FTM Forum

Full Version: (OT) De Gouden Kooi
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
Ekslem Wrote:Lijkt me al iets aannemelijker, maar is toch ook geen schandaal?
En bovendien bepaalt die dikke muts dat toch ook zelf. Ach ja whatever, kut serie :razz:

mwoah,
Als ik daar niets vanaf zou weten, zou ik me ook wel genaaid voelen...
Wanneer gaat het daar een keertje echt los!!! Een soort cage fightning lijkt me wel wat.
Nog wat vechtpartijen geweest de laatste 5 dagen?
Net wat gelezen op de site en iedereen is op het moment tegen Huub en Lieke. Dat gaat rellen worden. Ik denk dat Huub wel doordraait en iemand helemaal de vernieling inslaat!
Ekslem Wrote:Net wat gelezen op de site en iedereen is op het moment tegen Huub en Lieke. Dat gaat rellen worden. Ik denk dat Huub wel doordraait en iemand helemaal de vernieling inslaat!


Laten we het hopen !
Ekslem Wrote:Net wat gelezen op de site en iedereen is op het moment tegen Huub en Lieke. Dat gaat rellen worden. Ik denk dat Huub wel doordraait en iemand helemaal de vernieling inslaat!

je zou ook kunne verspellen dat een mug een olifant omduwt.
Zie je nou wel. Hoerige nep zender :razz:

Quote:'Terror Jaap wordt geregiseerd door Tien'
Uitgegeven: 18 juli 2007 10:28
Laatst gewijzigd: 18 juli 2007 10:39

AMSTERDAM - Jaap, die sinds enkele maanden in de Gouden Kooi verblijft, wordt geregisseerd door Tien. Dat meldt de Telegraaf. De zwaarlijvige student, die in het programma de bijnaam 'Terror Jaap' heeft, zou zich grensoverschrijdend moeten gedragen van de programmamakers.

Jaap biechtte deze week tegen medebewoner Brian op dat Tien hem zegt wat hij moet doen. Hij deed dat als reactie op de boete die hij en zijn medebewoners kregen omdat zij te ver waren gegaan bij een pest-actie tegen Lieke en Huub.





Op videosite Youtube zijn de beelden te zien. "Dit was niet de afspraak", zo zegt en woedende en huilende Jaap. "Ik loop mij te verlagen en te verkopen voor Talpa. Jaap doe dit, Jaap doe dat. En Jaap doet het voor de kijkcijfers."

De programmamakers van De Gouden Kooi hebben nog niet gereageerd op de bekentenis.

Kandidaten die meedoen aan de Gouden Kooi zitten opgesloten in een riante villa in Eemnes. Wie dat het langst volhoudt, krijgt het peperdure landgoed cadeau.
ik had al eerder het verhaal gehoord dat hij een acteur is. volgens mij waren de echte volgers daar direct na zijn binnenkomst al achter.

ach ja, het zal me jeuken, ik vind er echt geen bal aan.
<!-- m --><a class="postlink" href="http://frontpage.fok.nl/nieuws/79279">http://frontpage.fok.nl/nieuws/79279</a><!-- m -->
Dat was wel duidelijk dat hij ervor betaald werd...maar ze krijgen allemaal extra geld waar niet over geluld wordt...
dit is toch gewoon aanranding ?! wat is dat voor zooitje daarzo.

<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.youtube.com/watch?v=pYx4etHKkzg&eurl=http%3A%2F%2Ffrontpage%2Efok%2Enl%2Fnieuws%2Efok%2F79235">http://www.youtube.com/watch?v=pYx4etHK ... ok%2F79235</a><!-- m -->
Ricochan Wrote:dit is toch gewoon aanranding ?!

ik kijk zonder geluid maar zie weinig anders dan een serieus stoeipartijtje. als kerels zo met elkaar vechten heeft niemand het over aanranding...
Ricochan Wrote:Dat was wel duidelijk dat hij ervor betaald werd...maar ze krijgen allemaal extra geld waar niet over geluld wordt...

Hoezo extra geld?
Ik weet overigens wel zeker dat ze speciale acteerlessen krijgen!
waf Wrote:
Ricochan Wrote:dit is toch gewoon aanranding ?!

ik kijk zonder geluid maar zie weinig anders dan een serieus stoeipartijtje. als kerels zo met elkaar vechten heeft niemand het over aanranding...

met geluid is het wel een stukje intenser...maar goed ik heb nou ook niet echt door wat nou precies hun bedoeling is.
Quote:Psycholoog wil Gouden Kooi aanklagen
Uitgegeven: 20 juli 2007 09:38
Laatst gewijzigd: 20 juli 2007 09:45

AMSTERDAM - Psycholoog en pedagoog Bob van der Meer onderzoekt of het mogelijk is een kort geding te laten aanspannen tegen Tien. Van der Meer vindt dat John de Mol met de realitysoap De Gouden Kooi aanzet tot geweld en zegt dat de mediamagnaat om die reden strafbaar is.

"Wat we hier op de buis zien is echt ziek", zo liet Van der Meer weten in het televisieprogramma Nova. "Ik ben ervan overtuigd dat het gedrag van de bewoners wordt geregisseerd, anders zou er namelijk niets te zien zijn."



Deze week ontstond opnieuw een hoop commotie over De Gouden Kooi, nadat bewoonster Lieke door andere deelnemers werd aangevallen. Drie bewoonsters rukten haar de kleren van het lijf. Bewoner Huub stuifde daarop op de vrouwen af en kreeg een klap in zijn gezicht. De gewraakte beelden zijn niet uitgezonden in het programma van Tien. Wel is het incident op internet te bekijken.

Jaap

Op een ander filmpje dat deze week opdook is te zien hoe bewoner Jaap bekent dat hij zich grensoverschrijdend moet gedragen van de programmamakers. Vloekend en huilend vertelt Jaap dat hij alles doet wat de zender zegt. "Ik loop mij te verlagen en te verkopen voor Talpa. Jaap doe dit, Jaap doe dat. En Jaap doet het voor de kijkcijfers."

Geweld

Een woordvoerder van Tien liet deze week weten dat de regels wat betreft fysiek geweld zijn aangescherpt. Als de bewoners elkaar opnieuw aanvallen wordt diegene direct uit de villa gezet
Vooral die laatste zin is onzin, er zijn allang weer klappen gevallen.
fokking niet normaal man..
kut programma!
:eeeek: Ongelooflijk, ziek programma.
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.stopgoudenkooi.nl/">http://www.stopgoudenkooi.nl/</a><!-- m -->
Slaat echt nergens meer op, en Talpa maar stoken dat ze elkaar moeten aftuigen, randdebielen
Quote:de politiek grijpt niet in en dus wie moeten er dan opstaan?

JUIST, de burgers!

:lol:
Op zich wel een zinvolle petitie, heb 'm ook getekend. Reality-televisie is leuk hoor, maar dit gaat te ver. Waarschijnlijk glimlacht ome John er alleen maar om... tijd dat die man eens een halt toegeroepen wordt. Helaas kan het Commisariaat voor de Media er niks aan doen.
Bakke Wrote:tijd dat die man eens een halt toegeroepen wordt. Helaas kan het Commisariaat voor de Media er niks aan doen.

Tiet om de riek'n en hark'n weer eens uut het vet te halen!
Ze moeten niet zo janken!
Ik kijk er niet naar en dat stelletje walgelijke idioten interseert me dus geen zier. Ik ben sowieso niet zo van de petities.
11.124 mensen hebben pas getekend...
Die petitie is triest en mensen die hem tekenen ook.
Petities zijn überhaupt triest
Ekslem Wrote:Die petitie is triest en mensen die hem tekenen ook.


Dus jij hebt getekend ?
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24