FTM Forum

Full Version: De DoodTo II
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26
Frits Wrote:
Treesong Wrote:
Frits Wrote:weer een oud-nazi gone

Wie is er nog meer dood dan?

hitler

Dat is nooit bewezen
Frits Wrote:
Berend Botje Wrote:Kurt Waldheim zal de telefoon nooit meer opnemen...

88jaar, oud zat
weer een oud-nazi gone

Nog een paar jaar, dan zijn ze allemaal pleitos.
De gansche hajot zit inderdaad ook al lang en breed in het bejaardenhuis
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.nu.nl/news/1128838/10/Majoor_Bosshardt_overleden_%28video%29.html">http://www.nu.nl/news/1128838/10/Majoor ... eo%29.html</a><!-- m -->
Vaarwel, luitenant-kolonel :cry:
:cry:
R.I.P.

Voor haar hoop ik dat de hemel echt bestaat.
Vaarwel, kende haar verder niet, weet alleen dat ze het boegbeeld van naastenliefde is.

Gister om 23:00 nog wel de herhaling van haar en Herman Brood bij Villa Velderhof gezien, blijft prachtige tv.
Ricochan Wrote:R.I.P.

Voor haar hoop ik dat de hemel echt bestaat.

Beaam!
Oud-Feyenoorder Allotey (28 ) overleden
Datum: 27-jun-2007 15:15

Oud-Feyenoorder Patrick Allotey is woensdagmorgen op 28-jarige leeftijd in Accra overleden. De doodsoorzaak is nog onduidelijk. De Ghanees verkeerde de afgelopen jaren naar verluidt in een mindere fysieke conditie. Allotey kwam in 1996 met zijn landgenoot Christian Gyan naar Rotterdam.

Allotey stond tot medio 2001 onder contract bij Feyenoord en speelde in 1997 nog een half jaar voor Excelsior. Hij speelde in totaal vijf Eredivisieduels voor Feyenoord en zeven wedstrijden voor Excelsior in de Eerste Divisie.

<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.vi.nl/vi/show/id=40053/dbid=12186/typeofpage=40054/sc=0beb6d">http://www.vi.nl/vi/show/id=40053/dbid= ... /sc=0beb6d</a><!-- m -->
Nooit van gehoord, maar evengoed RIP, wat was de doodsoorzaak? 28 pas. :eeeek:
Hank Medress van the Tokens is ook dood :|
Dan slaapt die leeuw niet alleen vannacht, maar de rest van zijn leven.
Koningin Hatsjepsoet is nu ook officieel dood.
NEE :eeeek: :cry: :cry: :cry: :cry:
Boer koekoek ook !
VDB ook binnenkort

<!-- m --><a class="postlink" href="http://teletekst.nos.nl/?100-01">http://teletekst.nos.nl/?100-01</a><!-- m --> 667
Icon_question
Kun je daarop gokken ?
Quote:Zanger Arne Jansen overleden
ROTTERDAM - De zanger Arne Jansen, vertolker van de hit Meisjes Met Rode Haren, is maandag in zijn woonplaats Silvolde overleden.
Dat maakte zijn manager Menno Muis bekend. Jansen is 56 jaar geworden. Over de doodsoorzaak zei Muis: ,,hij heeft het eeuwige verkozen boven het heden''.

Jansen scoorde nooit meer zo'n grote hit als Meisjes Met Rode Haren, maar gaf nog wel regelmatig concerten door heel Nederland. Hij noemde zichzelf altijd een 'rasartiest'. ,,Ik ben wie ik ben. Wie hoog vliegt, kan diep vallen. Ik heb een vonk met mijn publiek. Ik ben een mensen-mens.''

Jansen bracht zijn platen uit bij Telstar, de maatschappij van smartlappenkoning Johnny Hoes. De familie Hoes heeft in een reactie laten weten ,,met verbijstering'' te hebben kennisgenomen van het nieuws. ,,Hij was een van onze meest dierbare artiesten. Onze gedachten gaan uit naar zijn lieve vrouw, kinderen en kleinkinderen. Wij hebben een dierbare vriend verloren, de hemel heeft er een engel bij.''

Zelf gedaan stond al in een ander artikel....
Het Turks Fruit was zeker op :|
en nog een muzikaal genie naar de eeuwige jachtvelden:

Quote:woensdag 12 december 2007
Zanger Ike Turner (76) overleden
SAN DIEGO (ANP) - De Amerikaanse zanger Ike Turner is woensdag op 76-jarige leeftijd overleden. Dat meldde de Britse BBC.

Begin jaren vijftig was hij een van de belangrijkste rock &amp; rollpioniers. Samen met zijn vrouw Tina Turner trad hij in de jaren zestig en zeventig op als het wereldberoemde duo Ike en Tina Turner.

(ANP)

Kan Tina eindelijk rustig slapen...
Gerben Zonderland Wrote:
Quote:Zanger Ike Turner (76) overleden

Die kunnen we nu dus noteren als 'Lijk Turner'
adood den haag...

Quote:ADO op zwart zaad?

Gepubliceerd op dinsdag 18 december 2007

ADO-directeur John Arzbach ontkent op de website van RTV West dat zijn club uitstel van betaling moet aanvragen. Eerder berichtte de regionale omroep dat de Haagse club surceance van betaling zou aanvragen bij de rechter.
De financiële nood is hoog bij de club, die af zou stevenen op een verlies van € 2,7 milljoen. Daarom was er de afgelopen week vrijwel dagelijks intensief overleg met de Haagse sportwethouder Dekker, aldus RTV West.

Maandag kwamen burgemeester en wethouders voor een extra vergadering bijeen over om mogelijke oplossingen te praten. Daarbij is een contructie besproken waarbij indirect gemeenschapsgeld wordt gebruikt om de financiële problemen bij ADO op te lossen. Verdere details zullen later bekend worden gemaakt.

Onrealistische begroting
De financiële problemen bij ADO Den Haag zijn ontstaan door een onrealistische begroting die voor dit seizoen werd opgesteld door de toenmalige directeur Piet van der Pol en de inmiddels eveneens opgestapte Raad van Commissarissen onder leiding van Ruurd de Boer en John van Ringelenstein.

Interim-directeur John Arzbach werkt hard aan een oplossing voor de onstane situatie bij de Haagse eerstedivisionist. Zo zou hij van plan zijn flink te snoeien in het kantoorpersoneel dat bij ADO op de loonlijst staat.

Licentie niet in gevaar
Volgens de spelersvakbonden zijn de salarissen van de ADO-spelers tot nu toe wel gewoon uitbetaald. Bij een uitstel van betaling komt de licentie van de Haagse club niet in gevaar.
Geen paniek. Er zijn vast wel een paar vrije jongens die een paar knaken uit de hoge hoed willen toveren

[Image: kootenenbie_114965h.jpg]
Eerste 'overwinnaar' Mount Everest overleden

De Nieuw-Zeelander Sir Edmund Hillary, die bekend staat als de eerste bedwinger van Mount Everest bereikte, is op 88-jarige leeftijd overleden. De precieze doodsoorzaak is onbekend, maar hij had al lange tijd problemen met zijn gezondheid.

Ik zet in op hoogteziekte en/of zuurstofgebrek.
Het was 'komisch' geweest als hij was verzopen tijdens diepzeeduiken ofzo...
Treesong Wrote:Geen paniek. Er zijn vast wel een paar vrije jongens die een paar knaken uit de hoge hoed willen toveren

[Image: kootenenbie_114965h.jpg]

Ze staan zelfs op Roemeense postzegels, een dagje ouder weliswaar,

<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.romaniastamps.com/new/T_2007_personalitati_germane_streif.jpg">http://www.romaniastamps.com/new/T_2007 ... streif.jpg</a><!-- m -->
Eigen vuur eerst.
REYKJAVIK - Voormalig wereldkampioen schaken Bobby Fischer is op 64-jarige leeftijd overleden. Dat heeft de nationale radio in IJsland vrijdag bekendgemaakt.

Bobby Fisher overleden

De geboren Amerikaanse grootmeester met IJslands paspoort was van 1972 tot 1975 wereldkampioen. Hij werd in 2000 op internet uitgeroepen tot schaker van de eeuw.

Fischer raakte in 1992 in opspraak toen hij een VN-boycot negeerde en tijdens de oorlog in voormalig Joegoslavië in Servië opnieuw een match speelde met de Rus Boris Spasski, zijn tegenstander in 1972.

De Verenigde Staten vaardigden later een internationaal arrestatiebevel uit tegen de schaakmeester wegens dit incident en een flinke belastingschuld.

Uitlevering

In 2004 werd hij met een verlopen paspoort op de luchthaven in Tokio aangehouden. Fischer vocht zijn uitlevering aan en vond uiteindelijk in het schaakgekke IJsland een nieuw vaderland.
Schaakmat dus.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26