20-06-2005, 02:02 PM
waf Wrote:ik maak ajam red curry, vreten ze in warme landen ook, dus moet nu ook goed zijn.
heel makkelijk overigens:
-2 lepels red currypaste
-1 pakje conimex romige kokosmelk
-breng aan de kook
-lazer de kipblokjes erin
-schepje suiker derbij
-als je het hebt een blaadje of 2 thaise basilicum
-kip is in 20 minuten klaar, als de saus te dik is een beetje water erbij en als het dun is nog even laten doorsudderen
-serveer met rijst
-en met geroerbakte chinese mix van ah (afblussen met een beetje witte wijn en zouten met vissaus).
:8:
Geen sambal bij? :waf:
Geld, drank en lekkere wijven!
Dat is het waar het in het leven om draait...
Daar kan je mee in leven blijven, dat maakt het leven de moeite waard!
Song of the decade:
<!-- m --><a class="postlink" target="_blank" href="http://www.youtube.com/watch?v=F-3HibNnsnE">http://www.youtube.com/watch?v=F-3HibNnsnE</a><!-- m -->
Dat is het waar het in het leven om draait...
Daar kan je mee in leven blijven, dat maakt het leven de moeite waard!
Song of the decade:
<!-- m --><a class="postlink" target="_blank" href="http://www.youtube.com/watch?v=F-3HibNnsnE">http://www.youtube.com/watch?v=F-3HibNnsnE</a><!-- m -->