FTM Forum

Full Version: (OT) Poker
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
DVD's klinkt me beter ja.. Waar haal je die?
Gewoon wat pokersites afstruinen, misschien zelfs bij bol.com waar ik al m'n pokerboeken heb aangeschaft...
DVD's kan ik niet echt vinden daar.. Als iemand een titel heeft zou dat makkelijk zijn
Bij Bol kost Doyle Brunson's Super System 25.80
Winning Low-Limit Hold'em kost 22.23

Andy Nelson - A Winner's Guide kost 11.98
Ken Warren - Winner's Guide to Texas Hold'em Poker 15.36

Jezus wat heb je veel soorten.. Welke moet ik in godsnaam kopen :S
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.thepokerforum.com/pokermovies.htm">http://www.thepokerforum.com/pokermovies.htm</a><!-- m -->

Hier staan er wat.... amazon heeft er heel veel, maar weet zo ook niet waar je het best mee kan beginnen..


Dit was mijn eerste boek, wat erg bekend is...

<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/0974150207/ref=ase_wwwflopturnri-20/103-9998284-4131068?v=glance&s=books">http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/de ... ce&s=books</a><!-- m -->
Winning Low Limit van Jones moet je absoluut als eerste lezen

Vervolgens lees je Small Stakes poker van Ed Miller en als je dan flink oefent, maak je binnen de korste keren knaken :wink:

Tampie

Allen bedankt voor de tips, ik zal dan toch maar een beginnersboekje kopen voor ik aan Helmuth's verhaal ga beginnen.
Het boek van Hellmuth leest daarentegen wel het lekkerst weg...
pffft net aan $1 toernooi meegedaan...freeroll systeem alleen moet je 1 euro dokken. Dik 400 deelnemers en ging heel lang mee maar heb daar t geduld niet voor. Na dik 2 uur was ik t btje zat en ben alles of niets gaan spelen. eerste 10 kregen prijs ik werd 19e. In een half uur tijd geloof ik 5 spelers afgevallen dus dat schoot niet op
ik gister 2e van de 442....67 dollar Smile Nu allemaal al weer verspilt helaas!
Frits Wrote:ik gister 2e van de 442....67 dollar Smile Nu allemaal al weer verspilt helaas!

Daar had je toch zeker 2 grammaticaboeken voor kunnen kopen :!:
Frits Wrote:ik gister 2e van de 442....67 dollar Smile Nu allemaal al weer verspilt helaas!


Je doet het wel vrij goed zeker als je in ogenschouw neemt dat je net pas begint :8:

Ik werd 50e...ik ging maar eens all in in een poging 5000 naar 10000 om te zetten maar dat lukte niet, maar je moet af en toe een gok nemen als je hoog wilt eindigen..


Waar heb je die 67 dollar al weer aan verloren dan? Op gewone tafels zeker...daar gelden heel andere regels dan in toernooien, daar moet je echt meer ervaring hebben anders verlies je zo al je geld..
Ik heb gisteren 20$ verloren.. boeiennnnnnnnnnnnnn
Ik heb wel nog wat munten gewonnen op gewone tafels, ik kreeg eigenlijk geen moer, maar 1 keer had ik 10K en viel er een flop van JQA, en meestal ga je dan nog het schip in, doordat er daarna nog even QA ofziets valt, maar deze keer hield hij stand en kon ik aardig wat binnen slepen...
Treesong Wrote:Winning Low Limit van Jones moet je absoluut als eerste lezen


Welke lummel heeft deze gekocht bij BOL? Wil hem bestellen maar nu staat ie er niet meer bij. Gisteren nog wel. Angry
Legion Wrote:
Treesong Wrote:Winning Low Limit van Jones moet je absoluut als eerste lezen


Welke lummel heeft deze gekocht bij BOL? Wil hem bestellen maar nu staat ie er niet meer bij. Gisteren nog wel. Angry



zal frits wel geweest zijn :Big Grin
Gewoon even langs Donner fietsen... daar zullen ze em ook wel hebben :wink:
Treesong Wrote:Gewoon even langs Donner fietsen... daar zullen ze em ook wel hebben :wink:

Helaas.. heb ze net gebeld. Ze kunnen hem wel bestellen met een levertijd van 3-5 weken. Geen zin in. Ze hadden wel boeken van ene David Slansky.

Ricochan? jij besteld via Amazon dus? Wat is daar de levertijd? Ik zie dat je zelfs een vette korting krijgt met VISA. Heb jij die korting ook?

2 items have been added to your shopping cart:

Internet Texas Hold'em: Winning Strategies from an Internet Pro- Matthew Hilger Paperback
$29.95
- Quantity: 1

Winning Low-Limit Hold'em (2nd Edition)- Lee Jones Paperback
$21.21
- Quantity: 1


--------------------------------------------------------------------------------
Subtotal: $51.16


Bij BOL zou ik kunnen gaan voor 2 boeken van Slansky

Hold'em Poker
David Sklansky & Mason Malmuth
Paperback 5-7 werkdagen € 25,80
U bespaart: 10% € 25,80

Hold'em Poker
David Sklansky
Paperback 5-7 werkdagen € 18,07
U bespaart: 10% € 18,07

Totaal : € 43,87

Een of andere kerel heeft een rating aan de boeken gegeven en daarin gezet dat het een vervolg op elkaar is
die 2e is dacht ik de beste van de 2..

ik bestel nooit bij amazon, maar ik gaf alleen een link dat die daar was....
hoe werkt het bij de toernooitjes dan? ik heb daar nog nooit aan mee gedaan, moet nog even wachten tot ik 18 ben :8: , schiet al op gelukkig.

Begin je dan aan een tafel met 10 en gaat alleen de 1e van de tafel door? en hoe verder?
zico Wrote:hoe werkt het bij de toernooitjes dan? ik heb daar nog nooit aan mee gedaan, moet nog even wachten tot ik 18 ben :8: , schiet al op gelukkig.

Begin je dan aan een tafel met 10 en gaat alleen de 1e van de tafel door? en hoe verder?

er vallen gewoon mensen af, en dan komen weer anderen op die plekken te zitten...maw je wisselt vaak van tafel.
Sklansky is goed, maar lastig... hij gaat er min of meer vanuit dat je alle pokerconcepten al kent... bovendien is low limit spelen (t/m 3 dollar) hele andere koek dan medium en high limit. Het boek van Jones (of dat van Miller wat ik noemde) zijn de beste starting guides...

tis net als met drummen... eerst pan-ne-koe-ke onder de knie krijgen en dan opbouwen naar de solo's :wink:
Leuk dat er nu zoveel mensen met het pokervirus besmet zijn, maar ik wil toch nog even een paar tips en waarschuwingen afgeven voordat er iemand zozeer besmet wordt dat ie als 't ff tegenzit(en het gaat een keer tegenzitten!) z'n hele bankroll er doorheen jaagt:


Voordat je uberhaupt begint om geld te spelen, is het eigenlijk een MUST om 1 van deze 2 boeken te lezen maar het liefst allebei:

1. Internet Texas Hold'em van Matthew Hilger. Je kunt het boek o.a. bestellen op de site van de auteur zelf: <!-- m --><a class="postlink" href="http://www.internettexasholdem.com/">http://www.internettexasholdem.com/</a><!-- m -->

Let op: Het is nu mogelijk om het boek gratis is je bezit te krijgen, als je bij bepaalde pokerrooms een storting doet krijg je er 2 boeken gratis bij. Meer info: <!-- m --><a class="postlink" href="http://www.internettexasholdem.com/poker-book/book-information/free-texas-hold-em-book/">http://www.internettexasholdem.com/poke ... d-em-book/</a><!-- m -->

2. Als je dan toch een 2e boek mag bestellen, is Winning Low Limit Hold'em van Lee Jones een absolute aanrader. Het is eigenlijk een aanvulling op het boek van Matthew Hilger en behandelt poker in het algemeen(dus geen internetpoker). Desondanks staat het boek boordevol info die je ook tijdens online poker kunt toepassen.

Lees deze 2 boeken, speel een half jaar, noteer of je winst of verlies maakt per maand en je zult zien dat je gecombineerd met de ervaring die je opdoet in het online poker een winnende speler bent geworden.


Als limit hold'em je na een tijdje begint te vervelen(zoals bij mij) en je wilt de overstap maken naar No-Limit is het aan te raden om af en toe een goedkoop multi-table toernooi te spelen, veel freerolls mee te pakken en tegelijkertijd het boek Harrington on Hold'em van Dan Harrington te lezen.

Ga vervolgens aan tafels spelen waar je al voor een klein bedrag in mag kopen en bouw dit heel langzaam op. Maak vooral bij No-Limit nooit de fout om aan tafels te spelen die boven je budget liggen, als je bv. een tafel hebt met een BB van 0,50 betekent dit al dat je voor $50 fiches mag kopen en deze dus ook kunt inzetten. De No-Limit spelers zijn over het algemeen veel gehaaider dan de limit-spelers, hun hand-reading is veel beter ontwikkeld en ze hebben meer geduld en discipline. 1 keer een fout maken kan je een groot deel van je bankroll kosten. Het zal zuur zijn als je met veel pijn en moeite $50 in een maand hebt verdiend en deze met 1 inschattingsfout weer verspeelt.


Dan nog een algemene tip: Speel nooit als je moe bent, eigenlijk geen zin hebt maar misschien uit verveling toch je pc weer aanzet, alcohol gedronken hebt of als je relatieproblemen hebt. En ga ook nooit als je een verliezende sessie hebt gehad geforceerd proberen je geld terug te winnen, in 90% van de gevallen verlies je alleen maar meer.

In al deze gevallen ben je er met je kop eigenlijk niet helemaal bij, je vergeet de standaardregels(J8o in early position? kan mij 't schelen, ik call gewoon want als je niet meegaat kun je ook niet winnen...dit soort gedachten gaan dan door je hoofd spelen). PC uitzetten en de volgende dag met een frisse kop opnieuw proberen, je zult zien dat 't dan bijna altijd beter gaat.
Ik begin me er nu ook wel wat voor te interesseren, aangezien een aantal vrienden van me ook aan het pokeren geslagen zijn (niet op internet maar in RL). Ik vraag me wel af, omdat iedereen andere tips qua boeken geeft, welk boek ik het best zou kunnen aanschaffen als complete leek in het poker. :wink:
Matador! Wrote:Ik begin me er nu ook wel wat voor te interesseren, aangezien een aantal vrienden van me ook aan het pokeren geslagen zijn (niet op internet maar in RL). Ik vraag me wel af, omdat iedereen andere tips qua boeken geeft, welk boek ik het best zou kunnen aanschaffen als complete leek in het poker. :wink:


Als je in RL wilt pokeren - Winning Low Limit Hold'em van Lee Jones
Internet - Internet Texas Hold'em van Matthew Hilger

Maar eigenlijk allebei.

Nogmaals, je krijgt deze 2 boeken dus gratis(of andere boeken naar keuze) als je een account opent op CD Poker, Empire Poker, Pacific Poker, Paradise Poker, Party Poker, Royal Vegas of Pokerroom.

Voor beginnende spelers is Pacific Poker een aanrader, het niveua ligt er laag en de limieten waarop je kunt beginnen met spelen beginnen al bij 5 cent/10 cent.
Dommel Wrote:Jazeker, MrBookmaker organiseert een freeroll waar je hele mooie prijzen mee kunt winnen. Maak ff een accountje aan op <!-- w --><a class="postlink" href="http://www.pokerinfo.nl">http://www.pokerinfo.nl</a><!-- w --> en download MrBookmaker Poker en volg de volgende stappen:



Ben je goed in toernooien? Dan is dit je kans: Je kunt bij MrBookmaker een gratis ticket voor een EPT evenement in 2006 winnen, ter waarde van €2400. Wil je meedoen? Volg dan de stappen hieronder:

1. Ga naar MrBookmaker door hier te klikken.

2. Maak een account aan op de website, download de pokerclient

3. Ga naar Private>>Multi>>>Pokerinfo FREEROLL PVT (id 169407)

4. Het wachtwoord is: pokerinfo

De freeroll (er is dus geen storting noodzakelijk om mee te doen) wordt gehouden op 22 Mei om 19:00 uur en er mogen maximaal 200 spelers meedoen. 10% gaat hiervan door naar de finale, die gespeeld wordt tegen de winnaars uit Belgie en Frankrijk.



Nou een makkelijker en goedkopere kans om een mooie prijs te winnen is er niet...



Toernooi begint over een kwartiertje, vergeet niet je in te schrijven bij <!-- w --><a class="postlink" href="http://www.pokerinfo.nl">http://www.pokerinfo.nl</a><!-- w -->. Ik lees net op dat forum dat als je in de prijzen valt ze gaan checken of je ook daadwerkelijk daar ingeschreven staat.
Hebbie al weer eens wat gewonnen Frits?
Ik zelf heb gisteren nog aan dat mr bookmaker toernooitje meegedaan en werd 61e dus dat schoot niet echt op, wel een flutprijsje gewonnen..

KAs eigenlijk mijn beste kaart tot dan toe ging helaas onderuit..

:8:
het was alweer een tijdje geleden dat er poker op eurosport was... maar deze week is het er weer!!

op dinsdag, woensdag en donderdag om 10 uur
Poker op <!-- w --><a class="postlink" href="http://www.nu.nl">http://www.nu.nl</a><!-- w --> :Big Grin

<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.pinkpantypoker.com/">http://www.pinkpantypoker.com/</a><!-- m -->
EJR Wrote:Poker op <!-- w --><a class="postlink" href="http://www.nu.nl">http://www.nu.nl</a><!-- w --> :Big Grin

<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.pinkpantypoker.com/">http://www.pinkpantypoker.com/</a><!-- m -->

Hehe, die middelste griet verliest steeds... :razz: