaanse restaurants houd die gewoon een voorraad goede wijnen standaard hebben staan waar je de keuze uit maakt. En nee, dan drink ik wel uit de fles. Van de tap drink ik niet, daar heb ik slechte ervaringen mee (behalve bier dan... alhoewel dat van fles veelal ook beter is, helemaal zonder conserveermiddelen = koppijnvrij!).
Enne Ekslem, uiteraard, dat weet ik ook. En kurk of azijnsteek kan ik ook nog wel herkennen. Ik vind het leuk om over wijnen te leren en er meer van te weten maar als ik in een restaurant ga lopen vragen om de fles vanwege de smaak (wat velen pretenderen) zal het voor de 'show' zijn en echt (nog) niet omdat ik er veel van kan zeggen. Dan vind ik het dus onzin om het te doen en pretentieus geneuzel.
Echter zodra een rosé die we veel dronken op het terras ineens een andere blijkt te zijn na glas 3 en dit niet is aangekondigd dan mag je van mij de boel gewoon terugneme. Stelletje rukkers! ](*,)
Maar goed, Matt Skinner is dus top!

'De meerderheid van de bevolking bestaat nu eenmaal uit randdebielen. Ik
zeg het misschien wat cru, maar zo is het wel.' (Prof. Dr. M. van Rossem)
zeg het misschien wat cru, maar zo is het wel.' (Prof. Dr. M. van Rossem)