FTM Forum

Full Version: Het grote restaurant topic
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32
Ad Wim Wrote:Na ongeveer alle tapastenten in de Pijp al gehad te hebben, gisteren naar El Cantinero geweest. Vaak geboycot, omdat de tapas daar vrij duur zijn (jaaaaaa, sloeber), maar ik moet zeggen dat het de moeite waard is. Je krijgt veel en goed eten voor die prijs. Enige nadeel is wel dat je constant afgeleid wordt door die salsa-workshops.

Die salsaworkshops worden achterin de zaak gehouden dus veel last heb ik daar nooit van. Het eten (en de cocktails! :wink: ) zijn prima in orde idd.
Het zorgt een beetje voor een rommelige sfeer, maar op zich is dat wel typisch voor een tapastent. Ik heb me er ook niet echt aan gestoord, maar je merkt wel dat je erdoor afgeleid wordt.

En inderdaad nog even een mojito toe genomen :Big Grin
Marshall Wrote:De avond dat wij er waren was de bediening rampzalig (volgens mij voor zowel drankjes als eten 3x iemand moeten aanspreken), de prijzen vond ik relatief hoog, en de 'trendy ambiance' vond ik veels te 'gemaakt'.
Als je dan toch goed wilt eten op de zeedijk ga dan naar het begin van de zeedijk, naar die italiaan die daar zit... Cicarelli of iets in die trant, kan het zo snel even niet vinden.

Oh, enne Febo vind ik Zum Kotzen! Gezamelijk met die stationstent Smullers en MacDonalds heb ik die geboycot. Enige fastfood die ik soms nog haal, haal ik of bij de snackbar op de hoek bij ons of soms de Burger King.

Schitterend weer dit! Hier spreekt de ware connoisseur... :lol:

sloeber
Treesong Wrote:sloeber
Misplaatst als je je goed ingelezen had...

Treesong Wrote:Schitterend weer dit! Hier spreekt de ware connoisseur... :lol:
Vanavond weer stamppot!!! Big Grin
goa Wrote:
provinciale keuterboer Wrote:jij kortzichtig en niet kritisch genoeg....

Luister eens knulletje, allereerst heb ik meer Michelinsterren gegeten in mijn leven dan dat jij aan het plafond van je kleuterkamertje hebt hangen maar geloof het of niet, in de grote stad gaan mensen ook wel eens een snelle hap eten zonder daar meteen een avondvullend programma met het hele gezin van te maken. A-Fusion is gewoon een eettentje zoals Nam Kee e.d. Maar goed jouw standaard ligt natuurlijk bij Van der Valk en daar kan het natuurlijk niet tegenop :waf:

Bij van der Valk kan ik af en toe een broodje op een dag 'buiten' niet weerstaan inderdaad :waf:
Als je nog wat sterren over hebt moet je het even aangeven, ben de kleuterkamer net aan het schilderen en die lichtgevende sterretjes aan het plafond schijnen door kinderen geweldig gevonden te worden! Dus mocht je nog wat over hebben, is mijn kleine neefje ook weer happy!

Verder snap ik niet wat het feit dat jij lekker gegeten hebt bij Michelinsterrestauraties te maken heeft met een kritische kijk? Ik ken mensen die hun leven lang in de duurste auto's rondcrossen maar totaal geen kritische kijk op auto's hebben... Jij vindt A-fusion een aanrader, ik vind het een afrader. Jij vindt dat je voor je saladetje Zeewierzout niet teveel hebt betaald, ik vind de kwaliteit-prijsverhouding compleet scheef. Het hoeft ook geen michelinster te hebben (heeft die Italiaan aan het begin ook niet naar mijn weten Wink), liever niet zelfs, maar dat houdt toch niet meteen in dat je niet met een kritische blik mag kijken naar wat men op je bordje deponeert, hoe men het erop deponeert en wat je er aan het eind van de avond voor neertelt? What's all the fuss about?
Treesong Wrote:
Marshall Wrote:De avond dat wij er waren was de bediening rampzalig (volgens mij voor zowel drankjes als eten 3x iemand moeten aanspreken), de prijzen vond ik relatief hoog, en de 'trendy ambiance' vond ik veels te 'gemaakt'.
Als je dan toch goed wilt eten op de zeedijk ga dan naar het begin van de zeedijk, naar die italiaan die daar zit... Cicarelli of iets in die trant, kan het zo snel even niet vinden.

Oh, enne Febo vind ik Zum Kotzen! Gezamelijk met die stationstent Smullers en MacDonalds heb ik die geboycot. Enige fastfood die ik soms nog haal, haal ik of bij de snackbar op de hoek bij ons of soms de Burger King.

Schitterend weer dit! Hier spreekt de ware connoisseur... :lol:

sloeber
Mag ik, mag ik, mag ik? Het is natuurlijk wel connaisseur :8:
Zal Treesong hier maar even helpen: :8:

Connaisseur is frans
Connoisseur is de engelse en veel gebruikte variant in Nederland
Marshall Wrote:What's all the fuss about?

De fuss is about het feit dat jij beweert dat ik niet kritisch kijk naar wat er op mijn bord ligt enkel omdat ik A-fusion een goeie toko vind. Dat lijkt mij een wat overtrokken conclusie. Jij vond het niet lekker, nou dan ga je voortaan gewoon weer lekker een snietseltje eten bij vd Valk.
goa Wrote:
Marshall Wrote:What's all the fuss about?

De fuss is about het feit dat jij beweert dat ik niet kritisch kijk naar wat er op mijn bord ligt enkel omdat ik A-fusion een goeie toko vind. Dat lijkt mij een wat overtrokken conclusie. Jij vond het niet lekker, nou dan ga je voortaan gewoon weer lekker een snietseltje eten bij vd Valk.

Laat ik nou net die schnitzels rampzalig vinden bij Van Der Valk :8:
Nee, de fuss begon met het feit dat ik het relatief te duur vond voor wat men kreeg en jij het daar totaal oneens mee was... Want als je dat vindt ben je een sloeber :roll:
Jij bent sowieso een sloeber, daar heb ik de gelaatsexpressie van jou en je vriend bij het zien van de rekening van A-Fusion niet voor nodig

[Image: C_58_article_211384_body_articleblock_0_bodyimage.jpg]
HAHA, laats met de collega's zaten we met een klus in Barcelona, zijn daar wezen uit eten in een Tapas bar 'Txapela' paar biertjes en wat Tapas naar binnen gewerkt, was goed te doen moet ik zeggen. We moesten iets van 114 euro betalen.
Mijn collega ging betalen met de creditcard en zei: 'make it one twenty' Later keek hij en bleek dat hij maar 1,20 € heeft betaald. Heerlijk goedkoop eten gehad met z'n 4en 0,30 € de man. :lol: :lol: :lol:
Marshall Wrote:Zal Treesong hier maar even helpen: :8:

Connaisseur is frans
Connoisseur is de engelse en veel gebruikte variant in Nederland
Nee hoor, wij gebruiken in het Nederlands gewoon de Franse versie van het woord.
Waar is onze taalkenner Ekslem als je hem nodig hebt? :razz:
goa Wrote:Jij bent sowieso een sloeber, daar heb ik de gelaatsexpressie van jou en je vriend bij het zien van de rekening van A-Fusion niet voor nodig

[Image: C_58_article_211384_body_articleblock_0_bodyimage.jpg]

[Image: img_0585_00.jpg]
[Image: ernie%20auto.jpg]
Heerlijk!!!
Calimero smaken verschillen Calimero
Marshall Wrote:Nee, de fuss begon met het feit dat ik het relatief te duur vond voor wat men kreeg en jij het daar totaal oneens mee was... Want als je dat vindt ben je een sloeber :roll:

Precies.... een sloeber. Sterker nog: een zeursloeber. Een echte Hollandse zeursloeber. Tis te duur. Ik word genegeerd. Bla bla bla. Voor mensen zoals jij zijn pizzerias uitgevonden en de Sjinees. Lekker veel voor weinig. Ga daar voortaan lekker heen en laat de betere tenten over aan mensen met smaak... en geld.
Treesong Wrote:
Marshall Wrote:Nee, de fuss begon met het feit dat ik het relatief te duur vond voor wat men kreeg en jij het daar totaal oneens mee was... Want als je dat vindt ben je een sloeber :roll:

Precies.... een sloeber. Sterker nog: een zeursloeber. Een echte Hollandse zeursloeber. Tis te duur. Ik word genegeerd. Bla bla bla. Voor mensen zoals jij zijn pizzerias uitgevonden en de Sjinees. Lekker veel voor weinig. Ga daar voortaan lekker heen en laat de betere tenten over aan mensen met smaak... en geld.
=D> Voordat Marsh begint te blaten, NEE IK HEB GEEN SMAAK EN NEE IK HEB GEEN GELD. Maar ik vind het wel verdomde grappig dit topic.
Treesong Wrote:
Marshall Wrote:Nee, de fuss begon met het feit dat ik het relatief te duur vond voor wat men kreeg en jij het daar totaal oneens mee was... Want als je dat vindt ben je een sloeber :roll:

Precies.... een sloeber. Sterker nog: een zeursloeber. Een echte Hollandse zeursloeber. Tis te duur. Ik word genegeerd. Bla bla bla. Voor mensen zoals jij zijn pizzerias uitgevonden en de Sjinees. Lekker veel voor weinig. Ga daar voortaan lekker heen en laat de betere tenten over aan mensen met smaak... en geld.

Ik begrijp dat ik jou geregeld aan kan treffen bij de pizzeria's en sjineesjes in Adam? Wink
Winstonicus Wrote:HAHA, laats met de collega's zaten we met een klus in Barcelona, zijn daar wezen uit eten in een Tapas bar 'Txapela' paar biertjes en wat Tapas naar binnen gewerkt, was goed te doen moet ik zeggen. We moesten iets van 114 euro betalen.
Mijn collega ging betalen met de creditcard en zei: 'make it one twenty' Later keek hij en bleek dat hij maar 1,20 € heeft betaald. Heerlijk goedkoop eten gehad met z'n 4en 0,30 € de man. :lol: :lol: :lol:

:lol: Respect!

Heb het ooit in een hotel gehad. Waren met 16 man en ik zou pinpas betalen, de rest voldeden we (jammerlijk) contant. Helaas deed de pin het niet (saldo ontoereikend denk ik :wink: ), maar die gast had dat niet in de gaten. Er kwam wel een bonnetje uit, maar daar stond op dat de transactie mislukt was. Het bonnetje werd zonder te kijken netjes opgeborgen en we hadden een mooi goedkoop weekend. 16x70 pond tikt lekker aan.....
Marshall Wrote:
Treesong Wrote:
Marshall Wrote:Nee, de fuss begon met het feit dat ik het relatief te duur vond voor wat men kreeg en jij het daar totaal oneens mee was... Want als je dat vindt ben je een sloeber :roll:

Precies.... een sloeber. Sterker nog: een zeursloeber. Een echte Hollandse zeursloeber. Tis te duur. Ik word genegeerd. Bla bla bla. Voor mensen zoals jij zijn pizzerias uitgevonden en de Sjinees. Lekker veel voor weinig. Ga daar voortaan lekker heen en laat de betere tenten over aan mensen met smaak... en geld.

Ik begrijp dat ik jou geregeld aan kan treffen bij de pizzeria's en sjineesjes in Adam? Wink

Dat kan ik beamen. Sjinees is heerlijk, duur of goedkoop, met een lading satésaus en wat vlees ist altijd lekker. Het verveelt alleen als je het 5x per week doet, daarom ga ik 2x per week Italiaans eten (1x pizza, 1x pasta) halen en vertoef ik 2x per week in een tentje zoals "Van de Kaart", "Bonjour", "de Belhamel", "Pulitzers", "De Vergulde Gaper", " Zuid Zeeland" en wat andere tentjes in/om de Jordaan. En het maakt me niet uit of iets nou duur of niet duur is, als het maar niet steeds hetzelfde is. Uit ervaring weet ik dat het stukje vlees of vis wat je krijgt bij alle bovengenoemde zaken lekker is. Ik kan trouwens nog wle ff doorgaan met opnoemen, zo ben ik "sloeber" toco "de Struisvogel" vergeten, het eten is daar ook heerlijk en je krijgt er voor minder euro's meer dan bij bv Zuid Zeeland. Bij Zuid Zeeland zit je echter wat comfortabeler, is de uitstraling wat duurder en is het uitzicht wat beter, daar betaal je dus in wezen extra voor, niet voor het eten.
Dugarry vaak in a'dam te vinden :-k
Op vrijdag lijkt mij dit http://www.stichtingprisma.nl/vdkook.htm voor jou ideaal.
Bocaloca Wrote:Dugarry vaak in a'dam te vinden :-k

Hij studeert er immers al 5 jaar...... Wel vreemd ja, dat ie er dan ook vaak te vinden is.
Berend Botje Wrote:Op vrijdag lijkt mij dit http://www.stichtingprisma.nl/vdkook.htm voor jou ideaal.

Morgen moet ik een restaurantje in Amstelveen zien te vinden na werktijd. (Iemand tips?)

Volgende week eet op bij Nol's gril op Lowlands, dus wie weet de week er op.
Berend Botje Wrote:Op vrijdag lijkt mij dit http://www.stichtingprisma.nl/vdkook.htm voor jou ideaal.

Toch maar es kijken daar... in mijn stamcafé schenkt men tegenwoordig bier dat afkomstig is uit brouwerij de Prael en da's zeker niet verkeerd.

http://www.deprael.nl/stichting.php
Dugarry Wrote:Morgen moet ik een restaurantje in Amstelveen zien te vinden na werktijd. (Iemand tips?)

Bodega Midway is wel iets voor joe...
Treesong Wrote:
Berend Botje Wrote:Op vrijdag lijkt mij dit http://www.stichtingprisma.nl/vdkook.htm voor jou ideaal.

Toch maar es kijken daar... in mijn stamcafé schenkt men tegenwoordig bier dat afkomstig is uit brouwerij de Prael en da's zeker niet verkeerd.

http://www.deprael.nl/stichting.php

Hep da vrouwke in kanten jurkie achter de tap ook een langdurig psychiatrische handicap of kijkt ze altijd zo zwoel? :8:

Hoe ze bij Liefhebbers uit die grote mok drinkt...ik moet even gaan zitten.... =P~
Gerben Zonderland Wrote:
Treesong Wrote:
Berend Botje Wrote:Op vrijdag lijkt mij dit http://www.stichtingprisma.nl/vdkook.htm voor jou ideaal.

Toch maar es kijken daar... in mijn stamcafé schenkt men tegenwoordig bier dat afkomstig is uit brouwerij de Prael en da's zeker niet verkeerd.

http://www.deprael.nl/stichting.php

Hep da vrouwke in kanten jurkie achter de tap ook een langdurig psychiatrische handicap of kijkt ze altijd zo zwoel? :8:

Hoe ze bij Liefhebbers uit die grote mok drinkt...ik moet even gaan zitten.... =P~

Haha, die werkt daar achter de receptie of zo :wink:
Verdammt! Van Erp heeft het ook in het assortiment. Ik zal mijn vrinden uit Eelde eens even langssturen voor een proefpakketje. =D>
Gerben Zonderland Wrote:Verdammt! Van Erp heeft het ook in het assortiment. Ik zal mijn vrinden uit Eelde eens even langssturen voor een proefpakketje. =D>

De Sjonnie is zeg maar 'normale' pils... en de Mary is ook een aanrader als je van een stevige triple houdt
Dugarry Wrote:Hij studeert er immers al 5 jaar......

Heb je je P al? :razz:
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32