FTM Forum

Full Version: (OT)Steun Yuri
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3
De meesten zullen het wel weten, yuri van gelder werd 2e op het WK waardoor hij niet naar de OS mag. Er is echter wel een achterdeurtje waardoor hij zou kunnen gaan en wel via een wildcard. Het AD is daarom een actie gestart om Yuri die wildcard te laten krijgen.

Steun dus allemaal Yuri!!

<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.ad.nl/sport/steunyuri/article1652303.ece">http://www.ad.nl/sport/steunyuri/article1652303.ece</a><!-- m -->
Mac Wrote:De meesten zullen het wel weten, yuri van gelder werd 2e op het WK waardoor hij niet naar de OS mag. Er is echter wel een achterdeurtje waardoor hij zou kunnen gaan en wel via een wildcard. Het AD is daarom een actie gestart om Yuri die wildcard te laten krijgen.

Steun dus allemaal Yuri!!

<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.ad.nl/sport/steunyuri/article1652303.ece">http://www.ad.nl/sport/steunyuri/article1652303.ece</a><!-- m -->

t is een drugsgebruikert en ik vind dat alle jury-sporten van de spelen moeten verdwijnen.
Die wildcard krijgt hij toch nooit. De grote turnlanden hebben die sport in de greep en bepalen vast onderling dat zij ook nog eens de wildcards krijgen.
ik vind het maar een eng baasje, zie hem liever niet op tv dus ben blij dat ie niet naar de spelen gaat
Frits Wrote:ik vind het maar een eng baasje, zie hem liever niet op tv dus ben blij dat ie niet naar de spelen gaat

Je bent zelf maar een eng baasje Frits. Beter ga je gewoon weer meedoen met de CM. :wink:
Frits Wrote:ik vind het maar een eng baasje

[gay]
Het is een beetje hetzelfde als met het eurovisie songfestival (inderdaad : [gay] ), daar komen "we" ook nooit meer tussen. (gelukkig)
Treesong Wrote:
Frits Wrote:ik vind het maar een eng baasje

[gay]


istie ook nog is homo??
Nee, dat is tie niet Frits.
Hij komt wel uit Waalwijk.
yuri is een koning. maar ja, hij kende de regels vantevoren. niet huilen dus. meerkampers zijn belangrijker dan toestelspecialisten. en terecht.
waf Wrote:yuri is een koning. maar ja, hij kende de regels vantevoren. niet huilen dus. meerkampers zijn belangrijker dan toestelspecialisten. en terecht.

Bovendien is Hans Klok een betere toestelspecialist
Bor de Wolf Wrote:Hans Klok

[gay]
Feli, Yuri!
waf Wrote:
Bor de Wolf Wrote:Hans Klok

[gay]

Helegaar niet! Hans doet het met Pemmela!
hoho antonio esfandiari doet t met pamela...ze had 250k schuld bij hem :waf:
heeft youri nou weer coke met magnesium verward?
gittermaster Wrote:heeft youri nou weer coke met magnesium verward?

Volgens mij heeft ie dit keer 1 van die ringen opgesnoven.
IK ben ook wel benieuwd. Persoonlijke, medische redenen... tsja zo kun je het ook noemen #-o
Heroine spuit gebruikt Hitself
Bron?

Edit: nu overal in het nieuws idd, blijkbaar weer cocaine. Hoe stom kun je zijn.
Overdune Wrote:Bron?

Edit: nu overal in het nieuws idd, blijkbaar weer cocaine. Hoe stom kun je zijn.

echt onbegrijpelijk. nu heeft hij natuurlijk zijn ruiten ingegooid.
Helemaal niet onbegrijpelijk. Wel jammer. Wie er eenmaal aan verslaafd is komt er bijna niet meer vanaf. Ik geef b.v. Reis ook weinig kans.
Wegwezen met die kerel.
@ Bredanaar: ja,das ook waarom het een verslaving heet. Dat het lastig is om er weer vanaf te komen, echter wie stelt er dat hij verslaafd is? Wanneer ben je verslaafd?
Ik denk dat het een kwestie van discipline is en je mag verwachten van een topsporter dat hij dit heeft. Ik vind het dus ook onbegrijpelijk en dom!
Bredanaar Wrote:Helemaal niet onbegrijpelijk. Wel jammer. Wie er eenmaal aan verslaafd is komt er bijna niet meer vanaf. Ik geef b.v. Reis ook weinig kans.

ik dacht dat coke niet zo verslavend was? ik weet het verder niet, want ik heb het nooit geprobeerd, maar dat vang ik zo nu en dan eens op. net zoals bij alcohol, als je moet rijden drink je niet.
gittermaster Wrote:@ Bredanaar: ja,das ook waarom het een verslaving heet. Dat het lastig is om er weer vanaf te komen, echter wie stelt er dat hij verslaafd is? Wanneer ben je verslaafd?
Ik denk dat het een kwestie van discipline is en je mag verwachten van een topsporter dat hij dit heeft. Ik vind het dus ook onbegrijpelijk en dom!

het gekke is, als je zo'n lichaam hebt en meerdere malen wk bent geworden in een sport waar heel nl nooit gepresteerd heeft, dan moet het toch wel zo zijn dat je discipline hebt. dat kan niet anders. misschien moet er ook wel een steekje los zitten bij je als je zo gefocussed bent op die kutringen, maar goed, hij is dus de verkeerde kant dorgedraaid. erg jammer. en ik blijf het onbegrijpelijk vinden.
alles is in theorie verslavend. Alleen niet altijd lichamelijk. Lichamelijke verslaving is ook de moeilijkheid niet, dat is een/twee weekjes bikkelen en dan ben je er vanaf.

Ik kan me best voorstellen dat als jij er een gewoonte van maakt om elk weekend een lijntje te nemen dat dit een verslaving wordt. Ik vind het dan weer een stuk moeilijker voor te stellen dat als je er zo hard voor gestraft bent dat je dan weer terugvalt.

Maar goed ik vind het ook heel lastig voor te stellen dat als je een leuke vrouw, leuke kinderen, succesvolle carriere etc hebt dat je dan zo depressief bent dat je zelfmoord wilt plegen en dat gebeurt ook.
Naar het schijnt toch geen cocaine, wel mentale problemen, maar daarvoor word je niet uit de selectie gezet natuurlijk.

Iemand toevallig net nog die docu op Ned3 gezien?
Ja gezien, mooi gemaakt.

Ik heb enkele dopinggevallen van dichtbij meegemaakt, weliswaar in andere sport. Verhalen van verschillende partijen zijn altijd tegenstrijdig, duidelijk is wel dat je niet te kort door de bocht moet redeneren. Opmerkingen als 'ik vind het gewoon dom' en 'hij heeft geen discipline' vind ik een beetje kortzichtig. Discipline heeft Van Gelder sowieso, anders kun je het echt niet opbrengen om al die trainingsuren in het turnen te stoppen.

Het verhaal dat mij het meest verbaasde was dat hij enkele dagen voor het NK flink heeft gefeest. Nou zal het NK niet zijn belangrijkste doel zijn geweest, maar Yuri's verklaring luidde 'ik leef met de dag'. Dat is voor een topsporter wel merkwaardig, ergens kan het ook een kracht zijn: hij maakt zich de weken voor de belangrijke wedstrijden zich er niet al te druk over en verspilt daarin weinig energie.

Ergens heb ik wel met 'm te doen; bovendien, die cocaine, is dat prestatiebevorderend? Cocaine staat op de dopinglijst, maar alleen als zijnde verboden binnen wedstrijdverband, het is niet ten aller tijde verboden voor een topsporter. Volgens de regels zou hij m.i. helemaal niet geschorst hoeven te worden volgens de dopingregels, misschien heeft het te maken met de afspraken van Van Gelder met de turnbond; maar dat is natuurlijk helemaal een grijs gebied omdat beide partijen nu weer met een andere visie op het verhaal komen. We zullen de advocaat van Van Gelder wel weer gaan horen, maar eigenlijk is dat niet interessant dat politiek correcte geouwehoer.
Overdune Wrote:Naar het schijnt toch geen cocaine, wel mentale problemen, maar daarvoor word je niet uit de selectie gezet natuurlijk.

Iemand toevallig net nog die docu op Ned3 gezien?

waarom zou je toegeven dat je coke gebruikt hebt als het niet getest is? dat is het domste wat je kunt doen. nu kan hij denk ik niet geschorst worden.....
Pages: 1 2 3