FTM Forum

Full Version: Filmpies!
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
was da? 2 weken februari?
En we hebben al te maken met een korte maand..., 28 dagen hoor!
Zo, moeders is een paar dagen in het buitenland dus zojuist even de dvd-theek geplunderd voor een paar ollerwetse schiet-en knalfilms Hakkuh

- Fast & the Furious
- Once upon a time in Mexico
- Pitch Black
- The Transporter
- The Punisher

Even 10 uur lang het verstand op 0! =D>

PS: om 00:20 moeten de niet-ingewijden natuurlijk kijken naar Every Which Way But Lose... ook wel bekend als 'de film met Clint Eastwood en die aap' :wink:
Treesong Wrote:- The Punisher

Even 10 uur lang het verstand op 0! =D>

Die is echt heeeeeeeeeeeeeeeeeeeel slecht... De rest gaat nog wel... Vooral The Transporter is een lekkere 'verstand op nul en gaaaaaaaaaaaan'-film...
Keyzer Wrote:
Treesong Wrote:- The Punisher

Even 10 uur lang het verstand op 0! =D>

Die is echt heeeeeeeeeeeeeeeeeeeel slecht... De rest gaat nog wel... Vooral The Transporter is een lekkere 'verstand op nul en gaaaaaaaaaaaan'-film...

Slechter dan die met Dolf Lundgren kannie vast niet zijn :waf:
Vorige week Collateral, Man on Fire en Fear, Loathing in Las Vegas gekregen. :Big Grin

Vooral in die laatste heb ik veel zin!
Splif in de mond en kijken maar idd! :Big Grin
Afgelopen weekend Requiem for a dream gezien. Prima filmpie. Erg lachuh hoe ze al de 4 junks neerzetten en filmen.
Wat vinden jullie vd films The Football Factory en Hooligans?
hooligans: Xtragaap4de

FF heb ik (volgens mij) nog niet gezien
Ekslem Wrote:Wat vinden jullie vd films The Football Factory en Hooligans?
Ik heb alleen Football Factory gezien (ook gekregen), en dat vond ik een prima film hoor :!:
Ekslem Wrote:Afgelopen weekend Requiem for a dream gezien. Prima filmpie. Erg lachuh hoe ze al de 4 junks neerzetten en filmen.

Ik vond het ook een goeie film maar "lachen" niet helemaal het woord toch.....
goa Wrote:
Ekslem Wrote:Afgelopen weekend Requiem for a dream gezien. Prima filmpie. Erg lachuh hoe ze al de 4 junks neerzetten en filmen.

Ik vond het ook een goeie film maar "lachen" niet helemaal het woord toch.....

Bedoelde lachuh ook niet in die context. Alhoewel ik zo nu en dan wel moest glimlachen om die ma die helemaal gek werd van haar koelkast :lol:
goa Wrote:Vanavond gezien in 's lands mooiste bioscoop: Match Point, oftewel Woody Allen verlaat Manhattan en kiest Londen als achtergrond voor zijn volgende portret van de mensheid in al zijn beperkingen. In deze versie van het boy-meets-girl verhaal zijn zowel de jongen als het meiske (een zeer appetijtelijke Scarlett Johansson) involved met iemand uit de Britse upper class en als zodanig flink omhoog aan het vallen. Hierdoor hebben ze veel te verliezen en de keuze die uiteindelijk gemaakt moet worden is die tussen geilheid/liefde of ratio/geld. Het bekende cynisme van Allen maakt de uitslag niet al te verrassend, maar de uitwerking is in positieve zin zowel tenenkrommend als om je nagels bij op te vreten. Alle ratio namelijk op een stokje; uiteindelijk kan 1 (un)lucky netbal het verschil bepalen tussen winst en verlies. Enige kritiekpunt is dat de buitenechtelijke affaire met alle stiekeme telefoontjes e.d. beetje te lang uitgewerkt wordt maar dat is een klein smetje op een film die verder wat mij betreft waard is:

**** 1/2

gister gezien en de film kon mij totaal niet boeien. De eerste 3 kwart van de film was gewoon slaapverwekkend en het kleine beetje spanning in deze film zit hem in de laatste 20 minuten.
Het einde zit vol met toevalligheden en dat maakt het geheel ongeloofwaardig.

Van mij krijgt Match Point **
Jij moet ook helemaal niet naar dat soort films gaan, maar je gewoon beperken tot tekenfilms en het ouvre van Jean-Claude van Damme en Steven Seagal. Lekker bakkie satesaus erbij en genieten maar Undecided
Davydoff Wrote:Het einde zit vol met toevalligheden en dat maakt het geheel ongeloofwaardig.

Hahahaha oh gij geestelijke dwerg, dat is precies waar de hele film over gaat! Over geluk en pech en de fijne scheidslijn tussen de twee.
goa Wrote:Jij moet ook helemaal niet naar dat soort films gaan, maar je gewoon beperken tot tekenfilms en het ouvre van Jean-Claude van Damme en Steven Seagal. Lekker bakkie satesaus erbij en genieten maar Undecided

:roll: Het blijft voor sommige forummers toch altijd weer moeilijk om normaal te reageren....
goa Wrote:
Davydoff Wrote:Het einde zit vol met toevalligheden en dat maakt het geheel ongeloofwaardig.

Hahahaha oh gij geestelijke dwerg, dat is precies waar de hele film over gaat! Over geluk en pech en de fijne scheidslijn tussen de twee.

Bedankt voor de uitleg :roll:
Huilebalk \Big Grin/
goa Wrote:
Dafydd Wrote:Het einde zit vol met toevalligheden en dat maakt het geheel ongeloofwaardig.

Hahahaha oh gij geestelijke dwerg, dat is precies waar de hele film over gaat! Over geluk en pech en de fijne scheidslijn tussen de twee.

Ik vind dat je moet ophouden met het pesten van onze "only gay in town"

[Image: Daf.jpg]
goa Wrote:geestelijke dwerg

geestelijke gnoom aalliitteerreeeerrtt net zo mooi als het Engelse origineel! :wink:
Hmnja de uitdrukking Geestelijke Dwerg heb ik van J.H. Donner en dat is natuurlijk altijd een uitmuntend voorbeeld =D>
The Football Factory heeft me niet echt kunnen bekoren. Uit zo'n soort film had je veel meer kunnen halen imo. Redelijk slap verhaal, niet echt meesterlijk filmwerk en te weinig actie. Nu Hooligans nog bekijken, maar mede door deze film en eerdere reacties heb ik daar al helemaal geen hoge verwachtingen bij.
goa Wrote:Hmnja de uitdrukking Geestelijke Dwerg heb ik van J.H. Donner en dat is natuurlijk altijd een uitmuntend voorbeeld =D>

Hein! :cry:

Dan valt er weinig meer te zeggen...
Treesong Wrote:- Fast & the Furious
- Once upon a time in Mexico
- Pitch Black
- The Transporter
- The Punisher

Nou, ik vond ze allemaal wel okee eerlijk gezegd... You pays 2,50 and you gets what you deserves: lekker no-brain entertainment.

Heb gister meteen maar even the chronicles of Riddick gehaald om te zien hoe het verder ging na Pitch Black. Toen nog even Jeepers Creepers 2 erachteraan: kortom... prima avondje gehad.

Nu maar weer een paar x naar het filmhuis om de balans te herstellen :wink:
de oscar voor Joaquin Phoenix in Walk the line lijkt me een zekerheidje...wat een geweldige prestatie. De hele film was overigens super.

Voor degenen die het niet weten, tis een verfilming van een deel van het leven van Johnny Cash.

4,5*

Brokeback Mountain daarentegen is een onwijs saaie en langdradige k*tfilm...als het verhaal gebaseerd was op een man/vrouw relatie zou niemand deze film opvallen.

2,5 * (voor het toch wel goede acteerwerk)
Afgelopen weekend 2 dvdtjes bekeken.

Hitch ***

Hitch met Will Smith is precies wat je er van verwacht. Een luchtige romantische komedie met Will Smith in een rol die hem perfect past. Will Smith speelt Hitch in deze film. Hitch is een "date doctor". Hij helpt anoniem hulpeloze mannen aan de vrouw van hun dromen helpt. Albert (Kevin James) is zo een man. Hij is verliefd op een bekende rijke dame, die onbereikbaar voor hem is tot dat Hitch hem komt helpen. Ondertussen raakt Hitch zelf ook verliefd op Sara (Eva Mendes), een columniste bij een roddelblad. De problemen voor Hitch beginnen wanneer Sara over de relatie van Albert en de rijke dame moet schrijven.


Punch Drunk Love*

Ik ben een toch wel een redelijke Adam Sandler "fan". Maar dit was een totaal andere film dan ik had verwacht. Dit had ik natuurlijk kunnen weten, aangezien de regisseur Paul Thomas Anderson (de man die de film Magnolia creëerde) was. Ik kon me totaal niet vinden in Punch Drunk Love. Ik vond het geheel vrij warrig, langzaam en vooral niet grappig. Het was gewoon niet boeiend genoeg om te zien hoe Adam Sandler een schuwe gast speelt die verliefd wordt en ondertussen achterna gezeten wordt door een stel broers die achter zijn persoonlijke info zijn gekomen nadat hij een sexlijn heeft gebeld. Dit soort films kunnen mij gewoon niet bekoren.
Davydoff Wrote:Punch Drunk Love*

Dit soort films kunnen mij gewoon niet bekoren.

Tell me something I don't know... :razz:

mais au serieux... ik vond em ook niet zo geweldig hoor, maar vergeleken met de overige films van dat pretentieuze zwijn van een Anderson was het nog wel te pruimen. Je merkt wel aan Sandler dattie zich totaal niet rielekst voelt in die rol (tot op het moment dattie weer es ouderwets uit z'n plaat gaat uiteraard), maar ik geef em een sterretje meer voor 'effort' zoals dat heet. (Hitch ben ik het geheel mee eens btw) :wink:
Treesong Wrote:mais au serieux... ik vond em ook niet zo geweldig hoor, maar vergeleken met de overige films van dat pretentieuze zwijn van een Anderson was het nog wel te pruimen.

Ach we hadden het toevallig hier laatst over Boogie Nights en dat vond ik ook wel een geinige film van die Anderson....

Magnolia was ooit een keer de keuzefilm van Katja bij zomergasten. Gezien het tijdstip en type film viel ik helaas na 1 uur in slaap. Ik moet Magnolia dus nog een 2de kans geven.
Davydoff Wrote:de keuzefilm van Katja

Nuff said...

Magnolia is zo'n film die je goed vindt of niet... ik vond em - maar dat heb ik hier al eerder gezegd - pretentieus en langdradig, maar Philip Seymour Hoffman is (as always) prima bezig, net als Jason Robards en zowaar Tom C. Gewoon even doorspoelen af en toe, met name als Julianne Moore weer es laat zien hoe overgewaardeerd ze is :roll: