FTM Forum

Full Version: Livetoernooien
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47
duurt wel erg lang idd. met vertraging ofzo dat t wordt afgespeeld dat t met holecards is?
BT moet daar eraisen met zijn 33 :8:

EDIT: wat een nits. Ik zou er zomaar tussen gaan zitten broekpoepen Undecided
de nederlanders beginnen nu wel lekker agressief te worden
Ik zou ook agressief worden als ik zo'n vieze stinkpool naast me had zitten Dead
Nederland FTW!!!!
mooie dubbel =D>
De meekijkende belastingdienstinspecteur kan zo onderhand wel zijn eerste schone onderbroek aan gaan trekken =D>
zien jullie ook alleeen mooit kasteelgroen?
ja er is nu een 'break' omdat er iemand uit is volgens mij
Nee :8:
nu niet meer idd.
Vandaag de TSOP afgesloten met de 200 rebuy. Heb het nog tot de laatste 50 v/d 93 weten te schoppen :roll: . Beste hand was boeren en dat was ook het eerste handje aan tafel, op de button nog wel, en dat betekende een rebuy omdat de ak een koning hitte op de river. Ik was overigens laat omdat een maatje van me aan de final table van het main event zat. Uiteindelijk megashort eruit gevolgen met 10/boer suited tegen de ak van de agressieve Thijs Wessels, die morgen als chipleader dag 2 ingaat. Dramaweek, al heb ik met de cashgame toch wat goed weten te maken.
Tripplexxx Wrote:Vandaag de TSOP afgesloten met de 200 rebuy. Heb het nog tot de laatste 50 v/d 93 weten te schoppen :roll: . Beste hand was boeren en dat was ook het eerste handje aan tafel, op de button nog wel, en dat betekende een rebuy omdat de ak een koning hitte op de river. Ik was overigens laat omdat een maatje van me aan de final table van het main event zat. Uiteindelijk megashort eruit gevolgen met 10/boer suited tegen de ak van de agressieve Thijs Wessels, die morgen als chipleader dag 2 ingaat. Dramaweek, al heb ik met de cashgame toch wat goed weten te maken.

In ieder geval door de latere winnaar gebust....
harry_bierdop Wrote:En gewoon aanstampen en winnen die FT Notworthy Notworthy

En zo ging Nuijten door het toernooi heen. Wel aardig om te lezen!

<!-- m --><a class="postlink" target="_blank" href="http://nl.pokernews.com/poker-strategy/2008/5/lapt-julien-nuijten-strategie.htm">http://nl.pokernews.com/poker-strategy/ ... ategie.htm</a><!-- m -->
ik post niet veel hier , maar lees het wel regelmatig....

heb vanavond meegedaan in HC Eindhoven met 50 euro freeze out toernooi met 50 man... was pas mijn 2e live toernooi.

beginstack was 2500

Was best spannend in begin, maar het was een heel leuke ervaring! Heb me alvast ingeschreven voor volgende week maandag.

Heb in begin paar handen gespeeld en allen zonder showdown gewonnen. had toen 3000.... in het 3e level krijg ik ik AQ schoppen in middenpositie. ik raise 240 met BB van 60. 1 caller.... ik moet eerst beslissen op flop Q57 met daarvan 2 harten ..ik bet 300..achter mij raist naar 800... ik denk heel lang na...en ga all inn....denk die chips oppakken is ook goed... je wilt ver komen in toernooi uiteindelijk... Hij callt...ik was even bang toch achter te liggen, maar nee....hij heeft KQ! geweldig dus... komt er een K op de river!!! ik balen naturlijk ..zou 6000 chips hebben gehad...gemiddelde was 3000 ofzo op dat moment.. ik word 43e of 44e nu ..wel gewoon de juiste beslissing gedaan door me, maar geen geluk.. was zwaar favoriet om die hand te winnen , maar het mocht niet zo zijn helaas.. Heb voor mijn gevoel geen fouten gemaakt...

daarna aan de roulette tafel wel mijn buy in van 60 euro toch weer teruggewonnen.....
hoop dat ik binnenkort een nog positievere post kan doen....

groeten,

franco
Hmm balen Franco! Klinkt idd wel als niveautje HC die KQ hand! Next time better!

Ik speelde zaterdag nog een toernooi hier in de buurt... nou ik heb weer 1 x een toernooi gehad waarbij m'n handen gewoon bleven staan (die 275 FO in HC laatst), we gaan nu weer gewoon op dezelfde manier verder als waar we gebleven waren.

25 euro rebuy toernooitje, in een duister kroegje met een enorme hoeveelheid tuig. Denk dat 90% van de spelers daar doodgeld in de pot waren, echt doodgeld, zo bizar slecht heb ik nog niet vaak meegemaakt. 37o wordt gewoon gelimpt UTG+1 na de rebuyperiode etc etc etc. Speel 1e uur gewoon m'n handjes. Je begint met 1000 punten, maar dubbele rebuy is 2000. Na 1e uur sta ik op 4500 + add on = 6500. Blinds 75/150.

Ik speel hier en daar een handje, win wat, verlies wat en blijft rond 6000 schommelen als ik bij blinds van 200/400 [Tc] [8c] krijg op de CO. Ik speel nog 6100 en de BB speelt 6300. Ik raise naar 1100 en de SB callt. Flop is [Th] [7d] [2c] , hij check/called mijn 1200 bet. Turn is [6c] , hij checked weer ik push all in voor 3800 punten en hij denkt ongeveer 20 sec na en callt dan met [Ah] [Js] . Joep (die zichzelf alweer eruit had gedonkt) staat achter me en pakt mijn vest van de stoel en zegt "pak de sleutels maar vast" . En ja hoor.. river [Ad] . hahaha wat een grap zeg, als je zulke calls krijgt weet je het gewoon al...
Gisteravond heb ik voor de 2e keer meegedaan met de 50 freeze out in Eindhoven.

Dit keer heb ik het een stuk langer volgehouden. Zat aan een lastige tafel met de winnaar van de vorige week en de winnaar van het paastoernooi in Eindhoven. Verder zaten er 3 regulars bij die flink wat toernooien speelden in andere HC toernooien. In het begin kreeg ik 10 10 en deed ik een standaard raise met 1 caller. Flop 10 A 8 met 2 klaveren. Ik bet hier de halve pot uit en word geraised. Ik call hier alleen maar en reraise hem niet. Achteraf een verkeerde beslissing, want de turn was wederom een klaver en de andere bet minimaal op turn en River en hij laat me netjes betalen. Een deel van de stack gaat daarna ook nog weg door een paar speculatieve handen die niets brengen op de flop tegen paar man in de pot.
Heb nog 1090 over van de 2500 over Ik krijg dan 89s en limp mee voor 60 chips. Iemand bet 200 preflop gaan er 2 mee en ik call voor 200. Pot odds nietwaar? Flop 88Q. :Big Grin iemand bet 500, nog een callt en ik zet mijn 830 chips meteen in en die andere 2 callen uiteraard nog voor die 330. Deze hand win ik en ga naar 4000 chips. Dik average. Daarna krijg ik weinig kansen om er iets van te maken. Zat een zeer onervaren jongen aan tafel die echt alles callde en ook nog veel hitte ook. Hij bette bijvoorbeeld in het eerste level 16 keer de BB met blinds van 20 en pakte zo toch mooi 30 chips op! Ik kreeg een keer AJ en raisde daarmee op de button. Ik kreeg van die speler een flinke reraise. Ik vermoedde dan ook AA,KK of AK en fold met AJ. Hij laat me KK zien. Goede laydown dus.
Daarna bloed ik langzaam dood aan hoge blinds en antes en heb ik vrijwel geen kans om een move te maken. Krijg namelijk steeds bagger en telkens word er voor me al een flinke raise gemaakt. Moeilijk om dan nog wat uit te richten. Heb dan maar weinig over en er zit al 1500 in de pot aan antes en blinds. Ik ga all inn met 66 en niemand callt. Prima. Daarna weer iedere keer bagger en raises voor me. Steeds een flinke bet voor me preflop. Ga ik all inn met 3 7 word ik natuurlijk gecalld voor dat beetje. Dan krijg ik 67s en ga weer all inn. Weer leggen ze weg. Dan krijg ik AQ in de SB en de onervaren speler gaat met 4200 ofzo all inn. Ik moet wel mee uiteraard met die hoge blinds en jij heeft 10 10. Op de flop komt al een 10 en ik lig eruit . Wederom met AQ net als vorige week. Deze keer word ik 15 e van de 50...wel een verbetering, maar moet beter kunnen. Misschien toch iets te passief gespeeld. Over week of 3 nog maar eens gaan kijken.

daarna aan de roulette tafel wederom mijn buy in van 60 euro teruggewonnen :8: plus nog eens 80 euro extra. Misschien moet ik toch eens de overstap maken van poker naar roulette.. :^o
hoop dat ik binnenkort een nog positievere post kan doen....

groeten,

franco
Iemand al gekwalificeerd voor de finale om een clinic te winnen met Noah? Ik was zojuist 26e. Eerste 20 kregen een ticket.
Andere tournooi moet ik bij de eerst 45 komen. Dat moet wel lukken. Nu nog 49 man erin en een gezonde stack van 6925
You finished the tournament in 29th place.

You qualified to play in Tournament #89900878 and are automatically registered for it.
Ik speelde vrijdagavond nog een livertoernooitje hier in de buurt.. €50 FO! Voornamelijk vooral gezelligheid.. man of 70.

Krijg in 1e orbit AQ/AA/KK, krijg je natuurlijk nooit afbetaald. Dus na 3 monsters stond ik van 10k op 11k Undecided .
Verder was op en neer.. niet veel bijzonders. Nog een keer QQ gefold op een 963 flop terwijl ik IR was. Zat tegen KK en 66 :roll: .
Toen kreeg ik laatste hand voor de pauze weer KK, nou zoals ik vorige keer al vertelde, laatste hand voor de pauze willen de meeste mensen niet te moeilijke beslissingen nemen. 1 limper, ik maak 3bb met KK en hij instaopenfold AQo :cry: !

Na de pauze begon het al redelijk crapshoot te worden, krijg ook geen kaarten. Moet nog een keer TT folden preflop als ik in de BB zit. UTG raise en UTG2 push voor me. Zat tegen QQ en AJ.

Speel intussen nog 10k als blinds 500/1000 zijn.. iedereen fold naar de SB, die maakt 3000. Ik had 2 redelijke tells op um en hij speelde ook nog 11k ofzo! Ik dacht dat ie zwak was en dat ie nog wel kon folden dus ik push 67o erin. Hij denkt ff na en zegt.. ach ja.. ik gif der neks um, ik call. Had ie 98o haha, vond het wel vet eigelijk. Ik hit m'n 6 op de flop en hij maakt backdoorflush met [9c] :Big Grin !
harry_bierdop Wrote:Hij denkt ff na en zegt.. ach ja.. ik gif der neks um

Undecided Undecided =D> =D> Undecided Undecided
Ja meesterlijk he :Big Grin ! Hij nam nog wel eerst een slok van z'n bier :Big Grin
Tuurlijk. Altijd zorgen voor genoeg benzine :wink:
Vanavond erg interessant underground toernooitje snuiten €190+10! In een loods, geen louche lui maar allemaal rijke stinkerds (max 70 man). Daarna nog cashgames. Gasten spelen allemaal voor de lol dus we gaan alleen maar nuttttttpeddlen =D>
Succes, ouwe Rounder die je d'r bent :wink:
En? :8:
Ging erg slecht... maar typ komende week wel ff verslagje vandaag en komende dagen vrij druk! In ieder geval eurotje of 750 lichter.. vrijwel allemaal set ups..
Eerst maar eens het toernooi:

Vakantieperiode dus het was erg rustig (29 man) waardoor 1e prijs iets over 2k was. 1e 4 plaatsen betaald. Toernooi was 190+10 maar als je dealde was het maar 150 (rijke stinkerds zijn een avondje uit en delen niet graag). Ik deel meestal al bij homegame toernooien aangezien er bij zulke toernooien over het algemeen weinig mensen zijn die de regels kennen mbt tot string bets etc etc dus ik wilde wel delen.
Structuur was super. 15k beginstack, 1e 6 levels duurde 30 minuten, daarna 20 minuten. 25/50, 50/100, 75/150, 100/200, 150/300, 200/400 etc etc. Antes kwamen er pas in bij 1k/2k.

Het waren geen rijke stinkers in de vorm van ballen maar rijke stinkerds in de vorm van boeren, erg gezellig dus. Mannen zijn gewoon avondje uit en drinken lekker een biertje erbij, sommige tillen er allemaal niet zo zwaar aan, sommige zijn bloed fanatiek. Van de 29 man waren er een stuk of 4 a 5 die van ergens anders kwamen en rest waren allemaal rijke gasten. Meeste weten wel beetje wat ze doen qua handranges (ze spelen elke week) maar eigelijk hebben ze geen enkel idee wat ze aan het doen zijn. Zo vaak handen die ze gaan betten terwijl ze showdownvalue hebben maar noooooooooooooit meer gecalled worden door mindere handen, preflop de meest idiote calls etc.

Nou mijn toernooi dan maar: Ik krijg eigelijk heel weinig. Begin wat handjes opgepakt met T7s, 58s etc etc 1 x AJ gehad. Dan in 2e level krijg ik KK in de SB. Bleek later dat ik die KK kreeg tegen eigelijk de beste van de rijke stinkerds, maar dat wist ik toen nog niet want even daarvoor had ik hem de volgende move zien maken: Hij maakt 300 op de button en de BB 3bet hem naar 800, hij insta4bet naar 7000(!!!). Tegen hem krijg ik dus KK. Hij maakt 350, ik maak 1100 en hij fold AT.

Daarna heeel lang alleen maar marginale handen (hele toernooi geen 1 x AK gehad, 1 x KK en verder 1 keer TT en 1 keer AQo). Probeer maar wat bij elkaar te bluffen en kan heel lang mijn stack tussen de 12k en 18k houden. Dan nog een ziek handje, Ik heb 59o op de big blind en 4 limpers preflop bij blinds 700/1400. Flop is 874 en flop gaat check around, turn is een 6 (!!!!!). Ik denk kachingggggggg, er zal toch wel weer iemand hebben ingelimpt met A6/K6/Q6s/67/68/56 want daartegen heb ik natuurlijk een hogere straat. Ik speel 18k ofzo en zie me al op 40k staan haha. Ik bet 2500 uit, iedereen instafold :cry: . Zo ziek, een 6 folden ze noooooooooooooooooooooit meer.

Daarna repush ik een keer TT tegen een erg losse speler (erg goede speler) en push ik een keer AQo UTG met een M van6 op een 6 handed tafel en daarna speel ik nog een keer QJo vanuit de blinds (zo desperate was ik) tegen die lossen opener op de CO. Flop is een briljante T93 en ik ga natuurlijk nooit meer folden. Hij bet 3500 ik maak 9200 en hij fold. Daarna is het FT. Tijdje kan ik het nog rekken tot we 6handed zitten en ik bij 1000/2000 met 200 ante AJo push UTG voor 19k. Ben niet helemaal tevreden met m'n play, denk wel dat het een fout is maar is kantje boord denk ik. UTG+1 zit iig met AA en de BB met AK. Flop is nog wel QQJ maar turn is Q en river blank. Vrij ziek wel 6handed AJ vs AA vs AK.

Dan cashgame: Echt vet, je loopt achter door de loods en ineens sta je in een tuin met een vette aanbouw aan het huis. Dikke vette playroom met gokkasten, pooltafels, 3 pokertafels, een bar etc etc. Cashgame runde 2/2 en no max buy in. Ik koop in voor 400 eu en kom op CO binnen en wil dan wel 2 euro dooie blind betalen. UTG maakt 20 euro, 4 callers en ik kijk en heb AA. Ik schuif 400 eu over de lijn en meneer UTG callt (speelde gelukkig maar 102 euro) met KK. Mijn buurman openfold nog KQo en de flop is Kxx. Set up 1

tijdje later maakt monstervis utg 4 euro, ik heb AKo in MP en maak 20, big blind pakt wat rommel bij elkaar wat 47 euro blijkt te zijn en raist. gast utg callt 43 bij en ik call ook. Flop is AJ3 met 2 ruiten en pot is 150 euro, gast in bigblind bet 200 euro uit :eeeek: :eeeek: en die andere gast fold. Tsja.. ik weet het ook niet meer hoor. Ik kan daar in een 4bet pot niet mijn AK folden. Voor zelfde geldt heeft ie AQ/KQdd/AT(zat ook nog wel in de range). Was ook beetje confused door die overbet. Ik push voor 300 en hij callt met JJ. Redelijk set up ook.

400 down. Daarna weer ingekocht en wat potten gewonnen tot ik nog maar 150 down was. Toen wilde ik net gaan en maak nog even orbit af. Krijg UTG+1 44. UTG maakt 14 euro, ik call, tafel fold en de SB callt. Flop is [3c] [4d] [6d] en gast in SB donkbet 25 euro, utg raiser callt en ik raise naar 110. Gast utg gaat all in voor ongeveer 400 (had ik ook) en utg fold. Gast in SB had al voor de 4e keer ingekocht, totaal meer als een rug en ik ga daar natuurlijk nooit folden. Ik call en hij showed [2c] [5h], board paired niet en de 850 eu pot ging naar hem.
Lol, collega van me wint afgelopen dinsdag gewoon het 50 euro unlimited rebuy event in Holland Casino a 5300 euro :o
Pappe_ruk ziek van zijn uitschakeling 1e dag EPT Barca Harry?
Heb je hem al gesproken. Int begin kwam hij goed weg met set over set las ik?
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47