FTM Forum

Full Version: Filmpies!
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
waf Wrote:
Treesong Wrote:de scene met het armpje

[gay]

Ga jij de scene met het armpje maar eens bekijken tijdens het eten, amice, dan piep je wel anders :negerwaf:
De finale van tenebrae is geniaal, maar waf heet die film vast nooit gezien :wink:
Ricochan Wrote:De finale van tenebrae is geniaal

Toen die agent vooroverboog (ik zet em alvast neer voor waf en mukkus: [gay] ), schrok ik me in de bioscoop best wel een hoedje :eeeek:
[Image: 408.jpg]
Treesong Wrote:schrok ik me best wel een hoedje

[gay]
Icon_evil
Ook de film perfect stranger gezien met bruce willis en halle berry, goede thriller !

7 uit 10 *******
goa Wrote:Gisteren Death Proof van Tarantino gezien. Ik vind die b-film stylo op zich best leuk maar dit was qua verhaal ronduit langdradig. Hoe zit het met dat Rodriguez equivalent eigenlijk?
Ik vond het eigenlijk wel weer een kunststukje, maar hij haalt het helaas niet bij zijn eerdere films. Toch een aanrader, zeker voor de liefhebbers, een 7.5
Deze week fractured gezien met sir anthony hopkins...goede thriller

7.5 uit 10 !
Gisteren Ratatouille, erg vermakelijk. Typische Pixar-film, en dan ook nog een van de besten. In ieder geval een stuk beter dan Shrek 3, een 8-
Ook disturbia die hier nog niet in de bios is heb ik al gezien, wel een leuk teenachtige horror flick...

een zeventje
AssyriskaFF Wrote:
goa Wrote:Hm Transformers kreeg in de VK 1 * van de 5 :eeeek:

De Volkskrant ja en het NRC gaf ook één ster. Nu.nl gaf ook maar twee sterren. Waarschijnlijk hebben die lui die de recensies hebben gegeven geen jeugd gehad. Of ze houden gewoon niet van science fiction films. Deze film is echt niet zo slecht als zij beweren.

De film is kwa verhaal misschien niet zo geweldig maar wat een actie in de film. Ook al heb je niks met de Transformers. Het ziet er gewoon vet uit. En de film blijft je boeien.

Ze gaven Spiderman 3 sterren (nu.nl) en die film vond ik dus geen moer aan vanwege het romantische gedoe in de film en de weinig aandacht die venom kreeg.

Transformers is echt een aanrader.
Ik heb hem gisteren en gezien en tot iets over de helft vond ik hem ook echt wel leuk en redelijk goed. Maar dan proberen ze er een verhaal/theorie in te proppen en, nog erger, een moraal en dan wordt het wel een beetje lachwekkend en om te kotsen.
Toch nog een 6.5 voor de actie en special effects.
Quote:maandag 20 augustus 2007
Star Wars-liefdeskoppel minst overtuigend
LONDEN - Hayden Christensen en Natalie Portman, het liefdeskoppel uit de meest recente Star Wars-films, zijn uitverkoren tot de minst geloofwaardige minnaars uit de filmgeschiedenis. Dat meldt de website van de BBC zondag.
Het Britse bioscoopreclamebedrijf Pearl & Dean stelde de vraag aan meer dan drieduizend filmfans. De meerderheid van de ondervraagden ging niet mee in hun tragische liefdesgeschiedenis, die hoofdpersonage Anakin Skywalker uiteindelijk transformeert tot Darth Vader.
De tweede plaats was voor Ben Affleck en Jennifer Lopez, die in de verguisde tragikomedie Gigli twee verliefde huurmoordenaars spelen. Opvallend is dat het duo ten tijde van de opnames ook in het echte leven een relatie had. Hetzelfde gold voor Tom Cruise en Nicole Kidman, die met het seksueel gefrustreerde echtpaar dat zij vertolkten in het broeierige Eyes Wide Shut onder in de top 10 zijn beland.
Op de derde plaats staan Orlando Bloom en Keira Knightley, die in de Pirates of the Caribbean-trilogie maar achter elkaar aan bleven huppelen. De ondervraagden misten drie delen lang elke schijn van passie in hun relatie.
Ben Affleck is overigens de enige acteur die twee maal in de top 10 te vinden is: hij bekleedt ook de zevende plaats voor zijn krukkige affaire met verpleegster Kate Beckinsale in het bombastische oorlogsdrama Pearl Harbor.
(ANP)
Gister toch mar naar harry Snotter geweest.
Wat een teleurstellende film zeg Icon_evil
In huize Gerrit Zonderaars gaat vandaag wrs de vlag uit :|

<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.nu.nl/news/1210074/62/%27Owen_Wilson_doet_zelfmoordpoging%27.html">http://www.nu.nl/news/1210074/62/%27Owe ... ng%27.html</a><!-- m -->
Treesong Wrote:In huize Gerrit Zonderaars gaat vandaag wrs de vlag uit :|

<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.nu.nl/news/1210074/62/%27Owen_Wilson_doet_zelfmoordpoging%27.html">http://www.nu.nl/news/1210074/62/%27Owe ... ng%27.html</a><!-- m -->

Ik had het reeds gezien :wink: . De vlag uit lijkt me overdreven, maar ik zou er ook niet om treuren als het wel gelukt was. Als hij het gedaan heeft vanwege Kate Hudson (Puke) zou ik dat een zielige zaak vinden, maar misschien is ze wel heel lief.

Oh, nog wel een filmtip: vorige week heb ik i.h.k.v. Noorderzon de prachtige film La Sconosciuta gezien van Giuseppe Tornatore (bekend van Malèna en Nuovo cinema Paradiso.) Hoofdpersoon is een Oekraïense ex-prostituee die in Italië leeft, zich omhoog werkt bij een Italiaans juweliersgezin in Triëst en meer dan moederlijke gevoelens voor de ziekelijke dochter van het gezin krijgt. Spanning en sensatie, moord en doodslag, liefde en sex, alles zit erop en aan. Een aanrader, zeker ook vanwege de muziek van good-old Ennio.
Iemand trouwens de film Garden State gezien? Gister gehuurd, film uit 2005 geloof ik. Ik ben er nog niet helemaal uit wat ik ervan vind... meestal wel een goed teken. De film schurkt her en der danig tegen het pretentieuze aan, maar ik heb wel geboeid zitten kijken. Grotendeels door Natalie Portman trouwens... :/\
Onwijs leuke film vond ik dat!
goa Wrote:Onwijs leuke film vond ik dat!

Ik vond het iets te veel laveren tussen leuk en drama, maar na een nacht slapen moet ik zeggen dat ik em heel goed vond deslaniettemin :wink:

Ook nog ruzie met de missus gehad over Anchorman die ik eindelijk maar eens gehuurd heb, omdat m'n Will Ferrell aversie iets wat afgezwakt door z'n goeie optreden in Stranger than Fiction. Ik heb me wel geamuseerd, want erg melige bui... maar het 'Hoe kon je nou zo'n slechte film huren?" vloog me alras om de oren Hakkuh
Blijkt maar weer dat vrouwen geen humor hebben...

Heb je Talladega Nights: The Ballad of Ricky Bobby en Blades Of Glory ook al gezien?
Keyzer Wrote:Blijkt maar weer dat vrouwen geen humor hebben...

Heb je Talladega Nights: The Ballad of Ricky Bobby en Blades Of Glory ook al gezien?

Neen, maar volgende week zit me vrâh in Moskâh, dus kan ik even m'n flauwe humor/aksie/horror inhalen :wink:

Reageer je nog op me PB of watte trouwens? :razz:
Treesong Wrote:m'n Will Ferrell aversie

Check dan even deze:

<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.youtube.com/watch?v=Q5r6TqpOQGc">http://www.youtube.com/watch?v=Q5r6TqpOQGc</a><!-- m -->
Eergisteren naar Sextet geweest, wat een slechte film zeg :|

Boodschap is ver te zoeken, dialogen zijn tenenkrommend, structuur is er niet. Echt een drama, met als lichtpuntjes af en toe geestige scenes en veel mooie, naakte vrouwen.
Wat had je dan verwacht van een Eddie Terstall film? :|
Tja, Simon vond ik dan wel weer heel goed...
Simon was zeker goed, gister op Canvas The Bone Collector gezien, had ik nog niet gezien, was een erg goede zaterdagavondbesteding, nadat ik was uitgeschakeld bij de RTL7 freeroll op pokerstars. :8:
Gisteren de Manchurian candidate gezien.
Had er nog niet eerder van gehoord en had er geen verwachtingen van.
Een verrassend goeie film vond ik t.
Het gaat over een aantal mensen die in 91 in Koeweit zaten en daar in een zgn hinderlaag waren gelopen. Op 2 na heeft iedereen t overleefd, maar de vraag is of t echt een hinderlaag is, of dat er iets anders speelde, iets wat door Amerika zelf in scene is gezet.
Een dikke 4-sterren van mij.
Ad Wim Wrote:Tja, Simon vond ik dan wel weer heel goed...

Bwoah, Cees Geel redt de zaak nog een beetje, maar de 2e helft van die film ontstijgt het niveau van de gemiddelde RTL 4 ziekte-van-de-week-film nauwelijks Xtragaap4de
Aankomend weekend op Film 1 het weekend van de Nederlandse film, met ook de nieuwe film Alles is liefde. Lijkt me vooraf gezien een dramatisch slechte film als Costa en volle maan.

Simon vond ik top, sextet nog niet gezien, komt nog wel.

Afg. weekend United 93 gezien, gevolgd door Starsky en Hutch. Zeker geen goede films en dan druk ik het nog zachtjes uit.
Gisteren Diving Bell and the Butterfly gezien, hele sterke en aangrijpende film. Echt een aanrader, een 8-.