FTM Forum

Full Version: (OT) Poker
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Mac Wrote:mogen jullie haar willen backen

Na 25 bier en halve liter Jack Daniels gaat dat misschien lukken Dead
wel mooi, er was een gebruiker op pokerinfo, rinaldo. Niet heel actief, maar toch redelijk bekend op een of andere manier. Op een gegeven moment kreeg ie kanker en overleefde dat. Deze kanker is recent echter teruggekomen en zn laatste dagen lijken nu geteld. Dit is natuurlijk allemaal niet zo mooi maar wel de actie die daarna bij pi op gang kwam. Iedereen heeft wat dollars bijgedragen en ze zitten nu gewoon op ruim 3000$! Toch wel mooi dat een community tot zulke dingen in staat is voor iemand die niet eens een van de veelposters was.

Een van z'n 'dromen' was om nog eens de sunday million te spelen en dat is dan ook een van die dingen die hij gaat doen met dat geld. Ook nog iets met zn zoontje van 14 jaar.

hier het topic waarin zn vrouw een post maakt voor m om iedereen te bedanken: <!-- m --><a class="postlink" target="_blank" href="http://www.pokerinfo.nl/Topic838713-607-1.aspx#bm838748">http://www.pokerinfo.nl/Topic838713-607-1.aspx#bm838748</a><!-- m -->
even een waarschuwing: er is een of andere gast die in de chat vraagt om geld. Meestal zijn dit variaties met de naam martijn erin, dit ben ik niet!! dit is een scammer, hij zal zeggen dat hij je het geld een andere keer geeft of het overmaakt oid maar dit doet ie uiteraard nooit.
<!-- m --><a class="postlink" target="_blank" href="http://www.pokerstarsblog.com/2007/05/supernova-elite-two-is-company.html">http://www.pokerstarsblog.com/2007/05/s ... mpany.html</a><!-- m -->

Undecided geniaal

Quote:"I should get three Astons by the end of the year, which I think is pretty hilarious. I'll probably have to sell some of them, but if I make millions at the WSOP I'll just keep them until I have seven and then get the license plates to be Monday, Tuesday, Wednesday, etc., because that would just be awesome."
Big Joe moet van z'n poen eerst maar es z'n kamer inrichten. Wat een armoedige teringzooi zeg... Big Grin
Als iemand nog eens W$/T$ wil ruilen voor echte cash kan dat heel makkelijk via <!-- m --><a class="postlink" target="_blank" href="http://www.sellyourseat.com">http://www.sellyourseat.com</a><!-- m --> of <!-- m --><a class="postlink" target="_blank" href="http://psswap.com/vip_rates">http://psswap.com/vip_rates</a><!-- m -->
Eerste is iets voordeliger

Heb het net gedaan en staat er meteen op :razz:
Geniaal zijn trouwens de nieuwe deepstack tafels op everest. minimaal 50bb gaan zitten, maximaal 300bb =D> =D> =D> =D> !
Voor alle stakes???

Ik zit al een tijdje na te denken om naast Stars ook Everest eens te installeren! Of raden jullie dan een andere site aan?
Jup alle stakes.. zat net ff op 5k NL te kijken.. gingen ze met 15k zitten :razz: !

Denk dat er op de lagere limieten (t/m NL100) best wel extra winst te halen is als goede speler zijnde op die tafels. Veel gasten gaan toch maar ergens zitten.

NL200 zag ik toch wel al redelijk was gasten van NL400+ die op NL200 kwamen zitten omdat redelijk ez money is voor hun en toch nog een redelijk bedrag. Denk dak het weekend ook wel ff ga kijken op de 300bb tafels op NL100 (naast de NL200 deepstack tafels).
Gister benaderd door een gast van Zembla voor een documantaire over pokerverslaving. Was een bekende van die eigenaar van die kroeg waar ik begonnen ben met poker en nu nog regelmatig ff binnen loop en ze zochten iemand die zijn brood verdiende met poker en veel over poker praatte.

Heb tijdje met die gast gepraat maar de hele opzet stond me niet zo aan (naast dat ik natuurlijk geen enkele zin heb om in de media te komen met naam en al). De opzet was eigelijk de ethiek van poker. Zeg maar of ik er van mijn kant aan denk dat ik geld van andere mensen win en dat daar soms ook mensen bij zitten die verslaafd zijn aan poker en die daardoor in de problemen (kunnen) komen.

Die gast zat te klagen dat er zo moeilijk aan spelers te komen was, haha vind je het gek Undecided
Ik kwam op deze tafel terecht, allemaal Nederlanders (twee keer Huizen dat ik zo snel zag) en beetje lacherig aan het doen over weer iemand weg blabla en zitten op 50NL! met redelijk volle stacks. Riekt behoorlijk naar collusion als je het mij vraagt

PokerStars Game #20071338166: Hold'em No Limit ($0.25/$0.50) - 2008/09/01 - 16:08:19 (ET)
Table 'Sichuan III' 6-max Seat #3 is the button
Seat 1: Mixclusive ($302.60 in chips)
Seat 2: HaagseSjon ($127.10 in chips)
Seat 3: Purrel ($134.85 in chips)
Seat 4: DonKaleone ($53 in chips)
Seat 5: GeleHaas ($273.50 in chips)
Das een pokernews tafeltje. Geen collusion, gebeurd op PI ook wel eens. Spreken we gewoon af met een x aantal gasten tegen elkaar te gaan spelen. En dan spelen ze altijd NL50 ofzo of nog minder dat iedereen zo mee kan doen. Purrel bijvooreeeld speelt normaal 600NL+ . Je snapt wel hoe die stacks er komen. Als je zulke tafeltjes speelt is het 1 en al 3bet en 4bet wars en preflop pushes met TJs enzo.
I see :lol:
Ook niet echt +EV tafeltje voor jou denk ik Eks :wink:
mwa als ze pushen met JTs Wink
Haha tsja... maar het is de vraag of "nit" ekslem :wink: in staat is zijn spel zodanig aan de gameflow aan te passen dat ie ook PFAI callt met AQ of KQs of...... JJ :wink:
Ik merk dat ik laatste tijd steeds beter wordt om spel EV+ aan te passen aan bepaalde tafels / villains. Het is iig niet alleen maar standaard TAG dat ik speel. Wellicht dat het daarom niet echt denderend gaat laatste tijd :razz:
Wel mooi.. hele week al op pokerstars te zien in de replay van de Barry Greensteins masterclass hoe pappe_ruk daar de hele boel aanstampt inclusief de toppers kongsgaard, gobboboy en barry himself nota bene met HORSE haha. Tis alleen wel ozenc die speelt en niet joep. Ozenc heeft, als toernooispeler, nooit 60k fpp punten (buy in) dus koopt ie die van Joep. Is al de 3e keer dat ie die masterclass speelt en 1 x gewonnen en 2 x 2e. Zo ziekelijk goed... zo jammer ook dat die gast een soort kluizenaar is en nooit geen live toernooien speelt.
harry_bierdop Wrote:een soort kluizenaar is en nooit geen live toernooien speelt.

dus toch wel :wink:
Ozenc ja..
:lol:
pappe_ruk komt van goede grond. =D>
Warnsveld :wink:
5km van het mooiste plaatsje van Nederland.. :wink:
Toch blijven die up en downswings maar rare verschijnselen. Ik heb het zelfs per site...

EVP runde ik van half juni tot half juli gewoon goed.. niet boven EV maar wel lekkere handjes en set ups, result 10k up. Nu krijg ik cooler en set up achter elkaar om de oren op EVP niet normaal, begin van de maand 3k down in 3 dagen. Toen nog 1k terug gewonnen en nu net beat ik NL100 op EVP nog net mét coolers erbij. Op stars run ik als god en win ik 4k in 3 dagen op NL200 waardoor toch nog een plusmaand. Toch vaag...
Oow en nog een kleine brag van mijn kant: Speel sinds vandaag met een dikke vette poker set up. 2 x 24" scherm en computer geupdate. Net zeeeer makkelijk en overzichtelijk ge8tafeld.

Nu nog HM aan de praat krijgen :cry:
hehe spreek me anders 's avonds of in t weekend een keer aan op msn dan kan ik je er misschien doorheen loodsen of via hulp op afstand of remote desktop oid het doen.
Jup is goed.. ty!
harry_bierdop Wrote:Toch blijven die up en downswings maar rare verschijnselen. Ik heb het zelfs per site...

EVP runde ik van half juni tot half juli gewoon goed.. niet boven EV maar wel lekkere handjes en set ups, result 10k up. Nu krijg ik cooler en set up achter elkaar om de oren op EVP niet normaal, begin van de maand 3k down in 3 dagen. Toen nog 1k terug gewonnen en nu net beat ik NL100 op EVP nog net mét coolers erbij. Op stars run ik als god en win ik 4k in 3 dagen op NL200 waardoor toch nog een plusmaand. Toch vaag...


I'm getting too old for this shit.......
Ik heb het pokeren maar weer eens van stal gehaald, maar al die taal.......
Ik ga spoedig maar eens wat topics door lezen.
Merk wel dat toernooien mij beter liggen dan cashtafels. Al moet ik af en toe wel wat meer ballen hebben, maar dat zal wel komen naarmate ik meer speel( denk ik). Gisteren bij stars de 3 dollar (40k) gespeeld, maar tiefte er uit als 733e( bij 630 ging de teller tikken.... Sad )
:Big Grin!

EVP = everest poker = pokersite
EV = expected value = verwachtingswaarde (op lange termijn)
een k = duizend ($)
Coolers en set ups zijn handen als set over set, flush vs hogere flush, straat vs set, AA vs KK etc etc
NL100 en NL200 zijn afkortingen voor cashtafels. (NL100 = No Limit, blinds 0.5/1 en je gaat dus met $100 maximaal zitten, NL200 zelfde alleen dan het dubbele :wink: )

Succes at the tables :Big Grin