FTM Forum

Full Version: Livetoernooien
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47
?
Volgens mij is een meijer backen toch gewoon een aandeel nemen in je toernooi? Of zie ik dat nou helemaal verkeerd
wat ik me overigens afvraag is of er ook situaties zijn, waarbij je bijvoorbeeld 5% betaald en 2,5% krijgt ofzo? Bij een betere speler, hoewel een betere speler in principe natuurlijk liever helemaal geen % verkoopt.
Het is gewoon zoiets als paardenrennen dan, haha. Zeg gitter, wil jij me voor 20% bekken? Dan doe ik ook mee in het HC... \Big Grin/
das 40 eutjes, voor 20% van de eventuele winst wil ik dat best doen Tree
Zo'n vertrouwen terwijl ik in een downswing zit... dat ontroert me :cry:
ach ja, sinds ik gratis speel, heb ik daar geen moeite mee Smile
Nee tuurlijk betaal je niks terug als je niet ITM komt, zou mooi worden voor diegene die dat aandeel koopt haha. Dan is het dus winst óf je geld terug Undecided . Dan was ik proffesioneel backer geworden haha..

Het is trouwens meestal niet een kwestie van het geld er niet voor hebben maar meer een variance kwestie.


@ gitter

Het komt wel eens voor dat sommige spelers (die een edge hebben of denken te hebben in een toernooi) procenten iets boven de waarde verkopen. Bijvoorbeeld 1% van een 8k euro EPT voor 90 euro ipv voor 80 euro. Het is dan aan jou als backer om de afweging te maken of je dat interessant vind. Soms zijn er ook mensen die hun hotelkosten bij de procenten meetellen.

Verder zijn het vaak juist de goede spelers die veel % met elkaar uitwisselen. Als joep een EPT speelt of ook bij vrijwel alle grote toernooien online speelt ie misschien maar voor 50 a 60% voor zichzelf. De rest heeft ie allemaal geswapt met andere echt goede toernooispelers. Meestal 10% met 4 mensen ofzo. Allemaal in het kader van de variance spreiding. Ik weet dat ie vrijwel altijd swapt met Ozenc, JornX, Joris, RubenRTV en nog wat meer gasten.
harry_bierdop Wrote:Nee tuurlijk betaal je niks terug als je niet ITM komt, zou mooi worden voor diegene die dat aandeel koopt haha. Dan is het dus winst óf je geld terug Undecided . Dan was ik proffesioneel backer geworden haha..

Maar als je te vaak niet ITM komt, krijg je minstens een paardenhoofd in je bed neem ik aan :waf:
Ik denk dat je dan gewoon niet meer gebacked wordt :razz:
Nu ja, het speelt in ieder geval een stuk rielekster als je weet dat er via andere kanalen nog wat knakies kunnen binnenrollen :-"

Ok, als deshotas nu ook mij bekt, dan bek ik gitter en de shotas en dan bekt gitter ons allebei en dan gaan we daarna lekker zuipen want een van ons 3-en moet toch wel iets kunnen winnen van die bananen in HC Amsterdam :|
Ik wil ook wel gebekt worden.... :wink: ( dat ik dit ooit zou zeggen tegen mannen....)


Nee zonder gekheid,ik wist niet van dit bestaan af, maar dat kan idd lucratieve handel zijn.
Dat bekken is inderdaad best wel [gay] nu ik het zo teruglees allemaal
Treesong Wrote:Nu ja, het speelt in ieder geval een stuk rielekster als je weet dat er via andere kanalen nog wat knakies kunnen binnenrollen :-"

Exact, variance spreiding dus :wink:
Gister weer eens HC geweest om te cashgamen. Man man man wat zijn die gasten ongelooflijk, echt ON-GE-LOOF-LIJK slecht en toch ga ik weer met 170 euro verlies (nog dankzij een suck out ook anders was het -550 geweest). Maar ik run zo verschrikkelijk horrible slecht in HC de laatste tijd.

1e hand van de avond was nog wel leuk, vriend van mij zit op de co eb raist naar 10, ik call met [Ac] [Ts] op de sb. Flop is [As] [Js] [3s] en ik checkcall een 14 euro bet. Turn [Ad] en ik checkcall weer zijn 34 euro bet. River [Ah] en gaat check/check, hij showed [Ks] [Qs] waauw hehe.

Daarna was het eigelijk alleen maar berg afwaarts. Ik kan nog wel opklimmen naar 200 euro winst maar zonder kaarten. Alleen raisen na 3 limpers en dan op de flop de pot oppakken etc.

Na een tijdje de 1e fantastische hand van de avond. UBER UBER UBER fish van de tafel limpt utg (limpcallde like VIP 70% ofzo), ik maak utg+1 het 18 euro met TT. Hele tafel fold meneer callt: flop [Kh] [Th] [5h] ik krijg het voor elkaar om NIET broke te gaan tegen deze sammy farha die keurig 3straten bet met een 9bb gelimpcallde [Jh] [2h] en het board paired obv niet.

Krabbel weer wat potjes terug met wat 3bet squeezejes en wat potjes oppakken tot ik het weer eens 12 euro maak (met 99 deze keer) en meneer shoved in 1 x voor €136 (nice bet sir), ik instacall deze vis die wel regular is maar altijd hetzelfde speelt. Hij draait keurig 66 open. Board brengt een zeer solide 98A 5 7 op tafel, gg life voor harry.

Maar goed, reload maar weer 2 meiertjes zodat ik weer de hele tafel cover (op 1 gast na). 8way gelimpte pot, ik heb 66 in de SB en check. flop is A96 rainbow. Ik check, iemand in EP bet 10, iedereen fold en ik call. Dit was die gast die my covered had en ook de enige aan tafel die het een klein beetje snapt. Met de nadruk op een klein beetje. Turn is een 8, ik check, hij bet 22, ik raise naar 84 en na redelijk lang denken callt ie. River een A, ja hoor wederom gg life voor Harry. Ik weet 95% zeker dat ie hier z'n FH maakt en we zitten allebei nog €200+ diep dus ik check m'n fucking full house voor potcontrol. Meneer bet keurig 112 euro, ik kan hier gewoon never mijn FH folden in HC. Ik zeg nog voor ik call, goeie river voor je. Meneer draait keurig A9 open. Hele tafel snapt er geen zak van waarom ik niet all in ga met m'n FH bla bla bla... stel debielen.

Nou dan een suck out van mij kant, gelukkig tegen diezelfde gast als hierboven. Hij raist, ik 3bet met AK, hij called. Op de turn gaan de laatste 100 euro erin in een 200 euro pot op T65 J board, na heel lang denken callt ie met 88 en river is een A.

1e hand daarna, een raise naar 12 euro, ik call met [Td] [9d] er zijn nog een caller of 5 a 6, tel raak je snel kwijt in HC. Flop is [Th] [9h] [6c] , iedereen fold naar me toe, ik bet €52 iedereen fold op 1gast na die raist naar 116 met nog 240 behind. Ik ga in de tank en na heel lang denken openfold ik mijn top 2. Meneer laat keurig 78 zien. Als ie mijn hand ziet zegt ie ook nog: ik had je niet zo sterk ingeschat Undecided Undecided . Die mensen denken echt dat ik hier in een 7way pot ga betten met single pair handen of met bluffs ofzo. Echt waar, hoe verzin je het.

Maar goede daarna maar gegaan, schade viel nog mee dus. Hopelijk dat ik binnenkort weer eens normaal ga runnen want de laatste 3 x is zo ziek geweest terwijl ik het toch wel echt leuk vind om in HC te spelen en echt niet alleen omdat die gasten zo slecht zijn maar ook omdat het best gezellig is.
jammer Har....
Vraag me alleen af waarom je geen value bet bij je eerste quads azen erin gooit, hoopte je op een bluff van hem?
Overigens de 23e gaan we met een redelijk groepje. Tree nog serieuze interesse?
Welke hand gaat mij callen die NIET zelf bet? Alleen JJ voor de rest fold ie alles.

Ik hoopte er op dat ie KK/QQ had want die zou ie op de river zeker nog een keer betten, echter het was een vriend van mij en wij weten allebei van elkaar dat we daar allebei nooit troep hebben dus KK/QQ zou ie daar heel vaak behind checken op de turn. Eigenlijk zit er vrijwel nooit meer value in mijn quads op de river. Enige wat ik kon hopen was KK/QQ of dat ie al aan het bluffen was maar dan nog is dit geen goede spot voor een 3th barrel.
Je zou daar héél klein kunnen frontbetten op de river voor value (wat mss juist ook sneller een bluff uitlokt, maar dan ben je wel slecht Wink), maar check is idd vrij logisch daar denk ik. Redelijk face up
gittermaster Wrote:Overigens de 23e gaan we met een redelijk groepje. Tree nog serieuze interesse?

Helaas... de 23e blijkt dus de halfjaarlijkse Open Dag op mijn vriendin d'r bedrijf te zij en dan moet ik dus de traditionele modequiz presenteren [gay]

Gelukkig is er daarna travestietenbingo :roll:
gittermaster Wrote:jammer Har....

Als er geen donks waren in de pokerwereld was je nu al miljonair geweest :wink:
gisteren samen met deshotas naar HC geweest om ons in te schrijven.
Donderdag al het toernooi, dus maar hopen dat er nog voldoende plekken waren; wel we waren nummer 2 en 3. Volgens die kerel zitten deze toernooien zelden vol, meestal rond de 65 deelnemers.
Nadat ik ff 2 meijer had ingeleverd op de o zo leuke "deal or no deal" kasten zijn we maar weer weggegaan.
gittermaster Wrote:Nadat ik ff 2 meijer had ingeleverd op de o zo leuke "deal or no deal" kasten zijn we maar weer weggegaan.


Maar online gaat het tenminste weer beter! :wink:
hehe, ja voor t eerst sinds erg lange tijd weer eens wat winst gepakt. Mijn AK bleef gewoon staan tegen A10 en HU won ik met A6 gewoon van 54, echt ongelooflijke luxe, na mijn run van afgelopen maand
nog last minute aanhakers vanavond?
Die ene kerel kunnen jullie met z'n tweeën er toch wel uitkaarten? :razz:
Smile volgens de casino medewerker doen er op dit soort toernooien meestal rond de 65 a 70 man mee, dus het zal nog wel drukker worden...
Echter vantevoren aanmelden is dus niet echt nodig
gittermaster Wrote:nog last minute aanhakers vanavond?


Ver boven mijn budget.......
Gaan we nog bekken? :wink:
ik prefereer vrouwen Adder, sorry Wink
<!-- m --><a class="postlink" target="_blank" href="http://nl.pokernews.com/">http://nl.pokernews.com/</a><!-- m -->

LIVE beelden

Forumlid van Pokernews... FT ETP San Remo. Gister verliest ie dikke pot met een bluff bij laatste 9, maar net schakelt ie een Italiaan aan uit met 44 vs AQo. ERg aggresief baasje, maar wel erg vermakelijk!
EN CL, haha

Hij PF 4B AI vs goede speler en die snapcalt met AK. Constant (zo heet ie) flopt met T98r een straight (QJo)

1e prijs is 1,5 miljoen euro :eeeek:
WTF Hij bluft heel zijn toernooi bij elkaar en HU shipt ie toernooi met AA =D> =D> =D>
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47