FTM Forum

Full Version: (OT) Poker
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Maar het zijn dus allemaal losse kleine satellites voor de volgende stap en uiteindelijk een toernooi met flink prijzengeld, maar je kunt je niet meteen voor stap 6 inkopen? Hoeveel man doen er aan die stap 6 mee?

En mooi resultaat natuurlijk, zo zie je maar weer wat je kunt bereiken door wat tighter te spelen Wink
zoiets ja. volgens mij kun je bij partypoker trouwens wel je ticket weer verkopen voor de waarde van de buyin van die stap. Je kan je voor elke stap direct inkopen alleen elke stap wordt een stuk duurder. Stap 6 zul je wel iets van 750$ moeten betalen wil je je direct inkopen
Ach, en alleen als je bij de stap 6 tafel laatste wordt ben je de sjaak. Zelfs plaats 8 wordt nog netjes teruggezet naar stap 2 :wink:
Ooooo, elke stap bestaat maar uit 1e of 2e worden op 1 tafel, dus van 10 man?!
ja inderdaad.
@ Tree: Weet je dat zeker? Volgens mij niet nl. Volgens mij is het alleen prijzenverdeling, maar weet t niet zeker.
@ Adwim: Yep 1 tafel sit and go.
Je kunt je ook voor 500 inkopen laatste level.
@mac: Is dat zo dat je je ticket kunt verkopen?
Niet dat ik t van plan ben, maar wist dat niet.
Morgen heb ik een vrije dag, dus dan ga ik m maar eens spelen...
Je kunt dus ook nog spelen wanneer je wil? Maar er is toch niet op elk moment het benodigde aantal gasten voor die stap 6 aanwezig?
gittermaster Wrote:@ Tree: Weet je dat zeker?

Ik werd netjes teruggezet naar stap 4 iig Icon_evil
geen idee gitter...ik dacht het een keer gelezen te hebben maar heb nooit op party gespeeld dus zou t niet zeker weten. Probeer het eens zou ik zeggen Wink
Ad Wim Wrote:Je kunt dus ook nog spelen wanneer je wil? Maar er is toch niet op elk moment het benodigde aantal gasten voor die stap 6 aanwezig?

Nee klopt, het gaat gewoon 24 uur per dag door en bij een volle tafel is het spelen. Eerste 4 stappen, zijn bijna structureel vol, hoef je max 10 minuten te wachten, daarna kan het wat langer duren. Moest gisteren ongeveer 40 minuten wachten voor stap 5 vol zat...
Laatste step is alleen cash idd. Voor party poker geldt hetzelfde als voor op stars, in step 6 zitten allemaal sharks zitten wachten op de "visjes" die zich hebben opgewerkt via de lagere steps. Tenminste dat zei Marc Naalden over de steps op party. Echter als je gewoon tight speelt moet je die laatste 5 zowiezo wel kunnen halen.. als je daar eenmaal bent moet je gewoon wat kaarten krijgen en hopen dat ze blijven staan. gl iig.

Ik speelde gister ff een FPP toernooitje. 8 man, HU toernooi voor 1 sunday million ticket. 3 x winnen dus. 1e 2 win ik vrij gemakkelijk en dan moet ik in de finale tegen Lystig. Nou die pech heb ik weer... ik heb nog ff opzoeken voor de zekerheid.. en ja hoor het was wie ik dacht. Had een ABI (average Buy In) van $441 en een ROI van 104%.

Ik speelde als versteend, slecht en heel passief. Uiteindelijk kom ik nog voor ook. Call een all in van hem met A3 op een 255 board met het idee dat ie blufte en dat ik anders nog wel wat outs had. Het was idd een bluf en ik sta ineens 2200 vs 800 voor..vlak erna heb ik K9 op een 934 7 board, ik had zijn bet op de flop al geraised en op de turn bet ik uit, raised ie mij, ik push.. hij callt (commited) met T6 voor een dubble gutshot. Hij hit echter niet zijn gutshot maar wel zijn T :cry: . Stond het weer gelijk dus... daarna amper meer iets kunnen betekenen en werd ik gewoon gesloopt :roll:
Je kunt dus beter niet de cijfers van zo'n gast opzoeken... :|
Ja weet ik niet.. ik heb er wel vaak wat aan. Je ziet vaak meteen op welk niveau je tegenstander denkt.. en dus ook hoe je het beste kan spelen. Maar had niet veel uitgemaakt.. ik kende hem al.. hij zat ook aan 1 van de finaletafels van de WCOOP. Heb wel eerder bij zulke sick gasten (BeLoWaBoVe, pearljammer, The_D_R__Y etc ) aan tafel gezeten maar toen ging ik niet choken. Misschien kwam het omdat het nu HU was en de vorige keren voornamelijk full ring.

Ik speelde slecht maar hij catchte ook wel wat miracle cards.. maar ja, moet ik maar niet zo passief spelen.
Quote:Laatste step is alleen cash idd. Voor party poker geldt hetzelfde als voor op stars, in step 6 zitten allemaal sharks zitten wachten op de "visjes" die zich hebben opgewerkt via de lagere steps. Tenminste dat zei Marc Naalden over de steps op party. Echter als je gewoon tight speelt moet je die laatste 5 zowiezo wel kunnen halen.. als je daar eenmaal bent moet je gewoon wat kaarten krijgen en hopen dat ze blijven staan. gl iig.

Thx. Ik zie t wel, meteen een leuke uitdaging om eens te kijken of ik een beetje stand kan houden daar.
Als ik nu een beetje goed eindig, dan denk ik dat ik deze strategie vaker ga hanteren.
Buy in voor 10 of 30 en dan meteen 3 x ofzo.
Treesong Wrote:
gittermaster Wrote:@ Tree: Weet je dat zeker?

Ik werd netjes teruggezet naar stap 4 iig Icon_evil
hmm, dat was dan wellicht een andere, heb t net ff opgezocht...

Step 6 - $500
Rank 1 Rank 2 Rank 3 Rank 4 Rank 5 Rank 6-10
$2,000 $1,000 $700 $500 $500 Drop out
gittermaster Wrote:
Treesong Wrote:
gittermaster Wrote:@ Tree: Weet je dat zeker?

Ik werd netjes teruggezet naar stap 4 iig Icon_evil
hmm, dat was dan wellicht een andere, heb t net ff opgezocht...

Step 6 - $500
Rank 1 Rank 2 Rank 3 Rank 4 Rank 5 Rank 6-10
$2,000 $1,000 $700 $500 $500 Drop out

Dan was het zeker stap 5 :oops:

Tis dan ook weer een aantal maanden gelee :|
En weer Kk vs. AA op jokerstars........ ik weet zeker dat dat geprogrameerde handjes zijn die redelijk vaak gedeeld worden
bron?
Hoe vaak ik al niet met AA tegen KK heb gezeten of andersom is niet normaal!
hoe vaak jij al straight flushes hebt gehad das pas niet normaal!
:lol:
3 keer pas
in 15k handjes? terwijl een straight flush gemiddeld eens per 60 000 handjes valt geloof ik...dat wordt dus niks de komende 160 000 handen :p
in 20k handjes :8: , maar ook dat bewijst dus dat het een geprogammeerd zooitje is daar! :razz:
Ik zit heel zelden met KK tegen AA... :roll:

Everest dan toch minder fixed :razz:
Op stars heb ik dat al vaker dan 100 keer gezien en dat is echt niet overdreven...
Zoals Tree al zei, op de lage stakes is er meer spektakel om je warm te maken voor het spelletje :razz:
Ik ga binnenkort ook omhoog... Ik word gek van gasten die met 9 2 in een geraisde pot zitten en dan nog hitten ook Icon_evil . Zitten genoeg gasten die redelijk spelen, maar ook teveel bananen die maar wat doen
Is er iets van een algemene aanname mbt variance en down- / upswing? Aantal handjes of zo? Ligt natuurlijk ook veel aan je speelstijl (ik ben redelijk TAG). Ik krijg de laatste tijd weer relatief veel bagger handen en als ik dan iets krijg krijg ik ook redelijk veel 'bad beats' tegen. Weken daarvoor ging het stukken beter.
hebben we allemaal last van :wink:
Ik weet dat iedereen door last van heeft, maar dat vraag ik niet :wink: