20-06-2005, 01:58 PM
ik maak ajam red curry, vreten ze in warme landen ook, dus moet nu ook goed zijn.
heel makkelijk overigens:
-2 lepels red currypaste
-1 pakje conimex romige kokosmelk
-breng aan de kook
-lazer de kipblokjes erin
-schepje suiker derbij
-als je het hebt een blaadje of 2 thaise basilicum
-kip is in 20 minuten klaar, als de saus te dik is een beetje water erbij en als het dun is nog even laten doorsudderen
-serveer met rijst
-en met geroerbakte chinese mix van ah (afblussen met een beetje witte wijn en zouten met vissaus).
:8:
heel makkelijk overigens:
-2 lepels red currypaste
-1 pakje conimex romige kokosmelk
-breng aan de kook
-lazer de kipblokjes erin
-schepje suiker derbij
-als je het hebt een blaadje of 2 thaise basilicum
-kip is in 20 minuten klaar, als de saus te dik is een beetje water erbij en als het dun is nog even laten doorsudderen
-serveer met rijst
-en met geroerbakte chinese mix van ah (afblussen met een beetje witte wijn en zouten met vissaus).
:8: