FTM Forum

Full Version: (OT) Poker
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Mac Wrote:daar zat wel een pilletje of wat in.

Nou niet dus, hij is gewoon altijd zo. Kijk maar naar die nieuwe post van um op de 4e pagina. En ook in de chat typed ie zo zwaar beroerd..
hehe harry zei t laatst ook al...sommige backings op pi zijn zoooo EV+. Een gozer ging 100x de 4,40 180 man spelen op stars. Iedere aap moet dat met een positief resultaat af kunnen sluiten ongeveer en helemaal iemand die lekker fanatiek is. ROI van 115% op t moment met nog 8 toernooien te gaan Big Grin. Helaas maar 20$ gebackt maar ja wel bijna 45 voor terug.
Ja idd, zoveel van die gasten met een dikke ROI die zich willen laten backen. Ik snap dat echt niet.. das toch gewoon geld weggeven?? Als je nou een ROI hebt van 8% ofzo kan ik nog begrijpen dat je je wil laten backen, maar gasten met ROI's van 60%+ gaan zich gewoon laten backen voor toernooien die ze normaal ook al spelen.

Op PN zit ik ook in zo'n BAP van iemand... die wilde ook 100 x 4,40 spelen en wilde dan 65% verkopen. Ik wist niet hoe snel ik in moest typen: "rest graag" :Big Grin . Heb 40% van hem nu en hij heeft nu ROI van 75% over de 1e 50 toernooien waarin in ie nog redelijk pech heeft gehad ook...

Ik ga hier wel zitten op me afstuderen, doen hun maar dollars verdienen voor Harry.
Haha, Lexie Veldhuis is vrienden aan het maken op het PN forum cry
haha ja heb ook een stukkie gelezen maar ga echt geen 45 pagina's doorspitten!

Overigens gister weer zo'n ik-poker-te-veel-momentje. Ik was aan het darten voor competitie in Reek (bij grave), belt joep mij op.. ik hoor allemaal herrie en weet ik veel wat meer. Ik vraag waar zit je man.. zegt ie ja doodziek, ben gewoon voor het eerst in een jaar tijd aan het fietsen... maar waar zit jij dan? Ik zo... ja dat weet ik zelf ook niet precies maar dit gehucht heet Reek... zegt ie: dat is nog doodzieker als fietsen, hoeveel % moet je betalen? :razz:

edit: Overigens had ik er tot dan aan toe nog niet eens zo aan gedacht.. hij is dus more addicted :wink:
hehe ja lex is al een tijdje gefrustreerd heb ik het idee, hij begint steeds meer mensen af te zeiken op de fora en ook in de chat op stars zie ik m regelmatig niet helemaal netjes reageren. Denk dat hij erg toe is aan een goeie prestatie op een high profile toernooi.
Treesong Wrote:Haha, Lexie Veldhuis is vrienden aan het maken op het PN forum cry
welk topic?
Mac Wrote:hehe ja lex is al een tijdje gefrustreerd heb ik het idee, hij begint steeds meer mensen af te zeiken op de fora en ook in de chat op stars zie ik m regelmatig niet helemaal netjes reageren. Denk dat hij erg toe is aan een goeie prestatie op een high profile toernooi.

Ook dat gejank in z'n column over Rolf Slotboom haha... Undecided

@ gitter --> tis de Ik ga niet naar de WSOP topic
Treesong Wrote:
Mac Wrote:hehe ja lex is al een tijdje gefrustreerd heb ik het idee, hij begint steeds meer mensen af te zeiken op de fora en ook in de chat op stars zie ik m regelmatig niet helemaal netjes reageren. Denk dat hij erg toe is aan een goeie prestatie op een high profile toernooi.

Ook dat gejank in z'n column over Rolf Slotboom haha... Undecided

@ gitter --> tis de Ik ga niet naar de WSOP topic

Heb ik ook gelezen idd. Slotboom probeert gewoon een tell te ontlokken oid
Ach, iedereen die Slotboom wel es heeft zien spelen weet dat het een hyperactieve zot kan zijn. Moet je gewoon niet janken als je bluf wordt afgecalled. Besides, tis natuurlijk nooit verstandig om de avond voor een groot toernooi hard te zuipen :razz:
Overigens heb ik dat topic gelezen tot pagina 19... daarna wordt het een infantiele scheldpartij Xtragaap4de
ik kan m miet vinden....
Treesong Wrote:Besides, tis natuurlijk nooit verstandig om de avond voor een groot toernooi hard te zuipen :razz:

Lijkt me ook niet. Ik vind sowieso altijd al dat ie zich redelijk popi jopi neer probeert te zetten.
<!-- m --><a class="postlink" target="_blank" href="http://nl.pokernews.com/poker-forum/topic60545/">http://nl.pokernews.com/poker-forum/topic60545/</a><!-- m -->
Ekslem Wrote:
Treesong Wrote:Besides, tis natuurlijk nooit verstandig om de avond voor een groot toernooi hard te zuipen :razz:

Lijkt me ook niet. Ik vind sowieso altijd al dat ie zich redelijk popi jopi neer probeert te zetten.

ach ja lex is het typische voorbeeld van de jonge internetpokeraar. Te lui voor woorden, totaal geen discipline en voelt zich wat beter dan de rest. Denk dat t m goed zou doen als ie eens 2 maandjes 40 uur/week gaat werken voor zn geld.
Mac Wrote:Denk dat t m goed zou doen als ie broke zou gaan, 100K bij een paar Joegoslaven in het krijt staat en eens 2 jaartjes 40 uur/week moet gaan werken in een gore fabriek voor zn geld.

:waf:
Overigens vind ik z'n argumenten om niet naar de WSOP te gaan best wel kul. De temperatuur? cry
hehe ja kan me voorstellen dat die temperatuurwisselingen vervelend zijn maar je zit toch 15 van de 16 uur in het hotel of in een restaurant met airco?
Heb wel meer gehoord dat Vegas op dat tijdstip van het jaar echt sick is... 55 graden met knal en knal droge lucht. Zelf houd ik wel van mooi weer en ga ook altijd naar Kreta oid maar dan zit ik wel 3/4 van de tijd in de schaduw hehe. Niks voor mij..

Veel gasten zitten daar gewoon op de strip, 400m van het casino af en pakken alsnog taxi omdat het gewoon te warm is om heen te lopen.

Neemt niet weg dak er volgend jaar wel wil zijn eigelijk :8:
Ik ben één x in Vegas geweest, ook midden in de zomer, maar dat was vanaf een uur of 5 's middags tot laat. En toen was het nog steeds heet :|

Desalniettemin, als ik gebackt wordt om het grootste pokerevent ter wereld te spelen, ga ik zelfs nog in de Sahara zitten :8:
whaha jezus ik zit dat topic nu even door te nemen, die gozer is t compleet verloren. Toch jammer, ik vind zn artikelen en blogs altijd een genot om te lezen maar dit verpest het toch weer een beetje.
Inderdaad, wat laat hij zich kennen zeg, tering. Ik vond hem ook altijd wel oke, maar dit is behoorlijk triest.

En zijn temperatuurwisselingen nu ook al sick? :roll:
Is die vincent13 daar trouwens die drol van een Vinnebin?
nee die heet ook gewoon vinnebin
Die Kaby is zo gek...

Speelt NL400 op EVP, als je die handanalyses leest.. so sick. Gast is theoretisch zo sterk... moet je maar eens lezen in die topics op PN van hem.. staat bij highstakes! Gast is ook pas 20 ofzo... shipt me een berg dollars per maand :crazy:
Ik krijg net in een uur spelen gewoon 3x AA en 3x 0 actie, alles preflop gefold, terwijl ik toch redelijk LAG aan het spelen was :cry:
he, zit bij pappe_ruk op stars aan cashtafel Smile
Met je kut avatar :8:
:razz:
Hebben jullie niks beters te doen dan Gitter uit z'n concentratie te halen [-X

Beetje klootviolen in de chat...

Met jullie kutavatars :razz: