FTM Forum

Full Version: Davis Cup 2012
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6
Ik had het over de backhand van Federer in de dubbel...ik zie zojuist de laatste game van de wedstrijd :eeeek:

Hij slaat 2 backhands vanaf het servicevak onderin het net met zijn backhand en bij 30-30 slaat hij zelfs een airball met zijn backhand :lol:
Hij raakt de bal niet eens :eten: Undecided
Ja joh, Die Federer kan er echt geen sikkepit van Undecided Undecided
De Bakker en Huta Galung gepasseerd voor DC tegen Roemenie. Team bestaat uit Haase, Sijsling, Schoorel en Rojer
De Bakker passeren kan ik begrijpen, maar Schoorel is nou ook niet echt in vorm.
Zou ik toch eerder de ervaring van Thiemo nemen.
Sijsling is ook niet helemaal fit. Heeft afgezegd voor Le Gosier ivm die gescheurde buikspier. Wordt een lastige kluif tegen de Roemenen al zijn het op Copil na meer graveljongens
Denk dat Roemenië zich kansloos acht, want Hanescu en Ungur spelen in Barletta die week, dus ze zullen het met Crivoi en Copil moeten doen.
Ad Wim Wrote:Denk dat Roemenië zich kansloos acht, want Hanescu en Ungur spelen in Barletta die week, dus ze zullen het met Crivoi en Copil moeten doen.

Dat zegt niet zoveel hè, dat ze op die entry lijst staan. Sijsling en Schoorel staan er ook op.
Maar Sijsling en Schoorel zijn onzeker voor de DC en staan in principe achter Haase en De Bakker.
Hanescu en Ungur zijn wel duidelijk de 2 beste Roemenen.
Ad Wim Wrote:Maar Sijsling en Schoorel zijn onzeker voor de DC en staan in principe achter Haase en De Bakker.
Hanescu en Ungur zijn wel duidelijk de 2 beste Roemenen.

De Bakker en Huta staan ook op die lijst. Haase niet, dat is wel de enige zekerheid dus in die zin heb je gelijk. We zullen zien met wie de Roemenen aantreden.
Het wordt iig live door eurosport uitgezonden.
Sport 1 zal je bedoelen
Volgens Abe Kuijl op Europsport.
Ik zie het nu:

Davis Cup tennis exclusief op Eurosport


Tenniswedstrijden die worden gespeeld tijdens de Davis Cup ontmoeting tussen de landenteams van Nederland en Roemenië zijn in Nederland en België exclusief via de sportzender Eurosport te bekijken.

Daarmee profileert Eurosport zich steeds meer als sportzender voor de Nederlandse tennisliefhebber. Het uitzenden van de Davis Cup tenniswedstrijden – die op 6, 7 en 8 april in Amsterdam worden gespeeld – is mogelijk door een overeenkomst tussen Eurosport en de Koninklijke Nederlandse Lawn Tennis Bond (KNLTB).

Alleen in de Benelux
De tenniswedstrijden zijn alleen bij tv-aanbieders in de Benelux te bekijken. Eurosport maakt hiervoor gebruik van de zogenaamde Local Insertion techniek. Met deze methode bood Eurosport Benelux eerder al haar adverteerders de mogelijkheid om zich via de sportzender op de Nederlandse markt te richten.


Lopende samenwerking
De overeenkomst bouwt voort op de sinds vorig jaar bestaande samenwerking tussen Eurosport Benelux en de KNLTB: de sportzender is mediapartner van de tennisbond. Doel van dat partnerschap is om gezamenlijk de Nederlandse tennisliefhebbers beter te bereiken en informeren en om vooral ook jongeren meer bij de tennissport te betrekken.


Davis Cup iets speciaals
Danny Menken, managing director van Eurosport Benelux: "Geweldig om ons partnership met de KNLTB te voorzien van wéér een nieuwe impuls. We wisten al dat we ook sportbonden een uitstekend alternatief voor de bestaande kanalen kunnen bieden, maar deze samenwerking met de tennisbond bevestigt dat ook echt. De Davis Cup is iets speciaals.” Evert-Jan Hulshof, algemeen directeur van de KNLTB, sluit zich hierbij aan: "De live uitzending op Eurosport biedt iedereen in Nederland de kans om dit toptennisduel live te volgen."


Tenniszender Eurosport
Het uitzenden van deze Davis Cup-ontmoeting past - volgens Eurosport - perfect in het profiel van Eurosport en Eurosport 2, zenders met veel aandacht voor het mondiale toptennis. Eurosport en Eurosport 2 doen elk jaar rechtstreeks verslag van de Australian Open, Roland Garros en de US Open, enkele ATP-evenementen en alle WTA-toernooien, inclusief de WTA Championships. In Nederland heeft betaalzender Sport1 als enige een tv-kanaal dat volledig aan tennis gewijd is. Hierop is onder meer het prestigieuze tennistoernooi Wimbledon te zien.
_Tampie Wrote:
Ad Wim Wrote:Maar Sijsling en Schoorel zijn onzeker voor de DC en staan in principe achter Haase en De Bakker.
Hanescu en Ungur zijn wel duidelijk de 2 beste Roemenen.

De Bakker en Huta staan ook op die lijst. Haase niet, dat is wel de enige zekerheid dus in die zin heb je gelijk.
En Rojer.
Ze hebben het dus echt opgegeven. Ze komen met Luncanu, Daescu, Bragusi en Mergea. Luncanu als hoogste gerangschikt, op de 437e plaats. 5-0.
O wacht:

Quote:"The best 5 Romanian players have refused to play the Davis Cup match against Netherlands.

Horia Tecau (9th ATP doubles), Victor Hanescu (95 ATP), Adrian Ungur (100), Marius Copil (249) and Victor Crivoi (256) reported they refuse to return to national team until Andrei Pavel will be reinstated in role of team captain.

Following the boycott of the five players, Ciprian Porumb, the current captain of Romania, had to appeal to players outside the top 400."
Pff na een gehavend Finland nu dit...
Je zult een kaartje gekocht hebben...

Marktplaats!
cry
Easy.
Nooit de tegenstander onderschatten.
Niet als je er zelf ook weinig van kan inderdaad Wink
Haha! En dan Kazachstan loten, of Canada met een geblesseerde Raonic. Zweden zonder Soderling zou misschien ook nog gaan. Japan zal te hoog gegrepen zijn, om over Rusland, Zwitserland, Italie en Duitsland helemaal maar niet te beginnen.
Italie thuis kan toch wel?
2 jaar geleden verloren we thuis met 1-4 van Italie, dus we spelen zowieso uit, en nee, zowel uit als thuis verwacht ik niet dat we ze nu wel gaan pakken.
Overigens:
Zweden uit
Kazachstan eerste ontmoeting
Canada uit
Japan uit (maar vorige ontmoeting was 1935 weet niet of dat nog telt)
Italie uit
Zwitserland thuis
Duitsland uit
Rusland uit

Weinig kansen dus op een thuisduel.
Zwitserland thuis. :eten:
centre court Wrote:Zwitserland thuis. :eten:

Zwitserland thuis, jammer, want uit op gravel is ook een zekerheidje. Als Isner en Fish daar al kunnen winnen, dan kunnen, ehhh... nee, laat maar :wink:
Genomico Wrote:
centre court Wrote:Zwitserland thuis. :eten:

Zwitserland thuis, jammer, want uit op gravel is ook een zekerheidje. Als Isner en Fish daar al kunnen winnen, dan kunnen, ehhh... nee, laat maar :wink:

Je kunt thuis ook op gravel spelen.

Tampie

Spanje def Oostenrijk 4-1
Frankrijk def USA 3-2
Tsjechie def Servie 3-2
Argentinie def Kroatie 5-0

Nederland wint uiteraard met 5-0.
R1
T. SCHOOREL
P. LUNCANU

R2
R. HAASE
A. DAESCU

R3
J. ROJER
I. SIJSLING
A. DAESCU
F. MERGEA

R4
R. HAASE
P. LUNCANU

R5
T. SCHOOREL
A. DAESCU
Pages: 1 2 3 4 5 6