FTM Forum

Full Version: (OT) Poker
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Omdat het CDA al jaren het grote brein is achter het verbieden van alles wat God verboden heeft natuurlijk... de anti-poker liga is iig gristendemocraat
Dus dan wordt het?
D66 en VVD zitten onder dezelfde paraplu... maar die zijn wel pro-poker :wink:
Mijn stemwijzer zei, SP :eeeek: . Gevolgd door CDA en PvdA.
Als je op het CDA stemt, stem je automatisch ook op Berlusconi. Misschien dat dat helpt :razz:
Ik wil me aanmelden bij Pokerstars, maar is er nog iemand die ik met een marketingcode kan verblijden?
Enw at houdtdat in?
waarom run ik toch ALTIJD zo kankerslecht met cash op stars. Ik word er echt zo dood en doodziek van...het is echt ongelooflijk maar echt alles zit altijd tegen met cash op stars. Nou heb ik wel maar 50k handen gespeeld op stars maar toch.... gewoon fucking 3.5k achter op EV op stars en dan tel ik nog niet de 2 x per sessie set over set mee die ik standaard krijg op stars.

Hoppa net ook weer, 400 handjes QQ vs AA, KK vs AA en 2 x set over set tegen Undecided Undecided Undecided Undecided Undecided Undecided Undecided Undecided

kewwr
hfvwekfq
qwefvh qw4x
hgcw3ruiq
hqejwrsod
uqwrdqi3o4r
42rguy4t5deeryju35y34
Was je nou de hele nacht bezig Har? Probeer ook je slaap te pakken he. :8:
Harry slaapt van 6.00 - 11.00. Hij zal zo wel wakker worden om te reageren en weer wat cashtafels op te starten. Maar goed, als je kunt leven van het poker (ofniet Harry?) dan maakt hij het altijd zelf nog wel uit.. :8:
centre court Wrote:Was je nou de hele nacht bezig Har? Probeer ook je slaap te pakken he. :8:

hehe ja lange werkdag gister, die ook nog eens geld kostte ipv opleverde haha. 3 uur smidddags begonnen, tot 7 uur gespeeld. Toen ff 2 uurtjes geslapen en gegeten en toen tot vanmorgen 7 uur doogespeeld. Maar is meer uitzondering dan regel..

Ik heb best een redelijk ritme voor een pokerspeler vind ik. Ik slaap meestal 6 a 7 uur, is wel genoeg en als ik een lange sessie ga spelen slaap ik eind van de middag nog ff een uurtje of 1,5.

Meestal rond 11 uur wakker, dan ff ontbijten, ff online forums en mail checken. Dan ff rondje stad. 3 x per week smiddags ff 1,5 uur sporten. Dan ff bankhangen/avond eten, beetje chillen nog en dan van 22 uur tot 3 uur spelen (gemiddeld). Dan nog ff kijken of er nog mensen ver in toernooien zitten en dan rond 4 uur slapen tot uurtje of half 11 a 11 uur. Maandags en dinsdags meestal weinig spelen (weekend :wink: )
als ik vragen mag en jij wil zeggen: op welke br kunnen we jou ondertussen zetten? Boven de 100k?
BR van 100k is EV- denk ik Wink
Ik denk dat Harry niet te veel $ op z'n account laat staan want z'n password Simr902 is zo gevonden :8:
lol, 100k nee bij lange na niet. Had laatst wel uitgerekend dat als ik vanaf het begin niks had uitgecashed (speel nu 2 jaar serieus en jaartje daarvoor was vooral SnG's en soms wat 50NL) dan had ik nu wel bijna 90k gehad.

100k is veel hoor als je er ook nog van leeft (dus regelmatig uitcashed). Als ik 100k zou hebben dan zou ik zeker wel 600NL tot 1000NL spelen. Heb nu wel BR online voor 400NL maar 400NL everest is echt erg goed niveau en verder vind ik mezelf nog niet goed genoeg op 200NL (ik win wel 4,5bb/100 handen maar ik crush de limiet gewoon niet zoals ik 100NL wel crush 11bb/100 handen) om de overstap naar 400NL te maken + 400NL is ZEKER nog niet mijn comfortzone want daar krijg je gewoon elk uur, als het niet vaker is, wel een flipje voor potten van 1K+. Voel ik me niet heel lekker bij...

Verder heb ik een redelijk bedrag uitgecashed toen de dollar op 1,28 stond (maand of 3 terug, what a feeling!! Nu gaat ie alweer heel hard de verkeerde kant op)

lol mijn passwords raad je NOOIT. Heb ook elke site andere en daarnaast heb je er nog niet veel aan als ze hem kraken want ik heb de RSA token op stars. Veiliger kan niet.
Het maakt ook echt helemaal geen kanker uit wat ik speel op stars, ik verlies alles tegen de grootste mongolen op deze aardbodem. Wat een triest gedoe, echt compleet op kankertilt. In tijden niet zo op tilt geweest..

PokerStars Game #29193700034: Omaha Pot Limit ($0.25/$0.50) - 2009/06/10 4:12:28 CET [2009/06/09 22:12:28 ET]
Table 'Lola III' 2-max Seat #1 is the button
Seat 1: HarryBierdop ($62.25 in chips)
Seat 2: xThugxLifex ($61.50 in chips)
HarryBierdop: posts small blind $0.25
xThugxLifex: posts big blind $0.50
*** HOLE CARDS ***
Dealt to HarryBierdop [7h Kc Qd 4s]
HarryBierdop: raises $1 to $1.50
xThugxLifex: raises $3 to $4.50
HarryBierdop: calls $3
*** FLOP *** [7s 3c 4h]
xThugxLifex: bets $4
HarryBierdop: raises $10 to $14
xThugxLifex: raises $36.55 to $50.55
HarryBierdop: raises $7.20 to $57.75 and is all-in
xThugxLifex: calls $6.45 and is all-in
Uncalled bet ($0.75) returned to HarryBierdop
*** TURN *** [7s 3c 4h] [Ad]
*** RIVER *** [7s 3c 4h Ad] [9d]
*** SHOW DOWN ***
xThugxLifex: shows [Ah 9s 8s Qs] (two pair, Aces and Nines)
HarryBierdop: mucks hand
xThugxLifex collected $122.50 from pot
*** SUMMARY ***
Total pot $123 | Rake $0.50
Board [7s 3c 4h Ad 9d]
Seat 1: HarryBierdop (button) (small blind) mucked [7h Kc Qd 4s]
Seat 2: xThugxLifex (big blind) showed [Ah 9s 8s Qs] and won ($122.50) with two pair, Aces and Nines
Bij Omaha cash games op stars moet je heel vergevingsgezind zijn Icon_evil
huh huh, ik moet gewoon met alles wat ik speel op stars heel vergevingsgezind zijn.

wtf is die gast mee bezig? Ik ben geen omaha expert maar is het normaal dat je pushed met 4 overs (waarvan je niet eens weet of ze live zijn) ZONDER redraws? Of ben ik nou de mongool hier?
Als sidenote flikker ik jouw hand meestal ook meteen in de muck, tenzij het een dubbele flush draw is, maar vooruit, tis HU, en dan knal je wat meer :wink:

Maar verder doe je het goed en hij is de mongool in het verdere verloop, echt te triest... Na die reraise van jouw zit je minstens tegen two pair... minstens... tenzij hij dacht dat hij aan een hi-lo tafel zat en dan nog is donkmove slechts een understatement. Het is gewoon een bluf die goed uitpakt voor em :roll:
Zijn er mensen hier met wat verstand van Games?

Ik heb zo ziekelijk veel summit points (zelfde als FPP's op stars) dat ik echt de halve webshop leeg kan kopen op everest. Ik kan 4 playstations 3 bestellen en dan houd ik nog over Undecided . Mijn vraag is wat jullie aan raden, PS3 of xbox 360 (en dan de 360 pro console of de elite, verschil?)

Ik zal voornamelijk sportspellen spelen. (PES, Fifa, tennis)

Denk dak dit trouwens beter in de kantine kan plaatsen...
harry_bierdop Wrote:Zijn er mensen hier met wat verstand van Games?

Ik heb zo ziekelijk veel summit points (zelfde als FPP's op stars) dat ik echt de halve webshop leeg kan kopen op everest. Ik kan 4 playstations 3 bestellen en dan houd ik nog over Undecided . Mijn vraag is wat jullie aan raden, PS3 of xbox 360 (en dan de 360 pro console of de elite, verschil?)

Ik zal voornamelijk sportspellen spelen. (PES, Fifa, tennis)

Denk dak dit trouwens beter in de kantine kan plaatsen...

PS3
Vind ik mooier beeld
+1 :wink:
PS3 for sure
Xbox! Veel leukere spellen, beter online en een stuk goedkoper, waarsch ook in die shop. Het verschil in beeld is trouwens ook te verwaarlozen, en vaak zelfs in het voordeel van de XBOX. Het grote voordeel bij de PS3 is de Blueray-speler...
Xbox idd goedkoper, kon ik er 7 van krijgen ofzo. Idd die Bleuray speler werd me net ook al door iemand anders gezegd... morgen maar ff naar zo'n gameshop, staan toch vaak van die test-consoles?
Ik zou ook gewoon even googelen op Xbox 360 vs. PS3 of zo, daar is volgens mij wel genoeg over geschreven. Hier trouwens een link met vergelijking van screenshots, en daar komt de XBOX duidelijk beter uit de verf: <!-- m --><a class="postlink" target="_blank" href="http://www.gamespot.com/features/6162742/index.html">http://www.gamespot.com/features/6162742/index.html</a><!-- m -->

Verder heeft Xbox imo leukere exclusieve spellen en komen uberhaupt spellen vaak eerder uit de Xbox dan op de PS3.
t hangt er natuurlijk ook vanaf wat je er allemaal mee wilt.
Maar ps3 is fifa top (ook online zeer goed), Buzz en singstar natuurlijk. En wat Ad zegt de blueray
Waarom niet allebei?
Je hebt toch tyfus veel punten. Misschien kan je een handeltje beginnen hier.... :wink:

Wat al gezegd is, xbox meer spellen, ps3 heeft een blue ray.
En fifa2009 op de xbox is helemaal top. Gappie van me heeft de Amerikaanse download shit en heeft baseball gedownload.
Je weet niet wat je ziet zo mooi......
Nee niet beide, dat is wat overdreven. De punten zijn ook converteerbaar naar dollars, maar kan je maar $750 per maand incasseren en heb voor $1700 aan punten ofzo. Heb ook al een Wii, die staat in de huiskamer (begane grond). Wil nog een PS3 of een Xbox voor op de slaapkamer (1e verdieping) en de computer/poker kamer is in de kelder, daar staat ook de router fwiw.

Tsja Xbox heeft leukere spellen etc hoor ik maar ik speel wrs maar 3 spellen en dat is PES, Fifa en dan een tennis spel van EA sports (topspin?).
harry_bierdop Wrote:Nee niet beide, dat is wat overdreven. De punten zijn ook converteerbaar naar dollars, maar kan je maar $750 per maand incasseren en heb voor $1700 aan punten ofzo. Heb ook al een Wii, die staat in de huiskamer (begane grond). Wil nog een PS3 of een Xbox voor op de slaapkamer (1e verdieping) en de computer/poker kamer is in de kelder, daar staat ook de router fwiw.

Tsja Xbox heeft leukere spellen etc hoor ik maar ik speel wrs maar 3 spellen en dat is PES, Fifa en dan een tennis spel van EA sports (topspin?).

Virtua tennis 2009 is net uit. Heb een oudje er van en speelt lekker weg.