Milaan-San Remo
#1
De eerste klassieker staat weer voor de deur! Kan Oscarito nog één maal vlammen of worden het dit jaar de echte topspurters als Cavendish en Farrar?

De winnaars van Milaan-San Remo de voorbije tien jaar:

2010: Oscar Freire (SPA)
2009: Mark Cavendish (GBR)
2008: Fabian Cancellara (ZWI)
2007: Oscar Freire (SPA)
2006: Filippo Pozzato (ITA)
2005: Alessandro Petacchi (ITA)
2004: Oscar Freire (SPA)
2003: Paolo Bettini (ITA)
2002: Mario Cipollini (ITA)
2001: Erik Zabel (DUI)

Alleen maar grote namen, verwacht misschien dit jaar wel weer een huzarenstukje van Cancellara, maar misschien dan uitgevoerd door Pippo Pozzato of Ballan!

Startlijst 2011;
<!-- m --><a class="postlink" target="_blank" href="http://www.cyclingfever.com/editie.html?&_ap=startlijst&editie_idd=MjE1MzY=&taal_id=2">http://www.cyclingfever.com/editie.html ... &taal_id=2</a><!-- m -->
Blue White Army!
Reply
#2
TEAM GARMIN - CERVÉLO
FARRAR Tyler United States
HAUSSLER Heinrich Germany
HUSHOVD Thor Norway

Hoe kan dit ooit goed gaan dit seizoen :roll:
Blue White Army!
Reply
#3
The Player Wrote:TEAM GARMIN - CERVÉLO
FARRAR Tyler United States
HAUSSLER Heinrich Germany
HUSHOVD Thor Norway

Hoe kan dit ooit goed gaan dit seizoen :roll:

Doodzonde. natuurlijk is het ook een sterkte. Als team kunnen ze het waarschijnlijk geweldig uitspelen, maar twee van deze drie toppers zullen vaak daar de dupe van zijn. Ze zouden ook alledrie het eenkopmanschap aankunnen bij een andere ploeg. Hushovd gaan we zaterdag denk ik sowieso in een dienende rol zijn. Haussler en Farrar beide top 10?
Reply
#4
Farrar is daar toch wel echt de kopman.

Bij Rabo doen zowel Matthews als Freire mee. Volgens mij is het slimmer om Matthews te laten sprinten dan Freire, maar dat zal vast niet gebeuren.
[color=#FF4500]Verhoeven in Oranje![/color]
Reply
#5
Ik zou beide laten mee sprinten. Wat had jij in gedachten dan? Matthews die Freire op sleeptouw neemt? Dacht het niet! Daar is Matthews nog te onervaren voor in grote wedstrijden met zulke tegenstanders en deze druk.
Laat ze allebei maar los gaan! Freire is zowiezo niet van de treintjes, en laat Matthews eerst de Cipresse en de Pogio maar overleven! Denk dat dit jaar nog wel eens verrassend kan gaan worden. Bijvoorbeeld een type Scarponi/Nibali op de Cipresse/Pogio die wegspringt van het pak. Vorig jaar was Nibali erg sterk hier overigens!
Blue White Army!
Reply
#6
Freire laten werken voor Matthews :wink:

Matthews is inderdaad eerstejaars en moet eerst maar eens die 298km verteren voordat hij uberhaupt aan sprinten kan denken. Freire zal gewoon de man zijn voor Rabobank.

De kans dat er een groep wegspringt op de Pogio is groot, de kans dat ze voorblijven is echter klein gezien de afgelopen jaren. Ik hoop het uiteraard wel, want sprints horen niet in een klassieker :razz:
[color=#FF4500]Verhoeven in Oranje![/color]
Reply
#7
Ik heb gister trouwens echt genoten! Goss wipt ogenschijnlijk zonder moeite mee over de Pogio en wint het daarna natuurlijk op z'n sloffen. Knap staaltje! Ook de actie van Scarponi was natuurlijk geweldig =D>
Jammer dat Rabo om bekende reden niet meer mee kon doen. Volgende week beter!
[color=#FF4500]Verhoeven in Oranje![/color]
Reply
#8
Ik heb helaas niet alles gezien, alleen de grande finale terug gekeken. Schitterende overwinning voor Goss, een jongen met enorm veel potentie die we zeker ook in Gent-Wevelgem gaan zien en misschien in Vlaanderen. Verder hulde voor Nibali en Scarponi, die de wedstrijd deels kleurden.
Reply
#9
Heb helaas door werk geen minuut gezien! Maar Goss als winnaar is natuurlijk wel heldig! Op Twitter was het Van Garderen die al weken loopt te verkondigen dat Goss ook prima kan klimmen. Dus dat hij makkelijk over de Pogio komt had ik wel verwacht, maar hij als winnaar.. Never =D>
Blue White Army!
Reply


Forum Jump: