FTM Forum

Full Version: (OT) Poker
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
gewoon running hot Smile
En ik mag eigenlijk niet klagen, maar weet zeker dat ik meer badbeats heb gehad dan uitgedeeld
gittermaster Wrote:nee heb wel erg veel gecashed, maar heb de laatste 2 weken ook ongeveer 6k winst met sit and go's, dus is toch wel interessant

Maar dan moet je wel wegblijven van de cashtafels :wink:
Daar kom ik ook voorlopig niet meer Smile
Lijkt me idd verstandig! Ik zou dat voorlopig er ook tussenuit laten :wink:
heb denk ik in een paar korte sessies ongeveer 1000 weggegeven daar, bene r gewoon te ongeduldig voor en speel dat ook gewoon niet goed, enige probleem is dat structureel sit and go's gewoon saai is, dus pak af en toe een tafeltje met blinds 25 50 cent of 0,5 1 dollar ofzo, gewoon voor de fun
Heb precies hetzelfde Gitter. Run erg goed op 27 en 38 dollar sngs(18 en 45 man). Veel winst gemaakt de laatste tijd. Maar als ik bijv maar een half uurtje kan spelen zoek ik 1 of 2 cashtafeltjes op. En dat krijg ik nou maar niet onder de knie. Ook zure badbeats op de river regelmatig.
Je bedoelt af en toe een tafeltje 400NL??? :razz:
Nee Eksie, dat deed ik wel, maar doe dat echt niet meer.
max 100NL erbij ofzo.
@CC: ik heb het gevoel ook dat ik daar veel badbeats krijg, maar zal ook ongetwijfeld aan mijn spel liggen
gittermaster Wrote:Nee Eksie, dat deed ik wel, maar doe dat echt niet meer.
max 100NL erbij ofzo.

Ik zag je volgens mij een week terug of zo stiekem een kwartiertje aan een 1000NL zitten met 4 meiertjes... :razz:

of droomde ik dat :wink:
haha, nee hoor klopt, maar was wel al 2 weken geleden, ik runde toen gewoon goed en dacht ff short aan 1000 zitten. en ik verdubbelde ook nog vrij snel, maar verloor alles met een hand die ik hier gepost had volgens mij. QQ tegen 22 geloof ik met een 2 op de river.

Maar doordat ik daar in korte tijd gewoon veel mee weg gaf heb ik besloten dat niet meer te doen, temeer omdat ik gewoon erg lekker ga met die sng's
soms ben je iets te overmoedig als je lekker gaat en net veel winst hebt, maar ik kon me op tijd nog bedenken dat verhaal wat Bierdop hier had gepost met die gast die erg veel gecashed had bij de SM en een week later alles were kwijt was...
Annekechillo ofzo toch?
Helemaal gelijk hoor... Je moet het spelletje doen wat je het beste ligt

Ik hou het gewoon bij SNG's en tourneys wat Hold em betreft. Qua cash games louter en alleen Omaha (H/L) 6-max en dan 100 PL of 200 PL max.
Treesong Wrote:Helemaal gelijk hoor... Je moet het spelletje doen wat je het beste ligt

Ik hou het gewoon bij SNG's en tourneys wat Hold em betreft. Qua cash games louter en alleen Omaha (H/L) 6-max en dan 100 PL of 200 PL max.
Ik vind dat wel knap hoor, die cashgames omaha, wellicht omdat ik er zelf echt de ballen verstand van heb, maar goed als je daar winnend kunt spelen
ALs je dat Ohama goed doorhebt kun je daar juist makkelijk verdienen denk ik. Zitten zoaveel gasten die er echt weinig van snappen (zoals ik een tijdje, hehe).

Ik begin die SnG en tourneys steeds leuker te vinden, maar mijn spelletje is eigenlijk toch wel cash. Echt heel ander soort poker wat er gespeeld moet worden. Ik wissel het nu beetje af. Als je eenmaal paar keer ver in een tourney bent gekomen is dat toch wel verslavend en geeft toch wel een kick.
Het probleem ligt hem in het feit dat mensen die normaal sng's en MTT's spelen met wat voor buy in dan ook nog steeds niet lijken te begrijpen dat cashgamen, zeker als je het amper ooit doet en dan ineens NL100+ gaat spelen, echt gewoon een ander spelletje is als toernooien. Het zijn dezelfde regels maar daar is het ook echt mee gezegd.

En Gitter, je hebt echt wel iets meer verloren als 1k. Je hebt in de laatste 5k handen als bijna 4k verloren, daarvan is ongeveer 3k verloren in de laatste 30 dagen.
Ik vind sngs en MTT's 't mooist. Frustrerende is dat ik in een MTT altijd wel een keer tegen een badbeat aan loop en daarmee sneuvel. Nu probeer ik in het begin iets agressiever te spelen(lees: vroeg dubbelen) zodat ik later een badbeat kan opvangen.
In een sng met 18 of 45 heb je aan een paar dubbels genoeg om ITM te komen. Daar is 't, zeker in de laatste levels, alleen maar preflop all in en hopen dat jouw beste hand blijft staan.
harry_bierdop Wrote:En Gitter, je hebt echt wel iets meer verloren als 1k. Je hebt in de laatste 5k handen als bijna 4k verloren, daarvan is ongeveer 3k verloren in de laatste 30 dagen.

Big Harry is Watching You! cry
Nee hoor.. tegenwoordig wordt alles getracked, ook cashgames.
Harry, waar zie je dat?
Quote:En Gitter, je hebt echt wel iets meer verloren als 1k. Je hebt in de laatste 5k handen als bijna 4k verloren, daarvan is ongeveer 3k verloren in de laatste 30 dagen.
:lol: :lol:
het zou best kunnen hoor, ik weet t niet eens, echter de laatste 2 weken (sinds grote overwinning in toernooi) heb ik max 2 k verloren, kan ik vrij makkelijk uitrekenen, met OPR, Sharkscope, cash out en nu nog op account.

Maar het interesseert me niet zo heel veel, ik heb mijn les geleerd en speel geen cashgames meer hoger dan 100nl.
Omaha "gewoon" speel je vooral op draws (flush of str8) en da's iets lastiger te beaten als Hi/Lo, omdat de meesten wel snappen dat je met een set op de flop dik moet betten. In Hi/Lo valt echter veul meer te verdienen, vanwege al die bananen die in een multiwaypot de low blijven chasen of gasten die pocket azen niet kunnen folden. Het leuke is aan H/L cashgames dat je na 5 minuten al weet of er sharks aan tafel zitten, omdat er nog geen ene zak gebeurd is. Die gasten spelen zo tight als een geconstipeerde reet en raisen alleen maar met top 10 Omaha hands. Maar normaliter is er veel meer aktie en de lol zit em in het raden waar mensen voor gaan, hoog of laag :8:
Heeft iemand weleens gebruik gemaakt van de tourney selector op sharkscope over sharks gesproken.
Die is wel reteinteressant...
Kun je in 1 oogopslag zien hoe sterk een tafel is met een sit and go...
Ik kijk heel incidenteel op OPR of Sharkscope maar vind dat 't erg vertekend. Zo neemt OPR alleen de SNG resultaten mee boven een buy-in van 35 dollar ofzo. Cash nemen ze helemaal niet mee.
OPR is voor toernooien met meer dan 45 man (of die nou 10 cent buy in zijn of 1000 dollar). Sharkscope is alléén voor SnG's.

Maar ik heb al 1,5 jaar geleden hier gezegd dat vooral OPR erg vertekenend is, toen waren het o.a. Tree (en dommel) die bij hoog en laag beweerde dat daarin weinig fout kon gaan en dat het wel klopte. Ik snap dat OPR geen rekening kan houden met deals die gemaakt zijn aan een FT, dat lijkt me logisch en onbegonnen werk. Maar in de registratie van tickets gewonnen in sattelites gaat zo véél fout en dan nog niet gesproken over tickets zoals die step 4 tickets die gebruikt voor bijvoorbeeld een SM of een warm up (of een ander $215 toernooi), die worden gewoon helemaal niet geregistreerd.

Ik heb geloof ik al 10 x een warm up of sunday million gespeeld in de laatste 3 maanden, daarvan heb ik 1 ticket gewonnen met een DS (die staat dus op OPR) en de overige 9 keer heb ik me of gekwalificeerd via een step 4 ticket of met FPP punten (6 mans SnG). Op OPR staat dus dat ik 9 x voor $215 heb ingekocht terwijl me dat totaal misschien maximaal $700 heeft gekost.
harry_bierdop Wrote:Maar ik heb al 1,5 jaar geleden hier gezegd dat vooral OPR erg vertekenend is, toen waren het o.a. Tree (en dommel) die bij hoog en laag beweerde dat daarin weinig fout kon gaan en dat het wel klopte.

Volgens mij heb ik alleen Sharkscope's accuraatheid nogal verdedigd (PS). :|
Ik heb mijn PIN voor extra secure ID binnen. Zal vanavond eens kijken of het allemaal werkt :razz:
Gisteren sloeg mijn laptop op tilt (spyware warning 2009), tijdens 3$ rebuy. Ik sloeg ook op tilt, want werd gek van de popups.
Gelukkig had ik in een grijs verleden het nummer van Saartje ergens genoteerd en hij bleek dat nummer( gelukkig ) nog te hebben.
Als een raket met laptop naar zijn werk gereden, waar hij de boel kon fixen( ik ben zo'n leek met computers....).
Toernooi naar de kut, maar wel gelachen.
Adder Wrote:Als een raket met laptop naar zijn werk gereden,

Gelukkig maar dat je Bromsnor niet tegenkwam :wink:
Ekslem Wrote:Ik heb mijn PIN voor extra secure ID binnen. Zal vanavond eens kijken of het allemaal werkt :razz:

Werkt prima. Na normale inlogprocedure krijg je een digital keypad (cijfers staan steeds op andere plek) waarop je een extra pincode alleen met muis kunt ingeven (tegen keyloggers).
*proest*

Quote:Hirsch Ballin wil eind aan pokerprogramma's op tv


Commerciële tv-zenders moeten stoppen met het uitzenden van pokerprogramma's. Dat heeft minister Hirsch Ballin (justitie) ze te kennen gegegeven in een bief. Hij vindt dat de zenders de wet overtreden.

Justitie vindt dat de programma's reclame maken voor betaalde pokersites. Ze overtreden daarmee de Wet op de kansspelen, aldus Hirsch Ballin. Tv-makers zeggen dat dat in sommige programma's gebeurt, maar niet in alle pokershows. Ze vinden het jammer dat de minister de hele branche over een kam scheert.

Justitie heeft bij het Openbaar Ministerie zoals al eerder aangekondigd ook aangifte gedaan tegen drie bedrijven met goksites. Ook dat zijn volgens justitie illegale kansspelen.

Veel bedrijven die de afgelopen jaren zijn gewaarschuwd dat ze illegaal bezig zijn, hebben daaraan gehoor gegeven door hun sites onbereikbaar te maken of deze aan te passen zodat er geen kansspel meer wordt aangeboden. Andere bedrijven bieden de illegale spelletjes echter nog altijd aan, al dan niet vanuit het buitenland of via tussenpersonen aldaar.

SBS Broadcasting (SBS6, Net5, Veronica) heeft geen commentaar. „Wij hebben geen brief gehad”, zo meldt een woordvoerder. RTL (RTL4, 5, 7 en 8) heeft wel een brief gehad. „Wij hebben contact met het ministerie en spreken er intern over”, laat een woordvoerster weten.

© Trouw 2009

Vanmorgen ook al zo gelachen bij Goedemorgen Nederland. Zo'n PvdA muts die poker wilde 'reguleren'. Man o man, wat een gelul allemaal. :Big Grin