FTM Forum

Full Version: Filmpies!
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
GROUNDHOGDAY!!!!!!!

:lol:
Iemand een tip voor een goede Videoland film?? Yea, call me a sloeber... :8:
Bocaloca Wrote:Dit weekend naar I am legend geweest en kan niets anders zeggen dan

gaaaaaaaaaap wat een pokke film

Ik dacht bijna dat ik de enige was.
Gisteren Cloverfield gezien... Gaat dat zien!!!

(Behalve wanneer je een zwakke maag hebt of epileptisch bent :razz: )
Afg. weekend in Liverpool (lam) in de pub een of andere dvd van zo'n chinese dvdburnsloeber gekocht. Weet alleen dat ie over Vietnam gaat, de rest zie ik vant weekend wel.

De eerste 4 verkopers kondne het niet echt waarderen dat we alle 10 de hele stapel 3x doornamen uit de goede volgorde haalden en daarna weer terug gaven zonder wat te kopen. Koopster 5 verkocht welgeteld 1 dvd.
Gisteren naar Gone Baby Gone geweest. Regie van Ben Aflik, hoofdrol voor broertje Keessie. Bijrollen voor o.a. Ed Harris, Morgan Freeman. Het verhaal is van dezelfde schrijver als Mystic River en de sfeer is vergelijkbaar, maar met iets meer actie en 'hard talk' door de drugs-scene. Keessie is ok, Harris is goed en Freeman speelt, zoals vaak, zichzelf. Vanaf het begin had ik al een donkerbruin vermoeden over de 'daders', maar de 'twist' net voor het einde was enigszins verrassend. Waarschuwing: geen feel-good movie. 3,5 ster van de 5.
Daar wil ik ook zsm heen. Komt sowieso veel leuks uit de komende weken.

Gisteren naar The Kite Runner geweest, was niet veel. Boek vond ik al niet geweldig, maar daar werd de spanning nog iets beter opgebouwd. In de film gebeurt dat te snel, maar hij was wel vermakelijk. Zeventje.
NU op RTL5: Office Space. Wa'n gainige film is dat toch! :lol:

Quote:Bob Porter: Looks like you've been missing a lot of work lately.
Peter Gibbons: I wouldn't say I've been *missing* it, Bob.
Voor al de mensen die Office Space niet hebben gezien: in 30 seconden kun je em hier zien... (en nog veel meer) :wink:

<!-- m --><a class="postlink" target="_blank" href="http://www.angryalien.com/">http://www.angryalien.com/</a><!-- m -->

Vooral leuk ook voor mensen die eindelijk eens die enge griezelfilms willen zien :waf:
Niet echt een film, maar gisteren voor 3 Euroj bij Bart Smit in de ramsj het eerste seizoen, 3 DVDs, 12 afleveringen, gekocht van de TV-serie 'In voor en tegenspoed', met in de hoofdrol de weergaloze Rijk de Gooyer als de op alles en iedereen kankerende Fred Schuyt. Geweldig!
Berend Botje Wrote:Niet echt een film, maar gisteren voor 3 Euroj bij Bart Smit in de ramsj het eerste seizoen, 3 DVDs, 12 afleveringen, gekocht van de TV-serie 'In voor en tegenspoed', met in de hoofdrol de weergaloze Rijk de Gooyer als de op alles en iedereen kankerende Fred Schuyt. Geweldig!

Sjeit, die moek strax ook maar ff halen...
Gerben Zonderland Wrote:Gisteren naar Gone Baby Gone geweest. Regie van Ben Aflik, hoofdrol voor broertje Keessie. Bijrollen voor o.a. Ed Harris, Morgan Freeman. Het verhaal is van dezelfde schrijver als Mystic River en de sfeer is vergelijkbaar, maar met iets meer actie en 'hard talk' door de drugs-scene. Keessie is ok, Harris is goed en Freeman speelt, zoals vaak, zichzelf. Vanaf het begin had ik al een donkerbruin vermoeden over de 'daders', maar de 'twist' net voor het einde was enigszins verrassend. Waarschuwing: geen feel-good movie. 3,5 ster van de 5.
Vond hem echt sterk! Acteerwerk inderdaad heel goed, maar ook goede tempowisselingen (sowieso een goed tempo) en een goede mix tussen actie/spanning en drama.
En inderdaad geen feel good, Hollywoodeinde, maar gelukkig zeg! Ik vind dit dan ook eerder een tip dan een waarschuwing. Wel weer jammer dat de plot uitgelegd wordt, waarom nou toch?!
de plot = het plot?
plot (de; plots)
1 verwikkeling van een verhaal, film enz.
Dank je, Mac Undecided
zo'n rare vraag vond ik t trouwens niet hoor...ik vind de plot ook raarder klinken dan het plot.
Klopt, maar de vraag is of het wel echt een (informatieve) vraag was...
Als het geen informatieve vraag was had ik het vraagteken er niet achter gezet, en je uitgelachen. Twijfelde zelf ook of het niet de plot was, maar klonk zo idioot vandaar dat ik het vraagteken neerzet.
Wederom speciaal voor Mukkus:
<!-- m --><a class="postlink" target="_blank" href="http://frontpage.fok.nl/review/7053/1">http://frontpage.fok.nl/review/7053/1</a><!-- m -->
8-[
Gerben Zonderland Wrote:Wederom speciaal voor Mukkus:
<!-- m --><a class="postlink" target="_blank" href="http://frontpage.fok.nl/review/7053/1">http://frontpage.fok.nl/review/7053/1</a><!-- m -->
8-[

Hehe, die film zag ik staan... uit dezelfde hoek als het ouwe werk van Peter Jackson. Maar eens huren als moeder de vrouw een avondje weg is cry
Gisteren Juno gezien, hele leuke film. Niet zo'n pretentieuze Hollywoodfilm, maar gewoon lekker authentiek. Beetje de stijl van Little Miss Sunshine. Erg geestig, maar ook roerend en er wordt leuk met taal gespeeld. En een van de beste soundtracks van de afgelopen jaren. Een aanrader voor met de mrs., maar niet echt voor de Hollywood-actiefans a la Depor, ik zeg een 8-.
No Country For Old Men gezien. Ik vond het WEL een aardige film. En Javier Bardem zet een super enge schurk neer. But what is all the fuss about????

Bij de Wereld Draait Door riep een gast van de NRC dat dit de beste film was van de gebroeders Coen en daar heb ik maar één reactie op: ECHT NIET!!!!!!!!!!!!
Davydoff Wrote:dat dit de beste film was van de gebroeders Coen en daar heb ik maar één reactie op: ECHT NIET!!!!!!!!!!!!

You said it, man! :waf:
Ik moet em nog zien, maar als John en John er niet in zitten, kan het nooit de beste zijn.
Vorige week nog naar O, Brother.... gekeken en die is toch ook wel geinig.
Gerben Zonderland Wrote:Ik moet em nog zien, maar als John en John er niet in zitten, kan het nooit de beste zijn.

Hmm, die combo was ook verantwoordelijk voor Barton Fink, mijn minst favoeriete Coen film :-k
In Fargo kwamen John en John ook niet voor. En dat is toch wel een toppertje.

Ik zag trouwens op IMDB dat de heren druk bezig zijn. Dit jaar nog brengen de broers de film Burn After Reading met oa Clooney, Pitt en Malkovich. En in 2009 staan er 3 films in de planning.
Gisteren wederom een film gezien met Tommy Lee Jones en Josh Brolin.

In the Valley of Elah met Tommy Lee Jone en Charlize Theron hoofdrol is een goede film. Tommy gaat op zoek naar zijn zoon die net uit Irak is teruggekeerd en is verdwenen. Charlize speelt de sexy cop die hem helpt.

Zeker de moeite waard!
Mede op aanraden van jou gezien aan gezien No Country for Old Men uitverkocht was Sad

Vond hem ook wel oke. Niet heel goed, maar leuke wegkijkfilm. Helaas ligt de kritiek op de oorlog in Irak, vrouwenonderdrukking en de immigratie er wel een beetje te dik bovenop. Een 7.5
Intolerable cruelty was gisteren op TV. Ook niet één van de beste Coen filmpjes, maar hij is redelijk vermakelijk.

De bijrol van Cedric the entertainer is grappig
Quote:You want tact, call a tactician. You want an ass nailed, you come see Gus Petch.
Treesong Wrote:
Gerben Zonderland Wrote:Ik moet em nog zien, maar als John en John er niet in zitten, kan het nooit de beste zijn.

Hmm, die combo was ook verantwoordelijk voor Barton Fink, mijn minst favoeriete Coen film :-k

Oh, die vind ik nog wel ok. Ik vind The Ladykillers de minst leuke tot nu toe...