FTM Forum

Full Version: (OT) Poker
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Het journaal opent net met een item over internetgokken. Hirsch-Balin gaat het harder aanpakken, dat gaat de verkeerde kant op...
1e stemming is echter positief:

Quote:1ste termijn:

TEGEN : VVD, SP, SGP, CU (samen 31 zetels)

STERKE TWIJFELS: CDA (21 zetels)

VOOR: PVDA

Rest heeft niet gesproken.

Later vanavond volgt het antwoord van de regering, de re- en dupliek .

SGP en CU voor is trouwens wel apart...
Poker is toch geen internet gokken... of schalen ze dit daar wel onder?
Mac Wrote:1e stemming is echter positief:

Quote:1ste termijn:

TEGEN : VVD, SP, SGP, CU (samen 31 zetels)

STERKE TWIJFELS: CDA (21 zetels)

VOOR: PVDA

Rest heeft niet gesproken.

Later vanavond volgt het antwoord van de regering, de re- en dupliek .

SGP en CU voor is trouwens wel apart...
Wat is de stelling dan?
Ekslem Wrote:Poker is toch geen internet gokken... of schalen ze dit daar wel onder?
Tja, de pokeraars zullen zeggen dat het geen gokken is. Maar er raken wel heel veel mensen aan verslaafd en er zijn genoeg mensen die er veel geld mee verliezen.
Mijn vriendin is voor denk ik :8:
Ekslem Wrote:Mijn vriendin is voor denk ik :8:
Op het journaal hadden ze het over relaties verwaarlozen en geen zin meer hebben in werk, ik moest meteen aan jou denken :wink:
:lol: valt alles mee hoor!
Ad Wim Wrote:
Mac Wrote:1e stemming is echter positief:

Quote:1ste termijn:

TEGEN : VVD, SP, SGP, CU (samen 31 zetels)

STERKE TWIJFELS: CDA (21 zetels)

VOOR: PVDA

Rest heeft niet gesproken.

Later vanavond volgt het antwoord van de regering, de re- en dupliek .

SGP en CU voor is trouwens wel apart...
Wat is de stelling dan?

stelling was dat HC ook online een monopoliepositie moest krijgen op gokken.

@ekslem: yep, helaas valt poker onder de wet van kansspelen waardoor het officieel alleen in t casino gespeeld mag worden. Online geldt uiteraard hetzelfde.

@Adwim: Hoeveel mensen (jij hebt het over heel veel) raken er verslaafd aan pokeren dan? Je hoort wel eens een enkel verhaal over mensen die storten alles verliezen, dan weer storten om op een hogere limiet alles proberen terug te winnen. Dit zijn echter 9 van de 10x mensen die een echte gokverslaving achter de rug hebben en die heel verslavingsgevoelig zijn. Poker op zich heeft heel weinig slachtoffers van gokverslaving, vooral omdat je steeds beter wordt naarmate je meer speelt. Het meeste geld wordt verdiend aan mensen die voor de hobby elke maand x euro storten omdat ze het kwijt kunnen. laat de overheid eerst maar eens de speelhallen met gokkasten gaan aanpakken. Dat die dingen nog altijd toegestaan zijn terwijl dat puur gokken is (roulette/blackjack kun je nog zeggen dat dat winnend te spelen is mits een goed systeem) en veel meer slachtoffers heeft van gokverslaving is natuurlijk te gek voor woorden als ze dit soort acties op touw willen zetten. Sowieso het hele kansspelbeleid natuurlijk. Hoe kun je in godsnaam met droge ogen beweren dat de monopolie van het HC er is om gokken en gokverslaving tegen te gaan terwijl je elke avond 10 reclames van HC op tv ziet. Als je 1x bent geweest bij het HC krijg je elke maand wel post van ze met een of andere te gekke actie.
Sinds mensen via Ideal kunnen storten heb ik wel begrepen dat het aantal problemen toch drastisch in toegenomen aangezien het geld er a la minuut op staat. Toen ik begon met poker heb ik speciaal voor poker een creditcard aangevraagd bij ABN, alleen om uberhaupt te kunnen storten. Moest echter wel 3 weken op da ding wachten.. das nu wel anders.
even een schandalige vraag maar moet het zeker weten. bij een four of a kind voor beide spelers(wat dus alleen kan op tafel) telt dan ook de vijfde kaart nog?
Ja! Altijd tellen er 5 kaarten, altijd.

Ooit een grappig filmpje van een dergelijk voorval gezien, help me out Tree!
kooltje Wrote:bij een four of a kind voor beide spelers(wat dus alleen kan op tafel) telt dan ook de vijfde kaart nog?

hoeft niet :wink: !

Stel jij hebt AA en ik heb 88 en er ligt A8A 8 K dan heb je toch beide 4 of a kind. Dat dan AAAA wint lijkt me wel duidelijk... overigens volgens mij in 1,5 jaar tijd 1 x meegemaakt (quads over quads)
ja harry dat snap ik maar dan doet de vijfde kaart er sowieso al niet meer toe....dus dat vermeldde ik niet.
filmpje was mooi idd! vrouw dacht dat ze gewonnen had omdat ze de vijfde kaart pairde Big Grin (lag four of a kind on board)
Dat was deze toch:

<!-- m --><a class="postlink" target="_blank" href="http://www.youtube.com/watch?v=Zwyv2yOZQbY">http://www.youtube.com/watch?v=Zwyv2yOZQbY</a><!-- m -->
yep thats him!
Die was het ja, dat die gast ook checkt op de river #-o
in de WSOP word je dan zelfs een ronde 'geschorst'...checken met de nuts op de river mag niet daar.
Als er 4 of a kind on board ligt met een 2 oid wint degene met de hoogste kaart... ligt er bijv. KKKKA dan is het een split
Ik weet niet of, behalve Mac en Ik, al meer mensen hebben gelezen/gehoord van T6 poker. Een nieuwe pokersite (ongeveer 2 a 3 weken in de lucht).

Site staat een rijke vent achter en heeft in samenwerking met 6 bekende spelers (o.a. Tony G, Rolf S. en Thiery van de B.) een site opgericht.

Er zijn verschillende toernooien met gigantische overlay daarnaast is het niveau dramatisch én zijn de bedragen in Euro's. Er zijn nog genoeg haken en ogen aan de site maar misschien toch eens interessant om te gaan kijken met 200 euro ofzo. Sommige toernooien hebben echt een overlay van 100% ofzo (gister bijvoorbeeld was er in de 60 euro rebuy (20k gegarandeerd) een prijzenpot van 10.2k... bijna 100% dus.

Joep heeft deze week al flink huisgehouden daar: 4e in de 20 rebuy a 3300 euro, 2e in de 75 rebuy a 6600 euro en gister won ie de 60 rebuy a 6300 euro. Daarnaast zat ie maandag met €7000 aan een NL1000 tafel terwijl ie maar 1 x heeft gereload.. zo ziek.
harry_bierdop Wrote:Joep heeft deze week al flink huisgehouden daar: 4e in de 20 rebuy a 3300 euro, 2e in de 75 rebuy a 6600 euro en gister won ie de 60 rebuy a 6300 euro. Daarnaast zat ie maandag met €7000 aan een NL1000 tafel terwijl ie maar 1 x heeft gereload.. zo ziek.

En weer 1e in de 50 rebuy goed voor 4k euro, eergister 2e in de 100 rebuy a 8500 :crazy: . Zo ziek..
Ik zou niet weten waar ik het anders moet posten dus dan hier maar.

Sinds afgelopen week speel ik niet meer op Royal Vegas en heb ik besloten om op Partypoker te gaan spelen. Nu kan ik daar (en het zal allicht wel aan mij liggen :oops: ) alleen nergens mijn handen terugvinden om ze hier te posten...
Jansoe Wrote:Ik zou niet weten waar ik het anders moet posten dus dan hier maar.

Sinds afgelopen week speel ik niet meer op Royal Vegas en heb ik besloten om op Partypoker te gaan spelen. Nu kan ik daar (en het zal allicht wel aan mij liggen :oops: ) alleen nergens mijn handen terugvinden om ze hier te posten...

Tijdens het spelen kun je ergens bovenaan je scherm op 'this hand' of 'previous hands' links klikken. In de lobby kun je in de menubalk ook ergens hand history vinden.
Wat ik net toch mee maak op 1 tafel. Ik zie mijn eigen kaarten maar de community cards niet. Begon toen ik AK gedeeld kreeg en een bet voor me PF call. Flop zie ik de kaarten wel, maar niet opengedraaid. Heb c- bet gefold en zag in de history dat het een ragged flop met K was. Handen daarna blijven alle eerdere gedeelde kaarten op de tafel en krijg nieuwe te zien in de hoeken en dan weer in het midden. Echt vaag

Daarna klappen alle tafels eruit en sluit PS af. Als ik weer inlog zit ik meteen weer op dezelfde tafels... Vage shit

Heb support gemaild, maar nog niets terug
Sickk, printscreen?
heb ik gemaakt ja en in word gehangen. Zal hem je nu mailen ...
Quote:Politiek bepaald door poker
In het stadje Estancia in New Mexico waren twee dames deze week verwikkeld in een politieke strijd om "town trustee" te worden. Na stemming was 't een gelijkspel en volgens de wet in New Mexico wordt de winnaar dan gekozen door een kansspel. Een handje five-card-stud besliste de verkiezingsstrijd. Een paartje negens bleek genoeg voor de zetel. In 2001 werd de burgemeester op een soortgelijke manier verkozen.

(De Nederlandse regering is onder de indruk van de wetgeving van New Mexico en overweegt om de verkiezingen over drie jaar te schrappen. Aangezien de regering wel degelijk inziet dat poker een behendigheidsspel is, is voorgesteld om middels een deepstack sit-and-go de nieuwe Minister President te bepalen. Geert Wilders steunt het idee, onder voorwaarde dat de spelers geen hoofddeksels mogen dragen).

Undecided
LOLLLLLLLLLLLLL, ik speelde net de pokernews cup en verder niks dus zat me beetje te vervelen.. kwam ik ineens nog $26 tegen op Titan :8: .

Ik aan de NL100 zitten.. rammen!!!!!! Dubbel ik naar 66 ofzo.. daarna naar de NL200, dubbel ik naar 110! Toen naar NL400. limp ik AK utg (ik weet dat er altijd van die gasten, zoals ik zelf ook ben, die dan die shortys gaan isoleren) dus een bet en een 3bet voor me, ik 4bet all in.. hij mot wel callen met AJ.. up naar 250! Toen maar meteen doorgegaan naar de 5/10.. daar short gaan zitten.. 2 rondjes folden en $30 armer dubbel ik met QQ vs AQ naar $430 ofzo en toen meteen door naar de NL2000 ging ik er af in blind battle met AJs vs AQ voor $900 pot, bijna nog split pot: 4K4 9 7

En dat allemaal in 1,5 uur, toch ff schik gehad :8:
<!-- m --><a class="postlink" target="_blank" href="http://www.dumpert.nl/mediabase/40094/258f4047/everest_poker.html">http://www.dumpert.nl/mediabase/40094/2 ... poker.html</a><!-- m -->

Undecided