FTM Forum

Full Version: (OT) Poker
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Ricochan Wrote:
Devlin Wrote:vraagje over het 'out cashen' van geld bij Party Poker

Ik heb $50 gestort met een Master Card maar bij de cash out mogelijkheden zie ik deze er niet bijstaan. Ik kan wel kiezen uit Visa, Neteller, FPS-ePassport, Bank Wire Transfer, Check by Mail en Moneybookers.com

Ik wil het geld als het kan zo makkelijk mogelijk terug op mn girorekening laten storten. Iemand van jullie die advies kan geven?!?


vroeger kon je het via je cc terug krijgen, maar dat kan nu niet meer....het beste nu is om neteller te nemen, dan kan het naar je rekening gestort worden, of je kan het uit de muur pinnen.

Bij pokerroom is dit wel zo. Kun je gewoon op je cc laten terugstorten..
@ Harrie.. Als je mij jouw adresgegevens stuurt in PB, zal ik je een aanvraagformulier doen toekomen voor een gratis Visa CC...
poker room is een kutsite....onoverzichtelijk als de pest.
Tips van Rob Hollink op zijn eigen site;


<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.robhollinkpoker.com/index.php?cat=tipspel">http://www.robhollinkpoker.com/index.php?cat=tipspel</a><!-- m -->
Hallo "pokervrienden",


Blij dat jullie het poker allemaal zo positief oppakken, zelfs Jansoe is al gegrepen door het virus zie ik :wink:

Even een paar tips:

Ik lees dat er een hoop vragen zijn wat betreft stortingen/uitbetalingen, de goedkoopste en snelste manier om dit alles te regelen is het aanmaken van een Neteller account. Ik heb Gittermaster vorige week uitgelegd hoe dit in z'n werk gaat, moet er alleen nog wel bij zeggen dat je als currency de $ moet nemen.

Neteller is een online bankrekening, die door elke pokerroom geaccepteerd wordt als betaalwijze. Als je een Neteller account opent, voorkom je gekloot met cheques, verifieren van je identiteit etc. als je een uitbetaling op een andere manier wilt doen.

<!-- w --><a class="postlink" href="http://www.neteller.com">http://www.neteller.com</a><!-- w -->

Voor diegene die vooral cash games spelen, de site met de slechtste spelers is Everest Poker. Hier zitten vooral spelers uit Europa waaronder een groot percentage fransen die hun geld letterlijk weggeven.
Nu heeft Everest Poker in samenwerking met pokerinfo.nl een fantastische actie. Elke speler die via pokerinfo.nl een account opent
kan een reis naar Las Vegas bij elkaar sparen.

Het komt er simpelweg op neer dat voor elk handje dat je speelt aan een tafel je punten krijgt. Heb je een bepaald aantal punten gehaald dan heb je de reis bij elkaar gespaard. En je krijgt nog $500 zakgeld mee ook. De actie loopt tot 31 december, dus wat voor limiet je ook speelt, iedereen heeft tijd zat om die punten bij elkaar te sparen.
Meer info: <!-- w --><a class="postlink" href="http://www.pokerinfo.nl">http://www.pokerinfo.nl</a><!-- w -->

Heel veel succes allemaal!
Zeg er dan wel even de voorwaarden bij;


En 60.000 punten is wel heel veel...



Algemene voorwaarden.

1.Alleen voor spelers die oorspronkelijk een Everest Poker rekening via Pokerinfo.nl hebben geopend of nog gaan openen (als de code VEGASTRIP wordt geaccepteerd dan is dat het geval!). Meerdere rekeningen openen voor deze promotie (of enige andere promotie) is streng verboden.
2. Als een speler de bonus code VEGASTRIP heeft ingevoerd dan worden de punten die hij/zij verdiend bijgehouden in zijn/haar bonus rekening. Punten die gewonnen worden bij Summit Point games, tellen niet mee voor deze, of iedere andere bonus, en worden niet in de bonus rekening van de speler bijgehouden.
3. Als de speler de bonus code VEGASTRIP heeft ingevoerd, kunnen spelers niet meer deelnemen in andere Everest Poker promoties tot deze Las Vegas promotie voorbij is.
(tot de speler 60.000 Summit Punten heeft verdiend en / of t/m 31 december)
4. Wanneer een speler de bonus heeft voltooid, stuurt de speler een e-mail naar de klantendienst van Everest Poker. De 60.000 Summit Punten worden verwijderd uit de speler rekening, en Pokerinfo ontvangt de Screen naam van de speler. Pokerinfo maakt de reis arrangementen. Het is belangrijk dat de speler 60.000 Summit Punten op zijn rekening heeft staan.
5. Verdient de speler minder dan 60.000 Summit Punten, dan verdient de speler niets.

Hopelijk tot in Las Vegas.
Als je meerdere tafels speelt is het te doen... 4 maanden werk als je 4 dagen per week een uur of 4 per dag speelt
Treesong Wrote:Als je meerdere tafels speelt is het te doen... 4 maanden werk als je 4 dagen per week een uur of 4 per dag speelt

Veel te veel tijd dus...
Uiteraard gaan ze zo'n reis niet aan iedere sloeber weggeven... Meestal zijn die punten gerelateerd aan het bedrag dat je per hand bijdraagt aan de rake. Dus als je 15$/30$ tafels speelt, gaat het een stuk rapper :razz:
@ Dommel:

Kijk eens naar mijn repley op pagina 23 van dit topic! Ik krijg een vage foutmelding bij neteller! Account is aangemaakt alleen daarna moet je voorwaarden accepteren, dan gaat het fout... met firefox en ook met Internet Explorer??

Verder heb ik natuurlijk, maakte me account aan voor ik dit allemaal las, de currency op Euro staan omdat ik dacht dat het over me eigen bankrekening ging! Is dit nog te verhelpen of moet ik gewoon een helemaal nieuwe account aanmaken? Waar ik wrs nieuw emailadres voor moet hebben zeker?

Mijn cc duurt nog 10 dagen!
harry_bierdop Wrote:@ Dommel:

Kijk eens naar mijn repley op pagina 23 van dit topic! Ik krijg een vage foutmelding bij neteller! Account is aangemaakt alleen daarna moet je voorwaarden accepteren, dan gaat het fout... met firefox en ook met Internet Explorer??

Verder heb ik natuurlijk, maakte me account aan voor ik dit allemaal las, de currency op Euro staan omdat ik dacht dat het over me eigen bankrekening ging! Is dit nog te verhelpen of moet ik gewoon een helemaal nieuwe account aanmaken? Waar ik wrs nieuw emailadres voor moet hebben zeker?

Mijn cc duurt nog 10 dagen!

dan wacht je ff 10 dagen ! :wink:
Krijg je een rabocard? Maak je ook nog eens kans op WK-kaarten :wink:
Treesong Wrote:Uiteraard gaan ze zo'n reis niet aan iedere sloeber weggeven... Meestal zijn die punten gerelateerd aan het bedrag dat je per hand bijdraagt aan de rake. Dus als je 15$/30$ tafels speelt, gaat het een stuk rapper :razz:

Als ik op 15/30 niveau zou spelen dan was ik een pro :roll:
Nee ABN Amro studenten pakket :razz: ! Wil eigelijk binnenkort overstappen naar Rabo maar ja...komt er weer niet van hehe
Met een bankroll van 6 ruggen is het best te doen :wink:
Moet voor jou geen probleem zijn dus :razz:
Hakkuh
Treesong Wrote:Krijg je een rabocard? Maak je ook nog eens kans op WK-kaarten :wink:

Oh ja, moet nog steeds wat betalen met de mijne :wink:

Guest

Zo ik ben nu ook een beetje aan het klooien op die gratis toernooien Texas Hold'em van unibet. Gaat wel erg snel zo, maar zo leer ik er nog wat van. Laatst had ik even alles in gezet. Had 2 harten en 2 harten op het bord. En toen kwam schoppen boer en klaver 4. Laatste kaart was weer harten Smile Was die andere gozer pissig dat die bijna alles kwijt was, hij had 3 zevens :razz: . Tot nu kom ik maar slechts tot ronde 4. Ik ga maar eerste flink oefenen voordat ik met het echte geld ga beginnen.
Dre Wrote:Zo ik ben nu ook een beetje aan het klooien op die gratis toernooien Texas Hold'em van unibet. Gaat wel erg snel zo, maar zo leer ik er nog wat van. Laatst had ik even alles in gezet. Had 2 harten en 2 harten op het bord. En toen kwam schoppen boer en klaver 4. Laatste kaart was weer harten Smile Was die andere gozer pissig dat die bijna alles kwijt was, hij had 3 zevens :razz: . Tot nu kom ik maar slechts tot ronde 4. Ik ga maar eerste flink oefenen voordat ik met het echte geld ga beginnen.


Je moet gewoon geduld hebben, en niet met die idioten meegaan die gelijk al alles all in gaan, behalve als je zelf een topkaart hebt, dan begin je wel gelijk met een lekker potje..
Maar als je het een tijdje speelt zal je zien dat die eerste 260 makkelijk te halen zijn, want het niveau is heel laag.

En dan kan je van dat gewonnen geld aan de gewone tafels gaan spelen...

Guest

Aha zal het vanavond proberen, om me in te houden. Zie wel dat er tot nu toe ook weinig spelers durven te bluffen. Meeste spelers raisen pas als ze een aas of koning of 2 dezelfde kaarten hebben.
Dre Wrote:Aha zal het vanavond proberen, om me in te houden. Zie wel dat er tot nu toe ook weinig spelers durven te bluffen. Meeste spelers raisen pas als ze een aas of koning of 2 dezelfde kaarten hebben.

Je kan er wel veel weg bluffen als je ziet dat ze zuinig spelen, en bijv nog de helft van hun chips hebben, als ze die dan ineens moeten zetten gaan ze echt niet gauw mee...
Het mooist zijn die gasten die keihard betten bij een flushdraw op de flop en dan opeens inkakken als er op de turn niks valt :8:
Sloebers zijn het [-(
Mijn ervaring is dat het meest te verdienen valt met een straight op de flop, bv. 78 op de SM/BB, die je nog kan checken voor de flop van 69T.

Alle mogelijke plaatjes die erna vallen zorgen voor de consternatie dat iemand een hoog pair heeft of misschien zelfs 2(!), terwijl jij lekker achterover kan leunen en mee kan checken om op de river de pot binnen te halen met een exorbitante raise.

(ondervoorbehoud van een unsuited flop natuurlijk)
68 op 579 is nog beter :wink:
Vaak als ik straat op de flop heb eindigt het echter zo dat er iemand anders een FH heeft Icon_evil

Guest

EJR Wrote:Mijn ervaring is dat het meest te verdienen valt met een straight op de flop, bv. 78 op de SM/BB, die je nog kan checken voor de flop van 69T.

Alle mogelijke plaatjes die erna vallen zorgen voor de consternatie dat iemand een hoog pair heeft of misschien zelfs 2(!), terwijl jij lekker achterover kan leunen en mee kan checken om op de river de pot binnen te halen met een exorbitante raise.

(ondervoorbehoud van een unsuited flop natuurlijk)

hmmm nu graag in het Nederlands :wink: Ik weet wel wat een flop maar wat is SM? BB? 69T? Ja ik ben nog een noobie :wink:
Dommel Wrote:zelfs Jansoe is al gegrepen door het virus zie ik :wink:

!

Tot nu toe alleen nog maar voor defun he. Ben nog niet goed genoeg om het voor echt geld te doen.

Vond het altijd al wel een lachuh spelletje. Doe het ook vrij regelmatig met vrienden. Iedereen gewoon iets van 50 euro als pot en doorgaan tot er een is die de pot gewonnen heeft. Zeker van een leuke middag kaarten en het kost je 50 euro of levert je 200 euro op.

Aanradertje voor de weekenden in de herfst en wintermaanden
Dre Wrote:
EJR Wrote:Mijn ervaring is dat het meest te verdienen valt met een straight op de flop, bv. 78 op de SM/BB, die je nog kan checken voor de flop van 69T.

Alle mogelijke plaatjes die erna vallen zorgen voor de consternatie dat iemand een hoog pair heeft of misschien zelfs 2(!), terwijl jij lekker achterover kan leunen en mee kan checken om op de river de pot binnen te halen met een exorbitante raise.

(ondervoorbehoud van een unsuited flop natuurlijk)

hmmm nu graag in het Nederlands :wink: Ik weet wel wat een flop maar wat is SM? BB? 69T? Ja ik ben nog een noobie :wink:

SM = Sex met een zweep
BB = Borsten Billen
69T = soixante neuf met Treesong :waf:
Icon_evil