FTM Forum

Full Version: Filmpies!
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Donderdag naar Wall-E, iemand al geweest?
Bumme Wrote:Donderdag naar Wall-E, iemand al geweest?

Alleen maar leuke verhalen over gehoord, niet zelf naartoe geweest. Heb begrepen dat het een film is die geen oscars zal winnen voor beste film maar wel een glimlach op je gezicht kan laten verschijnen. Begrepen dat het van het kaliber Shrek is....
Moet je voor die nieuwe Batman de eerdere delen gezien hebben? Dat heb ik nl niet en ik wil die nieuwe toch wel graag zien gezien alle verhalen.
Ad Wim Wrote:Moet je voor die nieuwe Batman de eerdere delen gezien hebben? Dat heb ik nl niet en ik wil die nieuwe toch wel graag zien gezien alle verhalen.

In feite hoef je alleen Batman Begins te zien, zodat je sommige karakters herkend. Tis denk ik niet 100% nodig, maar wel aan te raden aangezien dat ook een erg goeie film is :wink:

(Je komt er dan achter hoe Batman Batman wordt, waar ie knokken heeft geleerd, hoe ie aan z'n gadgets komt etc.)
Treesong Wrote:
Ad Wim Wrote:Moet je voor die nieuwe Batman de eerdere delen gezien hebben? Dat heb ik nl niet en ik wil die nieuwe toch wel graag zien gezien alle verhalen.

In feite hoef je alleen Batman Begins te zien, zodat je sommige karakters herkent. Tis denk ik niet 100% nodig, maar wel aan te raden aangezien dat ook een erg goeie film is :wink:

(Je komt er dan achter hoe Batman Batman wordt, waar ie knokken heeft geleerd, hoe ie aan z'n gadgets komt etc.)

Idd. Die 4 'oude' Batmanfilms hebben hier ook niets mee te maken. Er komt een aantal dezelfde karakters in voor en met een beetje creativiteit zou je de nieuwste Batmanfilm een 'remake' van de eerste met Michael Keaton kunnen noemen omdat hierin ook The Joker de bad guy is, maar het verhaal is totaal anders en er zitten ook allemaal andere karakters in.
QT is nu echt de weg kwijt... Dead

<!-- m --><a class="postlink" target="_blank" href="http://frontpage.fok.nl/nieuws/96718/-Britney-als-lesbische-moordende-stripper.html">http://frontpage.fok.nl/nieuws/96718/-B ... ipper.html</a><!-- m -->
Haha, een remake van Faster Pussycay, Kill Kill Kill =D>

Dat is echt een van de meest magistrale cultfilms ooit... het lijkt me stug dat Britnie de leidster van de geilewijvenbende gaat spelen. Eerder de domme blonde doos die gekidnapt wordt Smile
Ik vind het juist wel mooi dat Tarantino juist zo'n afgeragd wijf als Britney daarvoor gebruikt.

Dat liedje in die clip onder dat stukje klinkt me trouwens wel erg bekend in de oren :-k
Ad Wim Wrote:Ik vind het juist wel mooi dat Tarantino juist zo'n afgeragd wijf als Britney daarvoor gebruikt.

Dat liedje in die clip onder dat stukje klinkt me trouwens wel erg bekend in de oren :-k

Je kent het wellicht uit een Terentino film :razz:
O, toch wel! :razz: :wink:
Bumme Wrote:Donderdag naar Wall-E, iemand al geweest?

Hoe was deze Bumme? Ik ga wellicht vanavond....
Box Brother Wrote:
Bumme Wrote:Donderdag naar Wall-E, iemand al geweest?

Hoe was deze Bumme? Ik ga wellicht vanavond....

Erg leuk! Bijzonder knap gemaakt weer, je hebt amper het idee dat je naar een "tekenfilm" zit te kijken. Die gasten van Pixar zijn echt de beste op dit gebied.
Ik was bij de NL-versie (omdat ik met Jesse van 4 was) maar omdat er bij deze film zeer weinig gesproken wordt was dat geen enkel nadeel.
Als je van de andere Pixar films houdt is dit zeker een aanrader!
Vanavond eindelijk naar The Dark Night geweest. Hij kon eigenlijk alleen nog maar tegenvallen gezien alle lovende recensies, en ik vond hem dan ook tegenvallen. Vond de actie-/vechtscènes matig, daar had ik echt wel meer van verwacht.
Ook zat er weer zo'n vreselijke Amerikaanse moraal in. Ik weet dat het in principe een stripfiguur is, maar ondanks dat stoor ik me er toch aan.
En dan die stem van Batman Confused

Maar goed, vond het in zijn genre wel gewoon echt een goede film, zat goed in elkaar met goede muziek, maar vond hem toch weinig speciaals hebben; wat hem wel toegedicht werd in alle recensies.
Het beste vond ik nog de acteerprestatie van Heath Ledger, geweldig! Wat is er met hem een fantastische acteur van ons heen gegaan :cry:
Ad Wim Wrote:The Dark Night

Welke? Ken ik niet!

:wink:

Maar ben het verder met je eens, vond hem ook tegenvallen.. Af en toe een beetje vaag en van de hak op de tak, al kan dat ook komen doordat ik Batman Begins niet gezien heb. Stem van Batman is idd erg jammer; Christian Bale vond ik sowieso niet zo heel overtuigend.

[spoiler]Het meest jammere vond ik nog dat blijkbaar opeens het personage Harvey Two-Face nog in de film verwerkt moest worden en dat hij dan ook nog dood moest.. Bewaar die verhaallijn dan voor een volgende film en werk het wat beter en langer uit.. Confused[/spoiler]
Haha, lelijk :oops:

Maar waar ik normaliter Bale erg goed vind, vond ik hem hier dus ook tegenvallen. De rol van Batman is ook niet op zijn lijf geschreven vind ik. Aan die stukjes waarin hij Batman was, heb ik me echt regelmatig geërgerd.
Maar goed, Heath Ledger maakte een hoop goed, wat een prestatie Notworthy

Maar die 9,1 is echt een lachertje, net als dat Wall-E ook zo'n ontzettend hoog cijfer krijgt :crazy:
En die Maggie is ook echt matig. Wel leuk dat ze geen standaard Hollywood-chick gebruiken, maar als ze voor de rest wel heel veel standaard Hollywood doen, gooi er dan ook een lekker wijf in :|
Afeglopen weekend naar Tropical Thunder geweest

Nog best vermakelijk

En Tom Cruise =D> =D> =D> Notworthy
Wilde eigenlijk ook gaan, maar Basical Instinct was op TV
Bocaloca Wrote:Afeglopen weekend naar Tropic Thunder geweest

Nog best vermakelijk

En Tom Cruise =D> =D> =D> Notworthy

2 weken geleden gezien en vond em ook erg gainig. Cruise is verrassend grappig, maar Downey jr. is het leukste als wigger. =D>
Net Eagle Eye in Imax gezien... los van het feit dat de halve film gejat is van Hitchcock's Man who knew too much (met name de finale), North by Northwest (er is zelfs een belachelijke scene op een landweg in the middle of nowhere) , en 2001, a space odyssey (inclusief ene meneer Bowman die dezelfde taak krijgt als zijn illustere voorganger Daaaaave)...

heb ik me wel vermaakt :wink:

Gewoon niet te hard nadenken en twee minuten voor het eind weglopen want dat was echt Dead
Treesong Wrote:Net Eagle Eye in Imax gezien... los van het feit dat de halve film gejat is van Hitchcock's Man who knew too much (met name de finale), North by Northwest (er is zelfs een belachelijke scene op een landweg in the middle of nowhere) , en 2001, a space odyssey (inclusief ene meneer Bowman die dezelfde taak krijgt als zijn illustere voorganger Daaaaave)...

heb ik me wel vermaakt :wink:

Gewoon niet te hard nadenken en twee minuten voor het eind weglopen want dat was echt Dead

Beaam, het is een weinig vernieuwende film met best wat 'plot holes' maar als je niet te hard nadenkt is het wel een vermakelijke film.
Vergeleken met deze plot is het verhaal van War Games een bonk geniale originaliteit, maar goed, toen een Arabier ten tonele werd gevoerd die overtuigd Republikein was, wist ik al hoe laat het was =D>
Haha ja dat vond ik inderdaad ook wat bizar! En hoe die ingenieuze high-tech machine uiteindelijk ('simpel') verslagen wordt sloeg natuurlijk helemaal alles.. :roll:
Voyou Wrote:En hoe die ingenieuze high-tech machine uiteindelijk ('simpel') verslagen wordt sloeg natuurlijk helemaal alles.. :roll:

Tja, zo werd-ie ook verslagen in 2001 :cry:
Zo, dat was weer een geslaag bezoekje aan het Gents filmfestival.

Eerst RocknRolla gezien. Geen Snatch of Lock Stock, maar het komt er wel in de buurt. Typisch Guy Ritchie weer: goed tempo, lekkere flow, boeiend, goede muziek, goede acteurs en een leuk plot. Het einde viel alleen een beetje tegen en het is allemaal wel een beetje het bekende liedje. Maar ja, wel een heel leuk liedje.
Een 8 wat mij betreft.

Daarna Die Welle gezien. Beetje een jongerenfilm, en een uitgekookt thema over (neo-)nazisme, maar wel met een verrassend en aangrijpend einde. Een 7,5 voor deze.

Tenslotte Transsiberian, van Brad Anderson. Prima thrillertje, prima geacteerd, maar wel een beetje Hollywood-achtig. Bij vlagen wijkt het nog wel uit, maar de grote lijn is toch te Amerikaans helaas. Ook een 7,5.
Ad Wim Wrote:en een uitgekookt thema

volgens mij gebruik jij het woord uitgekookt anders dan je bedoelt.
Hmm, nu je het zegt ja, dat klopt niet helemaal. Ik zal wel uitgemolken bedoeld hebben...
Nee, je bedoelde 'uitgekauwd'.
Juist, dank!
volgens mij kan zowel uitgemolken als uitgekauwd. en uitgekleed kan ook nog.
Ja, dat is waar, maar hij bedoelde 'uitgekauwd', dat klinkt een beetje als 'uitgekookt'.