13-01-2006, 06:07 PM
Na laatst als in de wokschuur van Ni Hao (http://www.nihaogroup.com/indexrestnw.htm) te hebben gegeten ben ik afgelopen dinsdag voor het nieuwjaarsetentje naar de Cuisine-afdeling geweest en dat was zo mogelijk nog beter naar binnen te krijgen.
Mijn voorgerecht: Gegrilde lamssaté met knoflooksaus en gebakken uitjes. Mijn hoofdgerecht: Geroosterde gefileerde Pekingeend met sojabonensaus. Van een van mijn disgenoten nog een paar stukjes Teppan-ossenhaas geproefd en na het voldane boertje rolde ik zo naar buiten....
Mijn voorgerecht: Gegrilde lamssaté met knoflooksaus en gebakken uitjes. Mijn hoofdgerecht: Geroosterde gefileerde Pekingeend met sojabonensaus. Van een van mijn disgenoten nog een paar stukjes Teppan-ossenhaas geproefd en na het voldane boertje rolde ik zo naar buiten....